BRUKA U POŽAREVCU! Sudija Osnovnog suda popila batine od muža jer je navatao sa švalerom!

Kako Insajder Mile Sova ekskluzivno saznaje, sudija Osnovnog suda u Požarevcu, ime poznato našoj redakciji ali i velikom broju građana Požarevca, nedavno je bila u centru skandala kada je od supruga dobila batine.

Osnovni sud u Požarevcu/Foto: Privatna arhiva

Naime, prema saznanjima Insajdera Mileta Sove od pojedinih njenih kolega iz Osnovnog suda, gospođa sudija čije ćemo i inicijale da preskočimo, jer se nikad ne zna, možda je i sudija kao i funkcioneri SNS-a iz Braničevskog okruga sklona tužbama, je svog švalera odvela u jednu privatnu vikendicu u Kostolcu koju je prethodno iznajmila, a gde ih je sačekao njen ljubomorni muž.

Švaler, koji je inače dugogodišnji ljubavnik sudije, kada je video muža, pobegao je i ostavio nesrećnu ženu ali još nesrećniju sudiju da se sama obračunava sa svojim mužem.

Po priči pojedinih sudijinih kolega, ona je planirala da prijavi nasilje policiji ali se iz straha od izbijanja skandala ubrzo predomislila.

Ovom prilikom pozivamo nadležne da ovaj slučaj istraže, jer se, očito, u Osnovnom sudu u Požarevcu umesto rešavanja sudskih sporova jedino odvija seks, mahom na račun građana.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker