U SPORTSKOJ SALI EKONOMSKE ŠKOLE: Bokserska Liga Beograda u nedelju u Požarevcu

U nedelju 24. septembra u Požarevcu održaće se sportska manifestacija Bokserska Liga Beograda u organizaciji požarevačkog kluba Boxing Planet i Bokserskog saveza Beograda, sa početkom u 14 časova.

Grad Požarevac je dobio veliku čast da otvori prvo kolo Bokserske Lige Beograda, i tako otvori sezonu takmičenja u najlepšoj sportskoj disciplini, a BOXING PLANET-u kao jedini registrovani klub Saveza iz Braničevskog okruga, pripala je ta čast da otvori Ligu, i da zajedno sa svojim članovima učestvuje u samom takmičenju.

Više od 30 registrovanih klubova sa njihovih preko 100 učesnika, trenera, dece, omladinaca – Bokserskog saveza Beograda i Bokserskog saveza Srbije, doći će u Požarevac, takmičiti se, gde će učešće uzeti i požarevački mališani a i omladinci.

Nakon posete predsednika Bokserskog saveza Beograda, u goste dolazi i evropski šampion – predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Takmičenje će se održati u sportskoj sali Ekonomske škole sa početkom u 14 časova.

– Simbolično smo odabrali srednju školu sa obrazovnom tradicijom starom 172 godine, školu u kojoj sam i ja počeo svoje prve sportske uspehe kako bi lokacija takmičenja bila u skladu sa kampanjom koju naš klub uspešno sprovodi od početka godine pod nazivom “Sklonimo decu sa ulice u takmičarske sale” – kaže vlasnik i trener kluba Boxing Planet Serbia Marjan Stević.

Za sve dodatne informacije o manifestaciji, dolasku u organizovanim grupama sa decom možete dobiti pozivom na broj telefona 064/1826 715

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker