BORBA, A NE PREDAJA! Dragana Spasojević na čelu Narodnog pokreta Srbije u Požarevcu

Narodni pokret Srbije je u petak, na osnivačkoj skupštini, izabrao članove gradskog odbora u Požarevcu. Za predsednicu gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Požarevcu delegati su jednoglasno izabrali Draganu Spasojević.

Dragana Spasojević

– Narodni pokret Srbije je do sada formirao 146 odbora i povereništava u Srbiji, ali samo u Požarevcu se na čelu gradskog odbora nalaze dve žene, predsednica i potpredsednica. Draganu Spasojević građani Požarevca prepoznaju kao odbornicu koja je u prethodne četiri godine u Skupštini grada Požarevca zastupala interese svih građana Požarevca i posvetila svoj odbornički mandat da bude na raspolaganju i pomaže svojim sugrađanima – , izjavio je na osnivačkoj skupštini predsednik Izvršnog odbora NPS, Nenad Milojičić.

U gradski odbor Narodnog pokreta Srbije Požarevac izabrano je 11 članova, a osnivačkoj skupštini prisustvovali su i predstavnici odbora NPS iz Petrovca na Mlavi i Malog Crnića.

Nenad Milojičić

– Svi mi ovde danas pišemo novu istoriju Požarevca – , rekla je Spasojević prilikom obraćanja članovima.

– Narodni pokret Srbije, na čelu sa predsednikom Miroslavom Aleksićem, danas je najbrže rastuća opoziciona politička organizacija koja ima potencijala da donese promene u Srbiji! Danas ste u gradski odbor Narodnog pokreta Srbije Požarevac izabrali mlade, sposobne, odvažne i čestite ljude. Vreme je da vratimo gradsku upravu i institucije isključivo u službu građana – , dodala je Spasojević.

Glasanje

Narodni pokret Srbije Požarevac će izaći na predstojeće lokalne izbore raspisane za drugi jun. Stav novoformiranog gradskog odbora je da biraju borbu, a ne predaju, kao i da bi bojkot lokalnih izbora dozvolio sadašnjoj vlasti da sprovodi sopstvenu samovolju, bez ikakve odgovornosti pred građanima Požarevca, Kostolca i okolnih sela.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker