NAPREDUJEMO: Napokon asfaltirano 350 metara od 14 kilometara puta Topolovnik-Ram

Deo regionalnog puta Topolovnik-Ram koji kompleksino ima dužinu od 14,14 kilometara, napokon je završeno asfaltiranje deonice u dužini od 350 metara.

Kako je najavio savetnik predsednika opštine Veliko Gradište za komunalne delatnosti, Boban Jovanović, ove godine očekuju i nastavak radova na toj deonici puta, međutim nije naveo koliko će dužinski još da se asfaltira.

Kako je naveo, ova deonica omogućiće kvalitetniji pristup do Ramske tvrđave koja je u završnoj fazi restauracije i već je ušla u ponudu turističkih agencija kao i brojnim korisnicima skele Ram-Banatska Palanka.

Takođe,  završeno je i asfaltiranje i u ulici Starine Novaka, u tzv. izbegličkom naselju. Predsednik opštine, Dragan Milić, obišao je sa savetnikom za komunalne delatnosti, Bobanom Jovanovićem, i saradnicima i ovu lokaciju, i kako je nave, stanovnici ove ulice dobili su 160 metara novog kvalitetnog asfalta.

Asfaltiaranje ulica u gradu finansira se iz sredstava Ministarstva privrede i opštine Veliko Gradište, u vrednosti od 45.952.352 dinara.

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker