ŠIBICARENJE KUČEVAČKIH VLASTODRŽACA: Da li turisti mogu da ponesu kući zlato koje nađu u reci Pek?

U drugoj polovini februara završena je najznačajnija ovogodišnja turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji je okupio veliki broj posetilaca, učesnika i brojnih turističkih profesionalaca.

Foto: Promo/TO Kučevo

Među učesnicima svoj štand je imala i Turistička organizacija opštine Kučevo, u hali 4 Beogradskog sajma, koja je predstavila turističke potencijale opštine, tradiciju, običaje, i seoska domaćinstva koja nude smeštaj, i svoje tradicionalne proizvode. Veoma uspešno, čast opštine Kučevo branili su „Čiča Zlajina destilerija“, Seosko domaćinstvo „Kod Fraćeta“, Seosko domaćinstvo Jovanović iz Cerovice, Vinarija „Dve Parcele“ Zorana Pupazića i Kulturno umetničko društvo “Štule” iz Voluje. Posetioci su imali priliku da vide i demonstraciju ispiranja zlata koju su izveli članovi Udruženja „Zlatni ispitak“ iz Kaone.

Da li slučajno ili namerno ekipa RTS posetila je štand Turističke organizacije Kučevo uz konstataciju novinarke da je razvoj etno turizma velika šansa da se spreči odlazak mladih sa istoka zemlje uz naglasak da je posebna atrakcija tradicionalno ispiranje zlata na zlatonosnom Peku i postavila pitanje direktoru Turističke organizacije Kučevo Aleksandru Iliću “da li je turistima dozvoljeno da rade, ispiraju zlato i ono što pronađu da li mogu da nose kući”? Na pitanje novinarke, Ilić je odgovorio da turisti zlato ne mogu baš da nose kući ali mogu da ga ostave u pećini Ravništarka, isprobaju da sačekaju do sledeće godine da li će biti tu ili neće, videćemo”.

Šeretska izjava direktora Turističke organizacije Kučeva je pokušaj da se skrene pažnja javnog mnenja ka pećini Ravništarki ali gledano iz drugog ugla ona najbolje oslikava trenutnu situaciju u ovoj organizaciji koju sa 270 hiljada evra godišnje, finansiraju građani opštine Kučevo.

Izjava direktora Turističke organizacije Kučevo se može porediti sa šibicarenjem, turisti ne smeju da znaju da su to mađioničarski trikovi, ali moraju da plate da bi videli trik. Gotovo svaki žitelj ove opštine će reći da od turizma u Kučevu nema ni traga ni glasa osim sporadičnih pokušaja malobrojnih entuzijasta kojima to nije osnovno zanimanje, više je hobi nego što mogu da žive od toga? U te entuzijaste ne računamo hotel Rudnik koji je besplatno uzurpirao sve sportske terene u pokušaju da razvije sportki turizam na “leđima” cele opštine ali i pored toga hotelski “Alibaba” je na opštinskom budžetu kroz razne izmišljene ručkove.

Uvidom u bilanse preduzeća koja upravljaju hotelom Rudnik dolazimo do zaključka da ni njima ne cvetaju ruže pod uslovom da sve svoje usluge prikazuju kroz poreske knjige u šta mnogi sumnjaju jer u objeku često dolaze sportske ekipe na pripremama a pred svake izbore puni autobusi beogradskih penzionera u organizaciji Srpske napredne stranke?

U svim obraćanjima zvaničnika opštine Kučevo, turizam se pominje kao ključna grana razvoja opštine a da za četiri godine naprednjačke vlasti nijednom nismo saznali koliko iznose godišnji prihodi od turizma? Bilo bi interesatno da direktor Turističke organizacije odgovori koliko je karata prodato za ulaz u pećinu Ravništarka i zašto je pećina Ceremošnja zatvorena za posetioce već tri godine upravo voljom opštinske vlasti?

Postavlja se logično pitanje, da li građane opštine Kučevo više koštaju zaposleni u ovoj instituciji od turističke zarade koja se sliva kroz poreze i takse u budžet? Odgovor svakako nećemo dobiti jer je šibicarenje, omiljena prevarantska igra kučevačkih vlastodržaca, sve se svodi na “videćemo i to je tajna”, doduše pred svake izbore šibicari pozovu odabrane na budžetski ručak ne bi li navukli nove lakoverne da pokušaju da nađu kuglicu, ondnosno da glasaju za njih.

Kučevačka svest je na nivou te šibicarske kuglice ispod šibica, koje čas ima, a čas je nema, kakva je svest građana takav je i život u Kučevu.

(I.M.S.)

PROČITAJ I

218 Komentari

  1. Aca iz hotela im komanduje šta će da rade u opštini. Na njegov zahtev je opštinsko veće donelo odluku da se svi sportski tereni besplatno ustupe građanima na korišćenje a ustvari samo ih gosti hotela koriste. Aci bi bolje bilo da plati porez, struju i komunalije jer ga više od pola Kučeva svaki dan kune da one pare što nije dao državi da za njegovo lečenje. Kakav turizam u Kučevu to je samo mašta, naše Kučevo osta pusto od kada njime komanduju Aleksandar Perišić, advokat Zuca i njihove podguzne muve. Narod je pojurio da glasa za Vučića a samim tim je glasao za najveće barabe. Kako je narod glasao tako i uživa u blagodetima svog odabira. Tražili ste gledajte!

  2. Da li su u Berlin ponelii fotografije Peka boje bele kafe od ogromnog zagađenja.
    Kome su namenjene ove već decenijama potpuno iste i
    najprimitivnije mantre i nebuloze
    o razvoju turizma u Kučevu…
    … u martu 2024 .g. …?
    *
    NOVE info.
    TRANSEVROPSKOM
    (Atlantski okean-Crno more )
    SULTANSKI LIČNO
    najstrozije cenzurisanom
    i blokiranom
    . ,,KORIDORU ŽIVOTA,,/
    ,,ZABRANJENOM.KORIDORU,, :
    javna i otvorena Facebook grupa AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE
    *
    I ISTOČNA SRBIJA
    JE SRCE SRBIJE 🇷🇸.
    *
    SVE VLASTI
    SU PROLAZNE
    A GEOSTRATEŠKI KORIDORI
    SU VEČNI.
    ( citati iz Projekta)

  3. Aca boli glava ne plaća ništa ali dobro naplaćuje svoje ” usluge”.Ako neko ima problem bilo koje vrste tu je Aco boli glava.I “nije”skup da vam reši problem.Njegove tarife su od 3000 do 5000 evra.PA IZVOLTE!ZAVRŠENO👋

  4. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva evo da budem kulturan kao ti i da lepo pišem, evo ovako baš kao i ti j.bem te usta, poližeš mi nogu kad stanem u govno, poližeš mi jaj*a, uhvatiš me za klenka dokolenka za moga kalabastera, poližeš mi jaj*a, jebem te u šupak u vertikalu i na gu*ice što ti popustio onaj dihtung, se*em ti se u usta, svršim ti u usta, turim te na ku*činu nabijem ti ku*ac do mu*a, do jajca, kad ti budem zatukao ima da pukne pence kao bugarska skupština. Vidiš brate da sam kulturan kao ti. Opet ti je onaj Nole noćna mora čim ti piseš u 5.46 sabajle kao da si Birduš, Slađan, Veroljub, Bogdan…..ti si bre odlepeo, ha,ha,ha 😄😄😄😄

    1. grok grok grok samo da znate da sam proverio masnocu u krvi i shvatio sam da nisam više JORKŠIR,nisam ni LANDRAS,sad sam ono što sam mislio od samog početka da sam MANGULICA.Bravo ja✊👏👏👏👏👏

      1. fraći nole ti pod kitno dideš na lečenje.mnogo si oboleo.pored tu šifru F60.3 mora da imadeš još neku boles.dal ti vrača tvoja muma paduri il ti neki neštoj podmeće kod baba seru .ja mislujem da je toj od indiski bureci.a oviju što pričaju u čaršije da smrduješ kai tvor jer si se uneredio zbog oviju iz beogradzane što gi pukla supština pa te uvateo stra da će da dojdu da te uapse.nemo se sekiraješ tis bre fraj za njiju svij.ti imadeš novu SRANKU MOS i PAPIGU i baš te brigaje za sviju njih.aj.ćo

  5. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva evo da budem kulturan kao ti i da lepo pišem, evo ovako baš kao i ti j.bem te usta, poližeš mi nogu kad stanem u govno, poližeš mi jaj*a, uhvatiš me za klenka dokolenka za moga kalabastera, poližeš mi jaj*a, jebem te u šupak u vertikalu i na gu*ice što ti popustio onaj dihtung, se*em ti se u usta, svršim ti u usta, turim te na ku*činu nabijem ti ku*ac do mu*a, do jajca, kad ti budem zatukao ima da pukne pence kao bugarska skupština. Vidiš brate da sam kulturan kao ti. Opet ti je onaj Nole noćna mora čim ti piseš u 5.46 sabajle kao da si Birduš, Slađan, Veroljub, Bogdan…..ti si bre odlepeo, ha,ha,ha 😄😄😄.

  6. fraći nole opet ti kazujem ti svaki put pisuješ isto i prepisuješ.ne mož nište novo da napisuješ jer si glup.naučio si napamet isti si kai moj ku *ac klenko dokolenko dzidotrans što te bacuje da letiš da bidneš NOĆNI SOKO.mani više taj amerikane F-16.vozi se sa onu dozvolu što ti pisuje u dom zdravlje ŠIFRA F60.3.i ondak si i Vlada Šloga Slađan Bogdan Novica Vepar.aj.ćo

  7. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva evo da budem kulturan kao ti i da lepo pišem, evo ovako baš kao i ti j.bem te usta, poližeš mi nogu kad stanem u govno, poližeš mi jaj*a, uhvatiš me za klenka dokolenka za moga kalabastera, poližeš mi jaj*a, jebem te u šupak u vertikalu i na gu*ice što ti popustio onaj dihtung, se*em ti se u usta, svršim ti u usta, turim te na ku*činu nabijem ti ku*ac do mu*a, do jajca, kad ti budem zatukao ima da pukne pence kao bugarska skupština. Vidiš brate da sam kulturan kao ti. Opet ti je onaj Nole noćna mora čim ti piseš u 5.46 sabajle kao da si Birduš, Slađan, Veroljub, Bogdan…..ti si bre odlepeo, ha,ha,ha 😄😄😄….

  8. Novice idi riljaj zardinjere kod kuma Ace i pitaj ga zasto reklamira halu i fudbalske terene kao svoje? Usput polizi kumu jaja

  9. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂😂😂..

    1. Resavac Novice Vepru Landras,sakri se brzo u mišju rupu ili kod baba sere traži te Zvonko po gradu da ti stavi brnjicu na njušku i da ti isčupa uši.😂😂😂😂😂A možda te malo i “izbombarduje”👊👊🤣🤣🤣

  10. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂

  11. Dragane
    Susukane
    Kvazimodo
    Copavko
    Coravko
    Bolesniku
    Ucenjujes postene devojke po opstini
    Ko si bre ti?
    Cime si zasluzio mesto predsednika skupstine?
    Dzabe se oblacis kao akademski gradjanin kad si jedan obican prostak i nistak
    Vola u dupe ne znas da ubodes
    Kuceta ni maceta nemas
    Okreni se malo iza sebe i pogledaj se u ogledalo
    Skoro pedeset godina imas
    Sram te bilo djubre jedno
    Kucevo ne pamti u skorijoj istoriji nekog poput tebe
    Zapamti jednu stvar
    I misli o tome
    Bogu ces na istinu

    1. Dragan Shushanko usranko copavi studirao 15 godina i ziveo u BG dok je Kokan Koki Jugoslavija placao čiči stan na Autokomandi.

      a sad ga i Dika oterala al’ bi da kara nesto mladje po opstini. ima li sta?
      Javi se Suki, uvalim ti tuki!

  12. Ja sam najbolji student u istorije Kuceva u opstinskoj sali Kucevo zavrsio sam tri godine za menadjera za manje od godinu dana. Polagao sam i po tri ispita u isto vreme. Da su me jos malo ostavili da budem preCednik na opstinu stigo bi do akademika a ovako sa diplomom menadjera stigo sam da budem Baba Sera. Malo li je

  13. lele lele lele sam ti reko fraći nole da si glup kai kurc,teb više ne hebe sam Zvonketova ekipa teb sade hebu i pisuju i ovi tvoji kolezi iz opštine🤣🤣🤣.lele lele lele lele😂😂😂aj.ćo

  14. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂!!😄😄😄😄😄

    1. grok gro grok.NOĆNA MORA😫😫😫😫Eh,da može majka opet da me RODI😪😪da se moja duša od Zvonka najzad OSLOBODI.😪😪Ti si Zvonko moja noćna MORA čaša tuge sa IZVORA😪😪Popijem je nemam KUD šta to vredi kad sam LUD.😫😫Napijem se probam kraj mume paduri da SPAVAM al ustvari sebe ZAVARAVAM😫Nema meni leka ja moram Rumunsku rakiju da PIJEM😫da plačem😪😪😪bolje nego da se UBIJEM😫😫😪😪😪😪

  15. Ja sam Nole što sam završio menađerske škole,
    jedem kaku danju, jedem kaku noću i to samo kome ja hoću.
    Svako me u P.M. tera od kad sam postao Baba Sera,
    kumu Aci ližem jaja i mislim da sam u Kučevu najveći Baja!

  16. I da vam kažem kolege iz moje stranke Most i Papigu,nisam ja ni JORKŠIR ni LANDRAS,ja sam MANGULICA.👏👏Šta bi ovo,šta mi se desi:lleeeeeeettttiiiimm,sad sam NOĆNI SOKO 🦇Burduš me je lansirao,baš sam srećan😫😫😫😫

  17. Pozdrav za moje kolege iz stranke Most i Papigu.Trenutno sadim cveće u žardinjere u hotelu kod kuma Perišića.

  18. Burduš,ja ću da ti objasnim koju bolest ima tvoj fraći Nole.U zdravstvenom kartonu tvoj fraci Nole je zaveden je pod:ŠIFRA F60.3.POREMEĆAJ LIČNOSTI koji karakterišu izražena tendencija impulsivnim radnjama bez razmišljanja o posledicama,hirovito raspoloženje i čudljivost.Postoji sklonost ka izbijanju ljutnje,teškoća u kontroli postupaka i sklonost svađama.Postoje dva oblika ovog poremećaja:impulsivni tip-koji karakterišu emocionalna nestabilnost i granični tip-koji karakterišu dodatne poremećene predstave o sebi,što uzrokuje poremećene međuljudske odnose,samodestruktivno ponašanje,uključujući pretnje samoubistvom i pokušaje SAMOUBISTVA.

  19. lele lele lele zatoj on pisuje da mu je Zvonke NOĆNA MORA.i pisuje da mora da PIJE da se ne UBIJE.nemo fraći Nole to da uraduješ eve ću ti oprostim one 28.000 oira i ću ti još pomagujem da bidneš NOĆNI SOKO.aj.ćo.

  20. I opet zamnom viču Nole vepar Jorkšir😫ja im kažem nisam Jorkšir,nisam Landras,ja sam MANGULICA👏👏😖😖

    1. Resavac Nole Vepru Landras šifra 60.3 ti si bre odavno pandrknuo samo ti još niko nije rekao😂😂😂😂Večeres ćeš opet da imaš NOĆNE MORE😫😫😫🤣🤣🤣

    2. fraći nole nemo se ubiješ,ću da te izlečujem tu tvoju šifru 60.3 sa mojega klenka dokolenka,jopet će da letuješ kai NOĆNI SOKO kad te bacim sa mojega dzidotrans i sve će bidne u red.Ti si mangulica a ovi tvoji kolezi nek pisuju šta oćedu da si landras.tis bre za njij fraj.aj.ćo

  21. Pomozite mi ljudi ja sam bolestan i prekinite da me svi je*ete,spremna ekipa, opštinari,svi me gu*ite.Ovo je više neizdrživo. 😔😔😔😔

  22. fraći zvone Zvončice Kleptomane Kleptoje kurvice nemo se ubiješ,ću da te izlečujem tu tvoju šifru 60.3 sa mojega klenka dokolenka,jopet će da letuješ kai NOĆNI SOKO kad te bacim sa mojega dzidotrans i sve će bidne u red.Ti si mangulica a ovi tvoji kolezi nek pisuju šta oćedu da si landras.tis bre za njij fraj.aj.ćo

  23. Ja moram prvi da ga lansirujem sa mojega dzidotrans jer sam obećo fraćiju noletu da će bidne jopet noćni soko.to što imaje šifru F60.3 mom klenku dokolenku ne smetaje jer baš brigaje mojega dzidotrans kojeg će da bacuje da leti i kuj je bolesan.i kuj ima u glave kliker čilikanac umesto mozak.aj.ćo

  24. Ja moram prvi da ga lansirujem sa mojega dzidotrans jer sam obećo fraćiju Zvonetu da će bidne jopet noćni soko.to što imaje šifru F60.3 mom klenku dokolenku ne smetaje jer baš brigaje mojega dzidotrans kojeg će da bacuje da leti i kuj je bolesan.i kuj ima u glave kliker čilikanac umesto mozak.aj.ćo

  25. fraći nole bio sam u čaršije i svi te zovedu Resavac nole vepar landras šifra F60.3.ja pitujem šta značuje taj reč Resavac a svi kazuju da to kazuju za oni čoveci što sam prepisuju u čkole.ja kazujem moj fraći nole ne prepisuje on sve uči na pamet.oni men kazuju e ondak je isti kai naš ku*ac i smevaju ti se što ti znaješ svej napamet.aj.ćo

  26. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje lizač jajca i Siniša Brsan Debil dojebnik Sandre Cigančice su dve budale

    1. Nisam ja Resavac Novica Vepar Landras😪😪😪i nemam ja šifru F60.3 to ljudi lažu zato što sam osnovao stranke MOST i PAPIGU.A i Burdušu neću više da dozvolim da me katapultira sa dzidotrans i da letim kao NOĆNI SOKO.😖😖Pre ću da budem BABA SERA😪😪😪

  27. fraći zvone Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice bio sam u čaršije i svi te zovedu Resavac zvone vepar landras šifra F60.3.ja pitujem šta značuje taj reč Resavac a svi kazuju da to kazuju za oni čoveci što sam prepisuju u čkole.ja kazujem moj fraći zvone ne prepisuje on sve uči na pamet.oni men kazuju e ondak je isti kai naš ku*ac i smevaju ti se što ti znaješ svej napamet.aj.ćo

    1. Danas me ribao moj kum Aca😫😪Rekao mi da ponovo sa mojom njuškom na koju mi je stavio brnjicu izriljam zemlju u žardinjeri pa posle da posadim cveće jer nisam bio dobar jer ga nisam poslušao a lepo mi rekao da će da bude mraz i da treba cele noći da duvam sa topao vazduh na usta.Ja sam hteo da ga zaje*em i da poslušam fraćija Burduša pa sam duvao po cveću vazduh na moju veprovsku guzi*u i cveće se smrzlo i skroz propalo.Sad moram novo da zasadim.😫😫😫

      1. nemo se sekiraješ fraći nole.ja ću ti kazujem kakoj i koje cveće da zasadiš.Zasadi LJUBIŠPICU i MOJ KURCUREK.valjda se tako kazuje akoj noću ogladiš tvoj fraći Burduš će ti pošalje nešto da izeš.ću ti pošaljem onoj što tij voliš onu KOBASTISNIMIGA.😉ćut i nikem ne pričaj.😉

  28. Mnogo se nerviram na moj drug Zvonko što je on u opozicije a ja kobajagi u vlast a ne smem da pisnem od svog kuma Ace i Mikića. Svaki dan moram da im gladim jajca i ližem pužu. Svi u čaršije kažu na mene da sam budala a Vlasi me izabrali da im budem preCednik što znači da i nisam budala. Moji Vlasi Kecman, Zabukovec i drugi znadu da sam ja budala al njima budala i treba za preCednika jer samo takvog i mogu da karaju kako hoće.

  29. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje lizač jajca i Siniša Brsan Debil dojebnik Sandre Cigančice su dve budale.😄😄😄😄😄😄😄😄

  30. Novica Vepar Kurvica Kleptoje lizač jajca Siniši Brsanu i Zvonku dojebnik Dušice Cigančice je budala.😄😄😄😄😄😄😄😄

  31. Siniša Brsan i Zvonko noćne more Novica Vepra Resavca Landrasa šifra F60.3 lizača jajca onemoćao pa moraju da dojebu Dušicu Cigančicu mumu paduri a i Bojović će da pripomogne😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  32. Pošto Bojović često radi vežbe sa Dušicom Cigančicom utvrdio je koju vrstu pi*ke Duki ima.Mislio je da ima NAPIČ*K,pa je mislio da ima pi*ku LASTAVICU,pa kad je video da nije ni to mislio je da ima PROGUTAČICU,pa je najzad posle analize i raznih vežbi zaključio da Duki ima pi*ku TEGLJAČU👈🏼😩😩😩😩😩😩😩

  33. Fraci moji da vam se žalim na mog direktora Drikića zato što prodao sve mašine iz komunalno nekim Vučićevim mafijašima iz Bosne. Ostao samo šporet u menzu što sam ja kupio ko preCednik i juče i njega prodao. U opštine su sve lopovi na čelo sa robijašem sve živo prodaše sad se plašim da ne prodaju i moje usrane gaće što sam ih napunio onomad od straha kad naišo moj drug Zvonko da zavrće uši na naprednjake

  34. auuuu fraći nole nisem znao da tvoja muma paduri ima pi*ku TEGLJAČU.ona se mnogo rastegaje.tu neb ti pomogo ni moj klenko dokolenko.tu sam može da dojebaje Bojović,Zvonke i ona Brsan Seniša.🤔🤔😏😏🙄🙄😩😩😩😩

  35. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice sram te bilo za to što si mi silovao kuče i što me nazivaš dojebnikom

  36. lele lele lele Zvonke kazuje.došlo je proleće.će bidne jebovanje.vikuje pssstttt mišovi.brzo se sakrivajte u rupe.Zvonke je viđen u čaršije.prvi ćeš ti fraći nole da straduješ.će da ti uvrne👃nos pa posle kazuje Zvonke će ti uvrće👂👂a ondake će jopet da te uvatuje za uši pa mu ti puši lele lele lele

  37. Ti si Burduš rekao da ćeš prvi da zatučeš Novici Vepru Landras Resavac šifra F60.3 i ima da ga ka*aš sve dok mu ne ispadnu👀😂😂😂😂Spremna ekipa je napravila raspored i redosled u kojem stoji ko će miševe na čelu sa Novicom Veprom da ka*a.Prvo Burduš pa onda ja.😂😂😂😂😂

  38. Komšo Novice i mene su stavili ovi iz spremne ekipe na spisak za kar*nje tebe i tvojih miševa.Nemo se ljutiš.

  39. Vlasto posle tebe ja sam na redu da pocepam bulju Novici resavcu šifra F60.3 i njegovim miševima,samo da ih pronađem,svi se bre kriju.😀😀

  40. Novice lepo sam ti rekao da će da dođe i taj dan kada ću da ti vratim za sve ono sto si mi nameštao lažove i lopove.I ja ću da te je*em samo da znaš.

  41. Upomoć.😪😪😪😪Idem u policiju da prijavim ove što oće da me je*u i da mi du*e pocepaju pa da se*em kao slon😫😫😫😪😪😪

  42. 😔😔😔😔Ja moram da se sakrijem kako bi svoje du*e sačuvao da mi ga ne pocepaju. A i bolestan sam😔😔😔

  43. Sram te bilo Zvončice Kleptoje Zvonko Kleptomane sto pišeš u moje ime na tpk news đubre smrdljivo pedersko. Ceo svet će znati da si mi silovao kuče i ženu.

    1. Fraci moji da vam se žalim na mog direktora Drikića zato što prodao sve mašine iz komunalno nekim Vučićevim mafijašima iz Bosne. Ostao samo šporet u menzu što sam ja kupio ko preCednik i juče i njega prodao. U opštine su sve lopovi na čelo sa robijašem sve živo prodaše sad se plašim da ne prodaju i moje usrane gaće što sam ih napunio onomad od straha kad naišo moj drug Zvonko da zavrće uši na naprednjake

    1. Psssstttttt Novice Vepru Resavac Landras šifra F60.3.Sakri se mišu ispod Dušicine suknje i nek ti viri guza malo više jer ako je promašim sa moj kalabaster može Duki sa njenu TEGLJAČU da strada.😀😀

  44. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje za ovo ima te tužim kod Đilasa i Marinike lopužo jedna nasilniče nad mojega Džekija. Tražiću da te izbace iz stranke i da te kastriraju.

  45. psssssttt Novice mišu,dobro si se sakrio ispod Dušicine suknje ali ti kenjara virila taman toliko da primiš kožni metak.I pazi se ako te Zvonko nađe ima da te opali po toj Veprovskoj njušci i da ti uvrne👂👂pa da te stavi na ku*ac da ludiš po ku*cu sa tom šifrom F60.3.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  46. lele lele lele nole fraći begaj brzo ispod suknju Dušice mumu padure il kod baba seru Zvonketa sam vido u čaršije.lele lele.večeraske da dojdeš kod men u brodice da te bacujem sa dzidotrans da letis kai noćni soko.😉aj.ćo

  47. lele lele lele Siniša fraći begaj brzo ispod suknju od Cigančicu Sandru il kod baba seru Zvonketa sad sam vido u čaršije zvonketovog kuma .lele lele.večeraske da dojdeš kod men u kolonije da te bacujem sa dzidotrans da letis kai noćni soko.😉aj.ćo

  48. Fraci moji da vam kažem nešto važno, posle velikog mozganja odlučio sam da na svoje prezime dodam nadimak Peder i od sad se zovem Janošević Peder isto ko moj precednik Vučić Peder. Kad bolje pogledam ja sam stvarno Peder jer me kara svako ko stigne a najviše me karaju moj kum Aca i moj direktor Drikić

  49. I ja ga hebem ali retko pere svoju ljubicu.Stalno me rafalno gađa,iz guzice mu stalno” lete “zrna pasulja i graška.

  50. Lele blago meni će da me razvalite ko bugarsku skupštinu što više to bolje jer mom kumu Aci načisto stao samo mu ližem jaja a kod mog direktora Drikića je ko čačkalica pa me samo golica po moje crne guzetine

  51. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice pičkice ne smeš samnom da se obračunaš što si mi jebo Džekija. Džeki mi je sad traumiran neće više da liže Sandrinu pič.u. prijaviću te anonimno društvu za zaštitu kerova

  52. Siniša debilu prijavi me boli me dupe mene štiti Marinjika iz rumunije i djiki ima te bem i tebe ne samo tvojega djekija

  53. Ja sam taj koji piše pod imenom Siniša Brsan i Zvonko jer mora da se branim od opozicije, hoće da karaju mene i moju Dušku. Aj što će mene da karaju ja sam već naviko al moja Duška nije navikla da je kara opozicija nego samo vlast i Bojović

  54. Nole a men i mog klenka dokolenka si zaboraveo i ja sam ga mećao teb a reko si mi da gi turam i u mumu paduri😉ćut niki ne znaje kuj je toj.😉aj.ćo

  55. Ja pisujem pod svim imenima jer moram da opravdujem ojre šo sam gi pokrao od gske za izbori i potrošio na kupujem tovatnu mast za moje dupe da gi mazunem kad me karaju. Sam pod imenom zvonko i sineške smo mi toj ne izmišljujem jebaću mu džekija opet.aj ćao.

    1. fraći nole pa ti prepisuješ svej što ja napisujem.dođ sutre kod men da ti ja nešta novega napisujem.ovakoj pričaju po čaršije da si glup kai kurc i da vikaju za teb da se zovlješ resavac.što li te takoj zovlju.ja sam zneo da teb zovlju da si landras i da imadeš nekoj šifru.nemo više će pričuju da si prava baba sera.jer se useravala stalno u gaće.a za velike guzice se kazuje da dupe gaće žvaće.aj.ćo

  56. fraći zvnone pa ti prepisuješ svej što ja napisujem.dođ sutre kod men da ti ja nešta novega napisujem.ovakoj pričaju po čaršije da si glup kai kurc i da vikaju za teb da se zovlješ resavac.što li te takoj zovlju.ja sam zneo da teb zovlju da si landras i da imadeš nekoj šifru.nemo više će pričuju da si prava baba sera.jer se useravala stalno u gaće.a za velike guzice se kazuje da dupe gaće žvaće.aj.ćo

    1. Bravo Nole,čujem da ti je veliko članstvo,odnosno,da ti se drastično uvećao broj članova sa 4 na 5 od kada si osnovao stranku PAPIGA,PAPIGAAAA.Bravo za PAPIGAAAA.

  57. Bravo Siniša debilu čujem da ti je veliko članstvo,odnosno,da ti se drastično uvećao broj članova sa 4 na 5 od kada si osnovao stranku PAPIGA,PAPIGAAAA.Bravo za PAPIGAAAA.

  58. fraći nole bre šta se dešaje sa tebenake i tvoji kolezi pa ćutite.a Zvonke vi je*ede svakoj dan i narod u čaršije se smejuje.kazuju da vam dupe pomeruje a stra vam se uvukavao u kostiju.lele lele bruka i sramota fraći.aj.ćo

    1. MiodraGE nemo se mešaš u to pušenje,ako treba da se nekom puši ja to već godinama radim počevši od Čuke pa sve do Perišića.Samo me je strah da ne popušim za posao i dobijem šut u dupe od Perišića iako mu redovno održavam cveće u zardinjerama čak sam mu predložio da pošto sam obeležavao parking mesta za auta mogu i da kosim i obeležavam fudbalske terene.Ako treba i sa mosta ću da skočim na glavu u Pek,sve ću za kuma Acu da uradim jer ako mi nabije špicarojku u dupe meni jedino preostaje da sadim paprike,luk,bostan i da prodajem švercovanu Rumunsku rakiju ili da špricam volove,krave,svinje.

  59. PROKLETSTVO,čestitam na ideji da niko ne komentariše sem Zvonka Armuša kako bi građani najzad shvatili i videli koliki je bolesenik Siniša Brsan.Njegovi komentari pod lažnim imenima dokaz su da je Siniša težak bolesnik i da je dijagnoza šifra 60.3 stvarna.Rečnikom koji je primeren za uličare,seoske đilkoše kojim se često služi samo pokazuje koga sns ima u svojim redovima.Šteta što u Kučevu ne postoji ustanova poput “Laza Lazarević”jer bi on odavno bio hospitalizovan i možda bi imao neke šanse da se izleči,ovako neka mu je BOG u pomoći. Žalost velika.

  60. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole”Azra, Bogdan, Sima, Slobodan, Burduš i slični, možemo zaključiti da iza istih stoje Zvonko Kleptoman Armuš i Siniša Debil Brsan. Stil pisanja govori da su oni u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da su Armuš i Debil u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje su imali. Osobe koje ostavljaju ovakve komentare vidi se da boluju od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Zvonko i Brsan pljuju po protivnicima, saradnicima ali neretko i po same sebi kako bi privukli pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da im onemogući postavljanje komentara jer njihovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoje navedene budale , želimo da im pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraže stručno lice odgovarajuće medicinske struke.

  61. NOĆNA MORA🙈🙈😫😫Eh da može majka opet da me rodi🙈da se moja duša najzad od Zvonka oslobodi😪Ti si Zvonko moja NOĆNA MORA čaša tuge sa izvora.Popijem je nemam kud šta to vredi kad sam LUD.😫Napijem se probam kraj mume paduri da spavam al ustvari sebe ZAVARAVAM.😫Nema meni leka ja moram rumunsku rakiju da pijem 😫da plačem😪😪bolje nego da se UBIJEM😫😫😂😂😂

  62. pa ubivaj se više bem te ustu.ja hoću da ti pomogajem al tis frači nole glup kai ku*ac.reko si mi oćeš da položaješ za pilot na avijon F16 i da si položeo za onaj avijon sa šifru F60.3.i stalno te bacujem sa mojega dzidotrans da letiš kai NOĆNI SOKO i SOVA MILE.aj.ćo

  63. Ajde da pustimo malo komentare
    Da ostavimo Zvonka Ludog Kleptomana sam da komentarise
    Da vidimo dokle moze
    Bolesnik
    Ispala mu cucla
    Sad moze samo sam sebi da dudla
    Siroma
    Samo pazi na one patrljke u ustima
    Da ga ne unakazis

  64. Ajde da pustimo malo komentare.Da ostavimo Novicu Vepra sorta Landras Resavac šifra F60.3 Baba Sera Mile Sova sam da komentariše.Da vidimo dokle može.Bolesnik,uličar,seoski đilkoš,ispala mu cucla.Pošto ne može više sam sebi da dudla od stomaka a i ne vidi ga,dudla ga Perišiću🤣Slinavko,usranko,pazi samo na Burdušev kalabaster da se ne ugušiš jer jedino on može da te lansira kako bi mogao da letiš kao NOĆNI SOKO.🤣

  65. Čika Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje zašto se toliko nervirate? Nemojte molim vas, pući će vam stent pa ćete morati u Dom zdravlja u koji je predsednik Vučić renovirao ili u Klinički centar koji je predsednik Vučić napravio i to vozilom hitne pomoći koje je predsednik Vučić kupio, putevima koje je predsednik rekonstruisao…..

  66. lele lele fraći nole jopet se uvukuješ u guzice na naš brat Acu i opštinare😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  67. Burduš pošto tvoj fraći Nole ima šifru F60.3(podvojena ličnost)možda se ne uvlači u guz*cu on več Mile Sova😩😩😩

  68. Čika Zvončice Kleptoje Zvonko Kleptomane što se toliko nervirate popustiće vam stent koji vam je ugrađen u čmar

  69. fraći nole nis mi reko za tvoju SRANKU MOST štos tužeo kod miloša u park.kad miloš presuđuje u tvoju koris ti će mi vrneš 28.000 iljade oira.aj.ćo

  70. fraći Zvone nis mi reko za tvoju SRANKU MOST i tvog prijatela Perića štos tužeo kod miloša u park.kad miloš presuđuje u tvoju koris ti će mi vrneš 28.000 iljade oira.aj.ćo

  71. Novice Vepru landras Resavac šifra F60.3 stranka PAPIMIŠGA traži te čika Zvone da ti da bone i dudu da ga DUDLAŠ.😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  72. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje landras Resavac šifra F60.3 stranka PAPIMIŠGA traži te čika Leca da ti da bone i dudu da ga DUDLAŠ.😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  73. Burduš pošto tvoj fraći zvone ima šifru F60.3(podvojena ličnost)možda se ne uvlači u guz*cu on več Mile Sova😩😩😩

    1. Novice Vepru Landras Resavac šifra 60.3 Mile Sova da dođeš ti kod čika Zvonka da ti da dudu da ga DUDLAŠ a može i cuclu pa posle da te CUCA.😫😫😂😂

  74. Nisam ja bolestan i nemam šifru F60.3,nisam ni Mile Sova,nisam ni Resavac,nisam ni Landras,ja sam Nole MANGULICA i ko kaže da sam od gruge sorte taj laže.😪😪😪😪

  75. Nisam ja bolestan i nemam šifru F60.3,nisam ni Mile Sova,nisam ni Resavac,nisam ni Landras,ja sam Zvone MANGULICA i ko kaže da sam od gruge sorte taj laže.😪😪😪😪

    1. To što mi piše u zdravstvenom kartonu da imam šifru F60.3 to je greška i to mi je namerno upisala Emina kako ne bi bio direktot Doma zdravlja.Nije istina da sam vepar sorte landras nije istina da sam Mile Sova,nije istina i da sam Resavac,ja sam najpoznatiji bot,ja sam Nole krtica,Nole Mangulica,i kad odem kod Burduša i kada me on lansira postajem nevidljivi Noċni Soko,sada sam trenutno Baba Sera al ću uskoro da budem šef groblja 4 spomenka,jer su mi rekli da će da me unaprede.Bravo za ja i za drugo ja.Pošto imam mali mozak kao kliker ja moram da budem Resavac i da prepisujem komentare.

  76. To što mi piše u zdravstvenom kartonu da imam šifru F60.3 to je greška i to mi je namerno upisala Emina kako ne bi bio direktot Doma zdravlja.Nije istina da sam vepar sorte landras nije istina da sam Mile Sova,nije istina i da sam Resavac,ja sam najpoznatiji bot,ja sam Zvončica Mangulica,i kad odem kod Burduša i kada me on lansira postajem nevidljivi Noċni Soko,sada sam trenutno Baba Sera kod mog kuma al ću uskoro da budem šef groblja 4 spomenka,jer su mi rekli da će da me unaprede.Bravo za ja i za drugo ja.Pošto imam mali mozak kao kliker ja moram da budem Resavac i da prepisujem komentare.

  77. grok grok grok uvek sam bio veran sns,pošten,ni dinar nisam uzeo od partijske članarine,nisam nikad imao nikakve privilegije,ako sam i hteo da nešto potrošim na račun opštine,troškove reprezentacije dok sam bio preCednik to je bilo par puta kod Jarca na indijski bureci ali bez jogurat.I nemam ja toliko veliki stomak nego sam progutao balon a Burduš mi je sa njegovom velikom”pumpom”kroz usta napumpao balon u trbuh i od tada sam napumpan.

  78. Skiu, skiu, ciu, uvek sam bio veran Đilasu ,pošten,ni dinar nisam uzeo od partijske članarine,nisam nikad imao nikakve privilegije,ako sam i hteo da nešto potrošim na račun Zvižda ,troškove reprezentacije dok sam bio preCednik kluba to je bilo par puta kod Jarca na indijski bureci ali bez jogurat.I nemam ja toliko veliki stomak nego sam progutao balon a Burduš mi je sa njegovom velikom”pumpom”kroz usta napumpao balon u trbuh i od tada sam napumpan.

  79. Bolesni Resavac Novica Vepar Landras šifra F60.3 Mile Sova,Noćni Soko je odlepio načisto😩😩🤣🤣🤣očigledan primer vepra koji ima šifru F60.3 i mozak veličine klikera jer ne ume da sastavi prosto proširenu rečenicu pa mora da prepisuje tuđe komentare.😩😩😂😂😂😂😂😂

    1. Nole Veprino Resavac šifra F60.3 Landras Mile Sova Noćni Soko,javili mi tvoj partijski kolega Kecamte da si bio u portu i da si prineo “žrtvu”tvoju ljubicu bogu Peni*u i da će ti sve biti oprošteno.E sad ne znam,nisam se čuo sa Burdušem ali pretpostavljam da ti je bol u ljubicu prošao ali bol u dušu neće nikad.Burduš te je na vreme upozorio.

  80. Bolesni Resavac Siniša Vepar Landras šifra F60.3 Mile Sova,Noćni Soko je odlepio načisto😩😩🤣🤣🤣očigledan primer vepra koji ima šifru F60.3 i mozak veličine klikera jer ne ume da sastavi prosto proširenu rečenicu pa mora da prepisuje tuđe komentare.😩😩😂😂😂😂😂😂

  81. Siniša Debilu Veprino Resavac šifra F60.3 Landras Mile Sova Noćni Soko,javili mi tvoj partijski kolega Kecamte da si bio u portu i da si prineo “žrtvu”tvoju ljubicu u Peni*u i da će ti sve biti oprošteno.E sad ne znam,nisam se čuo sa Burdušem ali pretpostavljam da ti je bol u ljubicu prošao ali bol u dušu neće nikad.Burduš te je na vreme upozorio.

    1. Volovska balada o Noletu Resavcu šifra F60.3 Naredili volu Nolu da ide u školu, Nole vo da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Nole iz knjige muče, zgranula se škola kad prepozna vola… Sad je Nole školovan više plug ne vuče, sedi u fotelji, al i dalje muče…😫😫😂😂😂😂ajde Nole vepru Resavcu glupi prepiši ovu pesmicu namenjenu za tebe🤣🤣🤣🤣🤣

  82. Volovska balada o Zvonetu Resavcu šifra F60.3 Naredili volu Zvonku da ide u školu, Zvone vo da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvone iz knjige muče, zgranula se škola kad prepozna vola… Sad je Zvone školovan više plug ne vuče, sedi u fotelji, al i dalje muče…😫😫😂😂😂😂ajde Zvone Resavcu glupi prepiši ovu pesmicu namenjenu za tebe🤣🤣🤣🤣🤣

  83. Volovska balada o Noletu Volu Resavcu šifra F60.3.Naredili volu Nolu da ide u školu,vo Nole da skine brigu nabavio knjigu😫😫I dok drugi uče,Nole iz knjige muče😫🤣Zgranula se škola kad prepozna vola Nola🤣🤣Sad je Nole školovan više plug ne vuče,sedi u fotelji al i dalje muče😫😫😫😫😫

  84. Volovska balada o Zvonku Volu Resavcu šifra F60.3.Naredili volu Zvonku da ide u školu,vo Zvone da skine brigu nabavio knjigu😫😫I dok drugi uče, Zvone iz knjige muče😫🤣Zgranula se škola kad prepozna vola Zvonka🤣🤣Sad je Zvonko školovan više plug ne vuče,sedi u ma kurac al i dalje muče😫😫😫😫😫

  85. Volovska balada o Noletu Volu šifra 60.3 Resavac Landra Noćni soko Mile Sova😩Naredili volu Nolu da ide u školu🤣🤣Vo Nole da skine brigu nabavio knjigu🤣🤣i dok drugi uče,Nole iz knjige muče😩😩🤣Zgranula se škola kad je prepoznala vola Nola😂😂😂😂Sad je Nole školovan više plug ne vuče,sedi u fotelji al i dalje muče😩😩😂😂😂

  86. fraći nole dobro što tej ne zovedu nole vepar grok grok grok bolje što te sad zovedu nole vole dijabole,id u čkole.a i Kecamte te čekuje u kor.aj.ćo

  87. Novice Janoševiću pa kako te više nije sramota da pišeš takve glupe komentare i brukaš stranku sns kojoj pripadaš.Toliko si nisko pao da sam zanemeo.Vidiš valjda,nisi slep,da se oni sprdaju sa tobom a ti umesto da ih ignorišeš ti ratuješ sa njima,kriješ se iza lažnih imena i pišeš komentare a građani ti se svakim danom sve više smeju.

  88. fraći zvone dobro što tej ne zovedu zvone prasac grok grok grok bolje što te sad zovedu zvone vole dijabole,id u čkole.a i Kecamte te čekuje u kor.aj.ćo

  89. fraci nole vole dobro je štoj ne ideš u čkole.tij si vepar žuti i ne sme niki da te ljuti.ti si manguljica i velika ti ljubičica.kuj oće da te futa taj je pravi muta.kad ćeš dojdeš na frezenklovanje da ti popravujem ober štucnu na blabojzne,jer ti ulje bacuje na masu pa ti popušće dihtung na ljubičice.aj.ćo

  90. E Burduš Noletu Vepru sorte Landras šifra 60.3 Nočni Soko Mile Sova je odavno popustio dihtung na ljubici.Izređali se svi redom na njegovu ljubičicu i prvo popustila blabojzna a posle nje dihtung.Jedino ti možeš da mu pomogneš da pozoveš komšiju Žiku da mu ponovo napravi vertikalku.Ovako sa ovom ljubicom je prava Baba Sera.

  91. Danaske sam bio u čaršije u Kučeve kad naiđem na fraći nole kod portu.on se deruje i vikuje prekoj ogradu porte i zovlje Kecajmeeeeee,Kecajmeeeee,Kecajmeeee.kad izuviđe Kecamte iz portu i kazuje frači noletu,štas bre dereš kai vepar,čujem da ti vikuješ.kazuj šta si ćeo.fraći nole ga pituje kaćeme primite u kor.kad prdne kukavica kazuje mu Kecamte.i otrča fraći nole da traži u Đule picu ovaj pticu kukavicu i da čekuje kad će ona da prdnuje pa da javi Kecamte da ga primi u kor.i posle kazuju da je moj fraći nole glup a ja kazujem viš bre koliko je pametan jer bolje što je otišao u Đule a ne u neki Pizdinac gde raste kurkurek i de često prduje kukavica.bravo fraći.aj.ćo

  92. fraci Zvone vole dobro je štoj ne ideš u čkole.tij si vepar žuti i ne sme niki da te ljuti.ti si manguljica i velika ti ljubičica.kuj oće da te futa taj je pravi muta.kad ćeš dojdeš na frezenklovanje da ti popravujem ober štucnu na blabojzne,jer ti ulje bacuje na masu pa ti popušće dihtung na ljubičice.aj.ćo

  93. Danaske sam bio u čaršije u Kučeve kad naiđem na fraći Zvone Kleptoman kod portu.on se deruje i vikuje prekoj ogradu porte i zovlje Kecajmeeeeee,Kecajmeeeee,Kecajmeeee.kad izuviđe Kecamte iz portu i kazuje frači Zvonetu,štas bre dereš kai vepar,čujem da ti vikuješ.kazuj šta si ćeo.fraći Zvone ga pituje kaćeme primite u kor.kad prdne kukavica kazuje mu Kecamte.i otrča fraći Zvone da traži u Đule picu ovaj pticu kukavicu i da čekuje kad će ona da prdnuje pa da javi Kecamte da ga primi u kor.i posle kazuju da je moj fraći nole glup a ja kazujem viš bre koliko je pametan jer bolje što je otišao u Đule a ne u neki Pizdinac gde raste kurkurek i de često prduje kukavica.bravo fraći.aj.ćo

  94. E Zvončice Zvonko Vepru sorte Landras šifra 60.3 Nočni Soko Mile Sova je odavno popustio dihtung na ljubici.Izređali se svi redom na njegovu ljubičicu i prvo popustila blabojzna a posle nje dihtung.Jedino ti možeš da mu pomogneš da pozoveš komšiju Žiku da mu ponovo napravi vertikalku.Ovako sa ovom ljubicom je prava Baba Sera.

  95. dis brej fraći nole.danaske sam te lansirao sa mojega kalabaster al si tij izgleda prelećeo portu i Kecamte i odleteo pravo na Đule da najdeš pticu kukavicu i da čekaješ kad će ona da prdne jer ti rekal Kecamte da će te primuje u kor kad prdne kukavica.u poverenje ti kazujem da će kukavica da prdne u pola četiri sabajle za toj vreme ti čekaj i prepisuj ovo na natel što pisuje spremna ekipa.kad dojdeš drugeg put i kad te lansirujem sa moj kalabaster nemo više da letiiiiišš kai sova mile jer će opet da promašuješ portu.bolje da letiš i bidneš noćni soko ili onij avijoni F16 i F60.3.aj.ćo

  96. Samo da ti javimo Burduš da je tvoj fraći Nole Vepar Resavac F60.3 Sova Mile pronađen na Đuli zaglavljen između dva drveta u žbunju i samo mu ljubica viri.Loše je aterirarao pa promašio pistu Sova Mile.Pošto mu viri ljubica uvek spremna ekipa je rešila da ga dobro naguzi i da godinama pamti.Siroma Nole se koprca kao pile u kučini pa pomera ljubicu levo-desno kako bi izbegao kozni metak od svakog pojedinačno iz spremne ekipe ali ne uspeva jer mu je ljubica stalno na nišanu.Čim pomeri ljubicu levo čeka ga klenko kad pomeri ljubicu desno čeka ga dokolenko ako proba u rikverc a čini nam se da to najviše voli ljubica primi kalabaster do kraja do ja*a.A tvoj fraći Vepar ne može ni da grokće jer čim otvori njušku dobije mušku pušku.Tako da je Novica Vepar namiren sa prednje i zadnje strane.

  97. Dobro fraći slađan da ga više ne čekujem.a reko sam mu fraći nole manse tojega sova mile bolje da bidneš noćni soko F16 il ona F60.3 i ima te letiššš svakoj dan al me neje poslušeo.sad nek mu straduje ljubica kad se zaebo i zabio u dzbun.takoj mu i treba.fala na dojave slađan.aj.ćo

  98. Vozač brzo pali auto i idi kupi pelene Novica Vepar landras Mile Sova se uneredio,odnosno,usrao.Popustio dihtung na ljubici pa počeo rafalno da puca po nama al ovog puta nisu ni zrna pasulja ni graška nego zrna kukuruza.Vepar kaže da to najviše voli da jede i to od kada je počeo da se krije kao miš.Toliko se uneredio da će mo da prekinemo da ga cepamo.Ako možeš Vozač kupi i dva balona sa vodom da mu plaknemo ljubicu i vazelin da mu namažemo malo ljubičicu.

  99. Kupio sam sve što ste mi rekli ali primetio sam da je Noletu Vepru sorta landras šifra F60.3 Noćni Soko Mile Sova pukla vertikalka pa je ljubica sada horizontalka.Zvao sam Burduša i on mi je rekao da će Veprovu ljubicu da sredi neki komšija Žika i da se ne brinemo jer što smo njegovu ljubicu upropastili,jer će Žika da je sredi ima da bude kao nova.

  100. dis brej fraći Zvone e.danaske sam te lansirao sa mojega kalabaster al si tij izgleda prelećeo portu i Kecamte i odleteo pravo na Đule da najdeš pticu kukavicu i da čekaješ kad će ona da prdne jer ti rekal Kecamte da će te primuje u kor kad prdne kukavica.u poverenje ti kazujem da će kukavica da prdne u pola četiri sabajle za toj vreme ti čekaj i prepisuj ovo na natel što pisuje spremna ekipa.kad dojdeš drugeg put i kad te lansirujem sa moj kalabaster nemo više da letiiiiišš kai sova mile jer će opet da promašuješ portu.bolje da letiš i bidneš noćni soko ili onij avijoni F16 i F60.3.aj.ćo

  101. Vozač brzo pali auto i idi kupi pelene Zvonko Vepar landras Mile Sova se uneredio,odnosno,usrao.Popustio dihtung na ljubici pa počeo rafalno da puca po nama al ovog puta nisu ni zrna pasulja ni graška nego zrna kukuruza.Vepar Zvonko kaže da to najviše voli da jede i to od kada je počeo da se krije kao miš.Toliko se uneredio da će mo da prekinemo da ga cepamo.Ako možeš Vozač kupi i dva balona sa vodom da mu plaknemo ljubicu i vazelin da mu namažemo malo ljubičicu.

  102. Novice Vepru Landras šifra F60.3 Noćni Soko Sova Mile Baba Sera,tebe je žešće udarila promaja u glavu.Pored toga što imaš mozak veličine klikera ili je rentgen podbacio pa je snimio neku izraslinu u tvojoj glavi pa Emina koju ti pljujes nije želela da te uvredi pa ti je rekla da ti je sa mozgom sve u redu😫🤣🤣🤣Za tebe tebe ne vazi ona narodna poslovica”Došlo mu iz dupeta u glavu”🤣🤣Kod tebe gde je “došao,ušao tu je i ostao”😂😂😂😂praznoglavi Vepru😂😂😂

  103. Novice praznoglavi Resavac baba sera noćni soko šifra F60.3 sova mile,pa tebi somino nije Zvonko više noćna mora sad ti je Siniša Brsan postao noćna mora🤣🤣🤣🤣

  104. Nisu meni ni Zvonko ni Siniša Brsan noćne more i nemam ja tu šifru,ja sam Mangulica i pilot na avionu F16 i F60.3.I ne mojte da me ometate,sad sam u Đule i čekam već dva dana da kukavica prdne kako bi me Kecajme primio u Hor.😫

  105. Zvončice Vepru Landras šifra F60.3 Noćni Soko Sova Mile Baba Sera,tebe je žešće udarila promaja u glavu.Pored toga što imaš mozak veličine klikera ili je rentgen podbacio pa je snimio neku izraslinu u tvojoj glavi pa Emina koju ti pljujes nije želela da te uvredi pa ti je rekla da ti je sa mozgom sve u redu😫🤣🤣🤣Za tebe tebe ne vazi ona narodna poslovica”Došlo mu iz dupeta u glavu”🤣🤣Kod tebe gde je “došao,ušao tu je i ostao”😂😂😂😂praznoglavi Vepru😂😂😂

  106. Nisu meni ni Novica ni moj Kum, ni Mikić i Dragan noćne more i nemam ja tu šifru,ja sam Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje Mangulica i pilot na avionu F16 i F60.3.I ne mojte da me ometate,sad sam u Đule i čekam već dva dana da kukavica prdne kako bi me moj fudbalski prijatelj Kecajme primio u Hor.😫

  107. Novice od danas si proritet spremne ekipe.Platićeš za sva zlodela,za patnje i muke koje si naneo građanima,porodicama koje si zavio u crnu.Nisi birao sredstva i načine da se svetiš ljudima.Dolazi vreme da ti se sve to vrati.Neće biti milosti ni prema tebi ni prema tvojoj…..Čuvaj se i razmišljaj!

  108. Dani su ti odbrojani Novice.Vrlo dobro znaš šta si uradio građanima Kučeva i koliko zla si naneo mnogim porodicama.I za to moraćeš debelo da platiš i da osetiš na svojoj koži.Čuvaj sebe i svoju …

  109. Novice ako imaš malo mozga u glavi shvatićeš da ti se baš i ne piše dobro.I ja ću ti reći kao i svi,čuvaj sebe i svoju…..Strela je odapeta a ti si prioritetna meta.

  110. Novice Janoševiću,neću se više oglašavati ali moram jednu stvar i potvrditi.Strela je odapeta a ti si Novice prioritetna META.Čuvaj se!

  111. Nisu meni ni Novica ni moj Kum, ni Mikić i Dragan noćne more i nemam ja tu šifru,ja sam Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje Mangulica i pilot na avionu F16 i F60.3.I ne mojte da me ometate,sad sam u Đule i čekam već dva dana da kukavica prdne kako bi me moj fudbalski prijatelj Kecajme primio u Hor jer ja mnogo volim da pretim u prazno😫

  112. Nisu meni ni Novica ni moj Kum, ni Mikić i Dragan noćne more i nemam ja tu šifru,ja sam Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje Mangulica i pilot na avionu F16 i F60.3.I ne mojte da me ometate,sad sam u Đule i čekam već dva dana da kukavica prdne kako bi me moj fudbalski prijatelj Kecajme primio u Hor jer ja mnogo volim da pretim u prazno i da ljude targetiram jer ja sam borac protiv nasilja😫

  113. Strela je razapeta a ti si Novice mišu mali nama prioritetna meta i sigurni smo da znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju…..

  114. Strela je razapeta i ti ćeš nam Novice mišiću mali uvek biti prioritetna meta.Znaš i sam šta te čeka.Čuvaj se Novice i…..

  115. Šta hoćete više od mene.Hebali ste me,cepali moju ljubicu i to vam nije bilo dovoljno.Recite šta još treba da uradio da bi uvek spremnu ekipu zadovoljio.

  116. Nole kume moj izgleda da si napravio veliko sranje čim si postao nečija meta.Ti najbolje znaš šta si zabrljao ali vidim u kom pravcu sve ovo ide.

  117. Šta hoćete više od mene.Jebali ste me,cepali moju guzicu i to vam nije bilo dovoljno.Recite šta još treba da uradio da bi uvek spremnu ekipu zadovoljio.

  118. Strela je razapeta ti svima nama Novice mali mišu prioritetna meta,valjda nisi toliko glup da ne shvataš šta te čeka.Čuvaj ubuduće sebe i svoju……

    1. Strela je razapeta i svima iz ekipe Novice mišiću mali ti si prioritetna meta.Ubuduće čuvaj Novice sebe i svoju …..

  119. Nisu meni ni Novica ni moj Kum, ni Mikić i Dragan noćne more i nemam ja tu šifru,ja sam Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje Mangulica i pilot na avionu F16 i F60.3.I ne mojte da me ometate,sad sam u Đule i čekam već dva dana da kukavica prdne kako bi me moj fudbalski prijatelj Kecajme primio u Hor jer ja mnogo volim da pretim u prazno i da ljude targetiram jer ja sam borac protiv nasilja😫i šta hoćete više od mene.Jebali ste me,cepali moju guzicu i to vam nije bilo dovoljno.Recite šta još treba da uradio da bi uvek spremnu ekipu zadovoljio.Molim spremnu ekipu da me puste jer da sam mnogo bolestan.

  120. Strela je razapeta osveta će biti strašna Novice mišu mali jer ti si nam prioritetna meta i znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju….

  121. lele lele fraći Sinišo Debilu kakoj je ta strela što me čeka i za nju nema leka i šta me toj čeka.bemu kljašta zaebano sa tu ekipu ja ne mogu više daj primam u moju ljubicu tolke strele načisto se rascvetovala koj perunika .aj.ćo

  122. Zvonko
    Zvončice
    Kleptoje
    Kleptomane
    Kurvice
    Bolesniku
    Ucenjujes postene ljude po Kučevu
    Ko si bre ti?
    Cime si zasluzio mesto predsednika Zvižda? Pluvao si po Ćuki pa mu posle pušio.
    Dzabe se oblacis kao spirtista kad si jedan obican prostak i nistak
    Vola u dupe ne znas da ubodes
    Kuceta ni maceta nemas
    Okreni se malo iza sebe i pogledaj se u ogledalo
    Skoro osamdeset godina imas
    Sram te bilo djubre jedno
    Kucevo ne pamti u skorijoj istoriji nekog poput tebe
    Zapamti jednu stvar
    I misli o tome
    Bogu ces na istinu

  123. Strela je razapeta ti si nam Novice mišiću mali prioritetna meta i dobro znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju p……

  124. Strela je razapeta i ti ćeš Novice mali mišu za uvek spremnu ekipu biti prioritetna meta i dobro znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju p….

  125. lele lele fraći Sinišo Debilu kakoj je ta strela što me čeka i za nju nema leka i šta me toj čeka.bemu kljašta zaebano sa tu ekipu ja ne mogu više da gi primujem u moju ljubicu tolke strele načisto se rascvetovala koj perunika .aj.ćo

  126. Strela je razapeta ti ćeš nam Novice🐀mali uvek biti prioritetna meta.Čuvaj se Novice🐀mali.Čuvaj i svoju p….

  127. Burduš,ja ću da ti objasnim koju bolest ima tvoj fraći Zvone Kleptoman Zvončica Kurvica.U zdravstvenom kartonu tvoj fraci zvone je zaveden je pod:ŠIFRA F60.3.POREMEĆAJ LIČNOSTI koji karakterišu izražena tendencija impulsivnim radnjama bez razmišljanja o posledicama,hirovito raspoloženje i čudljivost.Postoji sklonost ka izbijanju ljutnje,teškoća u kontroli postupaka i sklonost svađama.Postoje dva oblika ovog poremećaja:impulsivni tip-koji karakterišu emocionalna nestabilnost i granični tip-koji karakterišu dodatne poremećene predstave o sebi,što uzrokuje poremećene međuljudske odnose,samodestruktivno ponašanje,uključujući pretnje samoubistvom i pokušaje SAMOUBISTVA. Sumnjamo da su svi ti simptomi nastali zbog toga što je konzumirao pokvarenu ribu i išao na ispoved kod svog druga Kecamte

  128. bravo fraći nole tis bre fraj za sve.uspeo si da zamenjuješ kurtone ovaj pogrešeo sam kartone u dom zdravlje.sad na tvojemu kartonu pisuje Zvonke umestoj nole.😉jel sto završeo preko Eminu jel si završeo preko oni indijci što radeli i krečili.akoće sad ćeš da bidneš pilote na F16 i noćneg sokola i soveta mile.😉a Zvonke nek ima toj tvoju šifru😉😉tis bre fraj za sve njij.aj.ćo

  129. Novice prijatelju,vidim da ne znaš a i nisu ti rekli da je stvarno strela razapeta i da si ti za njih meta.Moraš da čuvaš sebe i svoju

  130. Strela je razapeta a ti ćeš Novice 🐖uvek biti permanentna meta i saznao si šta te čeka😩Čuvaj se Novice🐖.Cuvaj i svoju p….

  131. Novice kume moj saznao sam i ja i istina je da je strela razapeta i da si im ti meta.Znaš kako da sačuvaš sebe i svoju f….

  132. Strela je razapeta i uvek ćeš Novice🐖biti naša meta i znaš šta te čeka.Čuvaj se Novice🐖Čuvaj i svoju f….

  133. Strela je razapeta ti si nam Novice🐀mali prioritetna meta i znaš Novice🐀šta te čeka.Čuvaj svoju ljubicu Novice 🐀.Čuvaj i svoju f……

  134. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole”Azra, Bogdan, Sima, Slobodan, Burduš i slični, možemo zaključiti da iza istih stoje Zvonko Kleptoman Armuš i Siniša Debil Brsan. Stil pisanja govori da su oni u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da su Armuš i Debil u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje su imali. Osobe koje ostavljaju ovakve komentare vidi se da boluju od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Zvonko i Brsan pljuju po protivnicima, saradnicima majviše Gski i Laletu ali neretko i po same sebi kako bi privukli pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da im onemogući postavljanje komentara jer njihovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoje navedene budale , želimo da im pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraže stručno lice odgovarajuće medicinske struke, recimo kod čmarologa za Zvonka i debilologa za Brsana.

  135. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI…..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme.

  136. Strela je razapeta a tvoja ljubica je Novice 🐖za početak prva i prioritetna meta i kalabaster Burdušev je čeka.Čuvaj svoju ljubicu 🐖Novice i čuvaj svoju f…

  137. Strela je razapeta i štrojenje te Novice🐖prvo čeka jer ti si nam prioritetna meta i znaš da te posle toga Novice 🐖ka*anje čeka.😩😩Čuvaj ljubicu ko hebe jajca😩😥😥Čuvaj i svoju f…

  138. Strela je razapeta i sada znaš Novice 🐀mali šta te čeka jer ti si nam prva meta.Čuvaj sebe Novice 🐀mali.Cuvaj sebe i svoju f…

  139. Strela je razapeta a tvoja bulja Burduša Novice 🐖 čeka jer ti si i za njega meta.Čuvaj svoju vertikalku Novice 🐖jer Burduš se svaki dan sprema dok tvoja ljubica drema🤣🤣Čuvaj i svoju f….

  140. fraći nole ja se spremujem svakeg dana i RAZAPO sam mog klenka dokolenka da bi bez njega ti manje PLAKO😥😥😥Čuvaj mi vertikalku jer ne mog da te katapultujem i ne mož da bidneš ni noćni soko a ni onaj sova mile.aj.ćo

  141. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE SAMO MORAJU DA SMRDEDU NA SANDRU CIGANČINCU, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI, STARI TARZANCI…..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme…

  142. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE SAMO MORAJU DA SMRDEDU NA SANDRU CIGANČINCU, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI, STARI TARZANCI, STARE BRIBOJZLE …..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme…

  143. fraći nole tis bre počo da mnogo gleduješ ti crtani filmevi i sam pisuješ da se zovlješ Lale Gator.nemo više da gleduješ tej crtani.počinji da glededuješ Mirko i Slavko domaći filmevi a ne sam Lale Gator Lale Gator.kazuje komšija Žika da je gator usvari aligator.će počnu da te zovedu Novica vepar lale gator.ovoj je za smej do jutre.aj.ćo

  144. Strela je razapeta a uskoro ćeš da vidiš Novice 🐖da si prioritetna meta a i ko će prvi ljubicu da ti cepa.Čuvaj sebe Novice🐖i svoju ljubicu a posebno 👂👂i jajca.Cuvaj i svoju f….

  145. Strela je razapata a ti si nam ćoravi 🐀mali Novice prioritetna meta i znaš šta te🐀 čeka.Novice🐀 beži u rupu i čuvaj sebe 🐀i svoju f.

  146. fraći nole ja dolazim kod tebe,bolje da me ti katapultiraš sa klenka dokolenka i da budem noćni soko i sova mile neg da me hebu i uštroji uvek spremna ekipa.😪😪😪

  147. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE SAMO MORAJU DA SMRDEDU NA SANDRU CIGANČINCU, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI, STARI TARZANCI, STARE BRIBOJZLE, STARI AKOMBULAZORI, STARI, POLUODOVINE, STARI KLENCI DO KOLENCI …..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme…

  148. fraći nole sam sreo Zvonketa kade sam bijo na pijace i on mi kazuje da ne čituje toj što tij pisuješ.reko da si tij plašljiva pikica i tvoji mišovi jer vi je zvao na boks meč al ti i tvoji mišovi nemajete mudu već mudanca i krijete se jer se plašite da će vi iscepuje noseve i da vi napravuje meure na glave.prvoj bi tebi fraći nole udareo macole čvrgove i kokavci a ondeke bi te patosirao.lele lele lele.ne mog ti kazujem sad što je još reko drugi put ću ti šapnem😉aj.ćo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker