NEVEROVATNA BAHATOST: Gradištanskoj policiji bitnije sprečavanje blokade od bezbednosti dece!? (VIDEO)

Čitaoci “TPKNEWSA” i ujedno roditelji dece iz Velikog Gradišta, očigledno prilično ljuti, javili nam juče da se gradištanska policija prema njima ponašala veoma bahato i neodgovorno.

Foto: Privatna arhiva

Kako su za “TPKNEWS” ispričali revoltirani roditelji dece završnog četvrtog razreda osnovne škole iz Velikog Gradišta:

– Juče su dve učiteljice organizovale malu maturu u osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar” u Gradištu, i dogovorile su se sa nama roditeljima da dovedemo decu u 17 časova u prostorije škole radi druženja dece, a nakon toga oko 18 časova da njihovo druženje nastave u restoranu “Dionis”. S obzirom da je ta deonica puta od škole do restorana gde su deca trebala da proslave malu maturu, veoma prometna. Zbog toga smo prethodno nazvali policijsku stanicu u Velikom Gradištu i zatražili od njih da ako je moguće da pošalju jednu patrolu da obezbede saobraćaj i sigurnost dece na toj deonici puta od škole do restorana. Međutim, dotični policajac koji nam se javio na telefon, umesto da usliši naše molbe, odgovorio nam je da taj isti skup za koji mi zahtevamo policijsko obezbeđenje nije prijavljen u stanicu policije i da oni nemaju imaju preča posla jer je u istom vremenskom periodu najavljena moguća blokada kružnog toka kod Mode, i jednostavno prekinuo nam vezu -, rekli su nam ljuti roditelji i dodali: – Istog trenutka smo otišli do kružnog toka kod Mode na ulazu u Veliko Gradište, i tamo zatekli par policajaca u civilu i dva saobraćajna policijska službenika koji su sedeli u autu kojima smo prišli i pitali ih, zašto niko iz policije neće da obezbeđuje decu jer imaju malu maturu. Isti ti saobraćajci su se poneli nedolično prema nama i zapretili nam da će nam napisati prijave ukoliko nastavimo da ih ometanu u obavljanju njihove dužnosti -, ispričali su roditelji dece za “TPKNEWS”.

Proslava mature je trajala do 21:00 časova u restoranu “Dionis” gde su roditelji došli po svoju decu. Kako su nam ispričali roditelji, ostali su zaprepašćeni jer su na licu mesta zatekli tri policijska službenika kako obezbeđuju izlazak dece iz restorana.

Šta reći na kraju, verovatno da gradištanska policija nema dovoljno ljudstva i sredstva, ili je ovo samo još jedna bahatost i neodgovornos policije?

M. Lalić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker