DR DAČIĆ BUDUĆI GRADONAČELNIK: Koalicija „Aleksandar Vučić – Požarevac sutra“ predala izbornu listu

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke u Požarevcu predala je Gradskoj izbornoj komisiji odborničku listu za predstojeće lokalne izbore.

Foto: Promo

Listu sa 953 potpisa predali su predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović, nosilac liste dr Draško Dačić i sekretar Gradskog odbora Bojan Dinić.

Koaliciju „Aleksandar Vučić – Požarevac sutra“ predstavio je predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović, koji je izjavio da Koaliciju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Socijalistička demokratska partija, Pokret socijalista, Srpska radikalna stranka i Srpska stranka Zavetnici.

– Želim da se zahvalim svim našim članovima i građanima koji su danas u rekordnom roku došli i dali 953 potpisa. Zahvaljujuem se i našim koalicionim partnerima koji su učestvovali. Ovim želimo da poručimo da mi u gradu Požarevcu želimo da održimo jedno jedinstvo, kao što je urađeno na nivou čitave naše države. U ovim vremenima koja su teška i složena i kada se velike promene dešavaju u čitavom svetu i utiču na nas koji živimo u Požarevcu, poruka je: Mi smo zajedno, mi smo jedinstveni, mi smo nepokolebljivi da predstavimo Požarevljanima najkvalitetniji program Požarevac 24 – 28 i da ih zamolimo da izađu na izbore 2. juna da nam ukažu poverenje – , kazao je Stepanović.

Nosilac liste dr Draško Dačić zahvalio se na ukazanom poverenju i dodao da se nada da će svojim radom opravdati očekivanja.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker