KOBNA TUČA U KAFIĆU: Bečka policija traži muškarce ubice poreklom iz Srbije ili Rumunije

Policija Austrije traži ubice muškarca od 47 godina, koji je usled povreda zadobijenih u tuči preminuo u bolnici.

Foto: Polizei

Sumnja se da su osobe koje su zadale kobne udarce poreklom iz Srbije ili Rumunije, Kako se navodi, do tuče je došlo 24. novembra, a žrtva je preminula nedavno, nakon višemesečne kome. Policija za sada neuspešno traga za tri osobe koje su se potukle sa žrtvom ispred bečkog kafića Norok.

Usled tuče, žrtva je pala na tlo i glavom udarila u trotoar. Dok je policija stigla na mesto obračuna, tri napadača su pobegla. Povređeni muškarac je u prvom trenutku odbio medicinsku pomoć, ali je na kraju ipak pristao da ga lekari pregledaju. Ubrzo je zbog povećanog pritiska u lobanji, usled pucanja vena, morao da bude operisan, pao je u komu iz koje se nije probudio.

Zahvaljujući video-nadzoru u kafiću, policija je izradila fotografije osumnjičenih, za koje se tvrdi da su državljani ili Rumunije ili Srbije. Jedan od njih ima između 40 i 50 godina, visok 1,85 metara, drugi je stariji, između 50 i 60 godina i slične visine, dok treći osumnjičeni napadač ima između 30 i 40 godina, takođe slične visine. Policija Beča moli sve koji imaju informacije o napadačima da im se jave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker