MILOGORAC PRKOSI GLIŠIĆU: Bitka za prevlast kučevačkih naprednjaka je počela!

Nenad Mikić, predsednik opštine Kučevo mogao bi da ostane bez fotelje, zbog insistiranja da Slađan Miljković predsednik Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici bude deo vladajuće koalicije i funkcioner opštine Kučevo.

Foto: M.V./Društvene mreže

Kako saznaje insajder Mileta Sove blizak Aleksandru Perišiću, predsedniku opštine Kučevo iz senke, saradnja sa Miljkovićem je neprihvatljiva iz razloga što je Miljković ranije bio član Srpske napredne stranke iz koje je isključen zbog partijske nediscipline.

Naime, Srpska napredna stranka i Srpska stranka Zavetnici su na nivou republike potpisali koalicioni sporazum o političkoj saradnji i očekuje se da liderka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski, bez prelaska cenzusnog praga bude jedan od ministra u Vladi Republike Srbije. Mikić koji pored funkcije predsednika opštine Kučevo, obavlja i funkciju predsednika Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke dobio je jasne instrukcije od predsednika Izvršnog Odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića da Zavetnici moraju biti deo vlasti a Miljković treba da preuzme jednu od značajnijih funkcija u opštini.

Suprotnog mišljenja je Aleksandar Perišić-Milogorac koji po rečima našeg insajdera, tvrdi da iza njega stoji brat predsednika države i da je on taj koji u Kučevu odlučuje o svemu.

Bitka za prevlast kučevačkih naprednjaka je počela, zbog saradnje sa Zavetnicima, nezvanično se očekuje Mikićeva smena i sa mesta predsednika OOSNS Kučevo i povratak Novice Janoševića na ovu funkciju. Inače, Janoševića zdušno podržava Aleksandar Perišič koji smatra da je Janošević mnogo bolje i disciplinovanije obavljao ovu funkciju.

Interesatno, Slađan Miljković, predsednik Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici je onaj koji je pre dve godine odlučio da se suprostavi korupciji, lokalnim šerifima koje narod s opravdanjem naziva dahijama nepotizmu, partokratiji i praktično okupaciji opštine Kučevo, ali očigledno samo do izbora i prilike za fotelju koju u ovom trenutku i te kako vreba.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

321 Komentari

  1. Bravo Novice Mile Sova,je*eš kevu i kumu Aci Perišiću,Mikiću,Miljkoviću,šta su oni koji ku*ac da se kače sa tobom i da ne poštuju tvoje mišljenje.Neka sada vide ko ima medije,Novica Mile Sova ili ku*toni Perišić,Mikić…….

  2. lele lele lele rat počinjuje između kolezi,kuj će da pobeđuje će viđamo,kuj će i kojem će guzice da strada će da saznajemo.ja navijam da moj fraći nole pobedi.pobeda pobeda pobeda mojeg fraćeta fraćeta noleta noleta.aj.ćo

  3. Ček,ček,pa jel taj Miljković nije opozicija?Kleo se kako će svima iz sns u Kučevu da je*e majku,posebno Perišiću i Janoševiću.Baš im je je*ao majku😂😂😂

  4. Ajde da pustimo malo komentare
    Da ostavimo vepra sam da komentarise
    Da vidimo dokle moze
    Bolesnik
    Ispqla mu cucla
    Sad moze samo sam sebi da dudla
    Siroma
    Samo pazi na one patrljke u ustima
    Da ga ne unakazis

  5. Ja pisujem pod svim imenima jer moram da opravdujem ojre šo sam gi pokrao od gske za izbori i potrošio da kupujem tovatnu mast za moje dupe da gi mazunem kad me karaju. Sam pod imenom zvonko i sineške smo mi toj ne izmišljujem jebaću mu džekija opet.aj ćao.

  6. Novice zar se toliko plašiš pa ne smeš da se oglasiš i napišeš komentar i kažeš da li je ovo istina.Ako ne smeš svojim imenom može i pod lažnim imenom.

  7. To što sam ja vodio mudru politiku u interesu našeg grada, to vas boli. Siniša ti si sa tvojim ludačkim projektima, lažnim prijavama i pisanjem za tepeka njuz i bogu dosadio. Zvonko ja se tebe ne plašim ni trbe ni tvojih komentara na tepeka njuz jer ti si kukavica i menjaš partije ko čarape.

  8. PROKLETSTVO,čestitam na ideji da niko ne komentariše kako bi građani najzad shvatili i videli koliki je bolesenik Novica Janošević.Njegovi komentari pod lažnim imenima dokaz su da je Novica težak bolesnik i da je dijagnoza šifra 60.3 stvarna.Rečnikom koji je primeren za uličare,seoske đilkoše kojim se često služi samo pokazuje koga sns ima u svojim redovima.Šteta što u Kučevu ne postoji ustanova poput “Laza Lazarević”jer bi on odavno bio hospitalizovan i možda bi imao neke šanse da se izleči,ovako neka mu je BOG u pomoći.

  9. PROKLETSTVO,čestitam na ideji da niko ne komentariše sem Zvonka Armuša kako bi građani najzad shvatili i videli koliki je bolesenik Siniša Brsan.Njegovi komentari pod lažnim imenima dokaz su da je Siniša težak bolesnik i da je dijagnoza šifra 60.3 stvarna.Rečnikom koji je primeren za uličare,seoske đilkoše kojim se često služi samo pokazuje koga sns ima u svojim redovima.Šteta što u Kučevu ne postoji ustanova poput “Laza Lazarević”jer bi on odavno bio hospitalizovan i možda bi imao neke šanse da se izleči,ovako neka mu je BOG u pomoći. Žalost velika

  10. PROKLETSTVO,čestitam na ideji da niko ne komentariše sem Zvonka Armuša kako bi građani najzad shvatili i videli koliki je bolesenik Siniša Brsan.Njegovi komentari pod lažnim imenima dokaz su da je Siniša težak bolesnik i da je dijagnoza šifra F 60000.3 stvarna.Rečnikom koji je primeren za uličare,seoske đilkoše kojim se često služi samo pokazuje koga sns ima u svojim redovima.Šteta što u Kučevu ne postoji ustanova poput “Laza Lazarević”jer bi on odavno bio hospitalizovan i možda bi imao neke šanse da se izleči,ovako neka mu je Bog u pomoći. Žalosno

  11. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole” i slični, možemo zaključiti da iza istih stoji Novica Janošević. Stil pisanja govori da je on u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da je Janošević u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje je imao. Osoba koja ostavlja ovakve komentara vidi se da boluje od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Novica Janošević pljuje po protivnicima, saradnicima ali neretko i po samom sebi kako bi privukao pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da Janoševiću onemogući postavljanje komentara jer njegovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoji Janošević, želimo da mu pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraži stručno lice odgovarajuće medicinske struke

  12. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole”Azra, Bogdan, Sima, Slobodan, Burduš i slični, možemo zaključiti da iza istih stoje Zvonko Kleptoman Armuš i Siniša Debil Brsan. Stil pisanja govori da je on u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da su Armuš i Debil u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje su imali. Osobe koje ostavljaju ovakve komentare vidi se da boluju od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Zvonko i Brsan pljuju po protivnicima, saradnicima ali neretko i po same sebi kako bi privukli pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da im onemogući postavljanje komentara jer njihovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoje navedene budale , želimo da im pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraže stručno lice odgovarajuće medicinske struke.

  13. NOĆNA MORA😫😫😫Eh da može majka opet da me RODI😪😪da se moja duša od Zvonka najzad OSLOBODI.😫😫Ti si ZVONKO moja NOĆNA MORA čaša tuge sa IZVORA.😪😪Popijem je nemam KUD šta to vredi kad sam LUD.😫😫Napijem se probam kraj mume paduri da SPAVAM al ustvari sebe ZAVARAVAM😫Nema meni leka ja moram rumunsku rakiju da PIJEM😫da plačem😪😪bolje nego da se ubijem😫😫😫😪😪

  14. fraći nole nemo se ubivaš sam ti reko ću ti pomognem.sam da mi kazuješ jel ćeš da voziš oni avijoni F16 ili onaj što imadeš dozvolu sa kategoriju šifra F60.3 il će da nastavljemo da te ja bacujem sa moj dzidotrans pa da letiš i bidneš jopet NOĆNI SOKO i SOVA MILE.sam mi javi kad dolazaješ i nikem ne pričaj kuj si ti.aj.ćo

  15. Ajde da pustimo malo komentare
    Da ostavimo Zvonka Ludog Kleptoman a sam da komentarise
    Da vidimo dokle moze
    Bolesnik
    Ispala mu cucla
    Sad moze samo sam sebi da dudla
    Siroma
    Samo pazi na one patrljke u ustima
    Da ga ne unakazis

  16. Ajde da pustimo malo komentare Da ostavimo Novicu Vepra sorta Landras Resavac šifra F60.3 Baba Sera Mile Sova sam da komentariše Da vidimo dokle može Bolesnik,uličar,seoski đilkoš Ispala mu cucla Pošto ne može sebi da dudla jer ga ne vidi od stomaka,mora da ga dudla Perišiću Smraduljko grok grok grok Samo pazi na Burdušev kalabaster jer te on redovno lansira i bez njega ne bi leteo kao NOĆNI SOKO.

  17. Pozdrav za moje partijske drugove iz stranke MOST I PAPIMGA.Trenutno obeleźavam parking mesta ispred hotela Rudnik a posle toga treba da zasadim i zalijem cveće u źardinjere.Nadam se da će moj šef Aca Perišić da bude zadovoljan.

  18. Ajde da pustimo malo komentare
    Da ostavimo Novicu Janoševica Ludog Kleptomana sam da komentarise
    Da vidimo dokle moze
    Bolesnik
    Ispala mu cucla
    Sad moze samo sam sebi da dudla
    Siroma
    Samo pazi na one patrljke u ustima
    Da ga ne unakazis smradu jedan ljigavi

  19. I da vam kažem drugari i prijatelji iz moje stranke MOST i PAPIMGA,proverio sam holesterol koji je dobar,t.j.nisam tako masan kao što pričaju,i svim tim lažovima sam dokazao i potvrdio moje uverenje da nisam JORKŠIR,nisam ni LANDRAS,već ono što odavno mislim da jesam.Ja sam pravi primer sorte MANGULICA.

  20. Čika Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje zašto se toliko nervirate? Nemojte molim vas, pući će vam stent pa ćete morati u Dom zdravlja u koji je predsednik Vučić renovirao ili u Klinički centar koji je predsednik Vučić napravio i to vozilom hitne pomoći koje je predsednik Vučić kupio, putevima koje je predsednik rekonstruisao.

    1. frači nole uvukuješ se u guzice na brat Acu i opštinare😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

    2. Kad je predsednik Vučić renovirao dom zdravlja, klinički centar i kupio sanitetsko vozilo, verovatno je i Novici drndao mamu pa ga napravio tako kilavog i smotanog? Više liči na vepra nego na čoveka

  21. Burduš pošto tvoj fraći Nole ima šifru F60.3(podvojena ličnost)možda se ne uvlači on u gu*icu već Mile Sova🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Siroma Nole,vidi i on da mu se bliži kraj,ometlan je i nebitan u stranci.Pokušao je da učestvuje na održanim izborima sa strankom MOST i tek tada je ukapirao da ga više niko ne šmirgla jer nije uspeo da sakupi 100 birača koji bi hteli da potpišu i da podrže izbornu list MOST,već je manipulator Nole uspeo nekako da sakupi i da ga podrži jedva 60 birača🤣🤣.Pošto Nole nije uspeo da sakupi potpise 100 birača Opšt.izborna komisija je odbila izbornu listu stranke MOST 🤣🤣Žalio se Nole na odluku Višem sudu ali je i tamo potvrđeno rešenje Opš.izborne komisije o odbijanju izborne liste MOST.Noletu je tada ostalo još jedino da se žali kod Miloša u požarevački park.🤣🤣🤣🤣🤣

  22. Siroma Zvone,vidi i on da mu je došao kraj,ometlan je i nebitan u stranci.Pokušao je da učestvuje na održanim izborima sa strankom lopova Djilasa i tek tada je ukapirao da ga više niko ne šmirgla jer nije uspeo da sakupi 100 birača koji bi hteli da potpišu i da podrže izbornu listu. A onda je prešao kod Perića u MOST,već je manipulator Zvone Kleptoman uspeo nekako da sakupi i da ga podrži jedva 60 birača🤣🤣.Pošto Kleptoman Armuš nije uspeo da sakupi potpise 100 birača Opšt.izborna komisija je odbila izbornu listu stranke MOST 🤣🤣Žalio se Zvone na odluku Višem sudu ali je i tamo potvrđeno rešenje Opš.izborne komisije o odbijanju izborne liste MOST. Kleptomanu je tada ostalo još jedino da se žali kod Miloša u požarevački park i dobije kurac🤣🤣🤣🤣🤣

  23. Novice Vepru Landras Resavac šifra F60.3 traži te čika Zvone tvoja NOĆNA MORA da ti da bone i dudu da ga DUDLAŠ🤣🤣🤣🤣

  24. Čika Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje nemojte da se nervirate, vas ni Miloš iz parka ne bi jebo, mogu ja da vam učinim to zadovoljstvo i vama Zvončice i Novici koga toliko forsirate.

  25. fraći nole kuj pisuje jel ti il onaj tvoj dvojnik iz šifru F60.3.tis bre fraći za teg dvojnika fraj.nemo sam da te nateruje da voziš kamijone za Beogradzane i da prodaješ praci.tis vepar šta će tebi praci mož sam da ih nosiš ako oćeš da ideš u čkole nole.eve sad sam u čaršije sreo Zvonketa i kazuje mi da će teb i tom dvojniku da da dudu da gi DUDLATE lele lele lele

  26. fraći nole i ja oću da bidnem u te tvoje SRANKE PAPIMIŠGA.i javaljaj dal dolazaješ da te katapultiram sa mojega dzidotrans da letiš kai NOĆNI SOKO i SOVA MILE.aj.ćo

  27. Novice Vepru Landras Resavac šifra F60.3 Mile Sova kurvice smrdljiva metnem vas na mojega klenka buzdovani glupi

  28. Pošto sam podvojena liĉnost ,preCednik stranke MOST sam JA ,a drugo JA sam preCednik stranke PAPIMTIGA.sad ti je valjda jasno fraći Burduš.

  29. Nisam ja Landras😫😪nisam ja ni Resavac😪nemam šufru F60.3😪nisam ja ni Mile Sova,bio sam nekad Nole krtica i Nole buljuna😫ja sam sad MANGULJICA i preCednik sranke MOST i PAPIMVAMGA😫😫

  30. Nisam ja Zvonko Kleptoje Zvončica Kurvica 😫😪nisam ja ni Resavac😪nemam šufru F60.3😪nisam ja ni Mile Sova,bio sam nekad Zvonko krtica i Zvonko buljuna😫ja sam sad MANGULJICA i preCednik sranke MOST i PAPIMVAMGA😫😫

  31. Nisam ja Landras,nisam ja ni Resavac,nemam šifru F60.3,nisam ja ni Mile Sova,bio sam nekad Nole krtica i Nole Buljuna a sad sam MANGULICA i preCednik sranke MOST I PAPIMVAMGA.

  32. Nisam ja Landras,nisam ja ni Resavac,nemam šifru F60.3,nisam ja ni Mile Sova,bio sam nekad Zvonko krtica i Zvončica Buljuna a sad sam MANGULICA i preCednik sranke MOST I PAPIMVAMGA.

  33. stranke Most. Od predsednika Zvižda spustio se na nivo bota početnika. Svaka čast ljudima iz Srpske napredne stranke na čelu sa Nenadom Mikićem i Draganom Milosavljevićem koji su postavili Zvonka na mesto koje zaslužuje a to je mesto lokalne Baba Sere. Siniša Debil je za Zvonka centralna institucija Evropske Unije, čovek sa stavom i autoritetom, nepokolebljivi opozicionar svim kriminalcima poput Zvonka koji uništavaju našu opštinu. Samo napred Siniša cepaj Zvonka.

  34. Zvonko Kleptoman je postao bot stranke Most. Od predsednika fk Zvižd spustio se na nivo bota početnika. Svaka čast ljudima iz Srpske napredne stranke na čelu sa Nenadom Mikićem i Draganom Milosavljevićem koji su postavili Zvonka na mesto koje zaslužuje a to je mesto lokalne Baba Sere. Siniša Debil je za Zvonka centralna institucija Evropske Unije, čovek sa stavom i autoritetom, nepokolebljivi opozicionar svim kriminalcima koji uništavaju našu opštinu.

    1. Moram malo da se uvlačim u zadnjicu i poziciji i opoziciji da zavaram trag kako ne bi znali na čijoj sam strani.Ako me provale imam moju sranku Most i sranku Papimvamga.😉😫😫

  35. Novica Vepar Landras šifra 60.3 Resavac Mile Sova je godinama bot sns a sada kada mu izmiče fotelja i kada je ukapirao da će jedino moći da radi kao Baba Sera postao je bot stranke MOST i PAPIGU.🤣🤣🤣🤣E jadni Nole,bar da su te unapredili da budeš direktor groblja 4 spomenika,ostao si na mesto šefa groblja 3 spomenika.I pazi na trbu jer od nervoze i stresa možeš opet da završiš u požarevačkoj bolnici.

  36. Vidim Novicinog direktora da je otišao u Italiji i pitam se zašto nije poveo i Novicu? Izgleda da Novica Janošević više nije ništa u opštini?

    1. Novica ima preča posla🤣da zaliva žardinjere kod Perišića,da mu ponovo obeleži parking mesta,i da naplaćuje “usluge”wc kao Baba Sera.😩😩🤣🤣🤣🤣

  37. Siniša Vepar Landras šifra 60.3 Resavac Mile Sova je godinama bot SPNa sada kada mu izmiče fotelja i kada je ukapirao da će jedino moći da bude Baba Sera postao je bot stranke MOST i PAPIGU.🤣🤣🤣🤣E jadni Siniško ,bar da su te unapredili da budeš direktor groblja 4 spomenika,bio si samo na mesto šefa groblja 3 spomenika.I pazi na trbu jer od nervoze i stresa možeš opet da završiš u požarevačkoj bolnici

  38. Zvonko ima preča posla🤣da zaliva žardinjere kod kuma Perišića, i da mu riba wc kao Baba Sera kako bi mu kum optostio😩😩🤣🤣🤣🤣

  39. Vidim opštinsko rukovodstvo da je otišlo u Italiju i pitam se zašto nije otišao Siniša Brsan Debil zar on nije koordinator za investicije za italijanske firme ?

  40. Moram malo da se uvlačim u zadnjicu i poziciji i opoziciji da zavaram trag kako ne bi znali na čijoj sam strani.Ako me provale Dĵilas i Marinika imam moju sranku Most i sranku Papimvamga.😉😫😫

  41. Kume Aco sve ću da uradim samo te ljubim u onu stvar ne mojte da me šutnete u zadnjicu.Evo zalio sam cveće u zardinjerama,obeležio parking mesta a sada trenutno ubacujem ugalj lopatom u kotlarnicu jer će ti trebati za bazen,za plivački klub Pek,preko koga sam ti uplaćivao pare iz budzeta opštine.Posle toga ulazin u prazan bazen da oribam pločice,nisam ja dzabe Baba Sera.

  42. Aco samo da ti kažem da ono što mi piše u zdravstvenom kartonu da mi je dijagnoza šifra F60.3 da to nije istina i da me je namestila Emina.Nadam se,pošto me svi znaju da govorim istinu i nisam laźov a ti to znaš i da sam pošten i da je to dovoljan razlog da me ne šutnete sa posla.

  43. Novice,svi znamo da si pošten,pametan(do kur.),da nisi lažov,da nisi ništa ukrao,sam si se malo zae*o u brojanju kamiona sa razlom,i da uvek imas probleme sa brojem gostiju koji su bili na ručku u hotelu za Homoljske motive kada si ti bio preCednik,da si novcem iz budzeta opštine pomagao fudbalske klubove koji nisu ni postojali,i svi znaju da nisi imao nikakve koristi jer koliko si ti pošten,znamo da bi se pre ubio kada bi neko samo i posumnjao a kamoli da si nešto ukrao.Tu sam ja da ti pomognem najpošteniji čoveče,šefe groblja 3 spomenika.

  44. Hvala ti prijatelju,😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪ti me jedini podje*avaš ovaj podržavaš.👍😪😪😪😪😪😪

  45. Kume Aco sve ću da uradim samo te ljubim u onu stvar ne mojte da me šutnete u zadnjicu.Evo zalio sam cveće u zardinjerama,obeležio stqdion a sada trenutno ubacujem ugalj lopatom u kotlarnicu jPosle toga ulazin u prazan bazen da oribam pločice,nisam ja dzabe Baba Sera.

  46. Aco samo da ti kažem da ono što mi piše u zdravstvenom kartonu da mi je dijagnoza šifra F60.3 da to nije istina i da me je namestila Emina.Nadam se,pošto me svi znaju da govorim istinu i nisam laźov a ti to znaš i da sam pošten i da je to dovoljan razlog da me ne šutnete u dupe.

  47. Zvonko KleptomaneZvončiceKleptojekurvice,svi znamo da si pošten,pametan(do kur.),da nisi lažov,da nisi ništa ukrao,sam si se malo zae*o u brojanju utakmica i igrača ,i da uvek imas probleme sa brojem gostiju koji su bili na ručku posle utakmica kada si ti bio preCednik Žvižda da si novac iz budzeta plaćao svoje lične račune a i one koji nisu ni postojali,i svi znaju da nisi imao nikakve koristi jer koliko si ti pošten,znamo da bi se pre ubio kada bi neko samo i posumnjao a kamoli da si nešto ukrao.Tu sam ja da ti pomognem najpošteniji čoveče,šefe groblja 3 spomenika.

  48. Hvala ti prijatelju,😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪ti Siniša Brsan Debilu jedini podje*avaš ovaj podržavaš.👍😪😪😪😪😪😪

  49. Novice Vepru Resavcu šifra 60.3 Landrasu Mile Sova Noćni Soko,čitaju ljudi tvoje komentare pa su definitivno zaključili da si bolesnik sa šifrom 60.3 jer si podvojena ličnost sa mozgom klikera😩😩😩😩😂😂😂😂😂

  50. Da vam se pohvalim nešto, pošto moj direktor Drikić otišo za Italiju na službeni put ja sam danas ušo u direktorsku kancelariju i seo u njegovu fotelju da i ja osetim dal je fotelja tvrda ili meka. Kad sam seo u fotelju radovao sam se isto ko kad sam prebio mali onomad kad mi tata kupio lizaljku. Hteo sam ja da budem direktor na komunalno al nije dao moj kum Aca Drkađija jer reko da mi kisela rakija. A imam škole za to mesto, bio sam najbolji student u opštine polago sam sve po tri ispita odjednom i tri godine završio za jednu godinu. Samo je moja bivša ljubav Jeca bila bolja od mene. Ona polagala po četiri ispita odjednom i završila za šest meseci tri godine. Jeca bi bila i dalje moja ljubav da nije naišo onaj baksuz Piđeta i zateko me sa moju Dušku dok vežbamo rvanje grčko rimski stil. Meni Piđeta udario dve vaspitne a Duški reko da ide samnom ako oću da vežbamo grčko rimski stil i džiodžicu. Zbog Duške sam moro da pojedem 250 kamiona rizle kako bi imo za kuću u Kučevo. Sve sam pošteno radio sa rizlu pitajte mog komšiju Vlastu Šilinga i Radula iz Mustapić. Bilo jedan kamion piši a pet pamti al sam uspeo da kupim kuću.

    1. Najzad Nole da i ti kažeš istinu.Godinama si to krio dok nisi pukao i otvorio se kao na wc šolji.Sve si priznao još samo da odeš u portu kod partijskog kolege Kecajme i da prineseš guz*cu kao žrtvu Bogu Pen*su i biće ti sve oprošteno.

  51. Siniša Vepru Resavcu šifra 60.3 Landrasu Mile Sova Noćni Soko,čitaju ljudi tvoje komentare pa su definitivno zaključili da si bolesnik sa šifrom 60.3 jer si podvojena ličnost sa mozgom klikera😩😩😩😩😂😂😂😂😂

  52. Da vam se pohvalim nešto, pošto moj pajtos Siniša trebo da ide za Italiju na službeni put ja sam danas ušo u njegovu kuću i seo u njegovu fotelju da i ja osetim dal je fotelja tvrda ili meka. Kad sam seo u fotelju radovao sam se isto ko kad sam prebio mali onomad kad mi tata kupio lizaljku. Hteo sam ja da budem kordinator za šahte na komunalno al nije dao moj kum Aca Drkađija jer reko da mi kisela rakija. A imam škole za to mesto, bio sam najbolji student u opštine polago sam sve po tri ispita odjednom i jednu godinu završio za 67 godina . Samo je moja bivša ljubav Sandra bila bolja od mene. Ona polagala po četiri ispita odjednom i završila za šest meseci tri godine na matematiku . Sandra bi bila i dalje moja ljubav da nije naišo onaj baksuz Piđeta i zateko me sa moju Sandru dok vežbamo rvanje grčko rimski stil. Meni Piđeta udario dve vaspitne a Sandri reko da ide samnom ako oću da vežbamo grčko rimski stil i džiodžicu. Zbog Sandre sam moro da pojedem 250 utakmica kako bi imo za stan u Kučevo. Sve sam pošteno radio sa utakmice pitajte mog komšiju kecomana i karamena iz pazar. Bilo jednu utakmicu piši a pet pamti al sam uspeo da kupim stan. Sad mi Sandru uzo moj pajtos Siniša Brsan Debil.

  53. Najzad Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva da i ti kažeš istinu.Godinama si to krio dok nisi pukao i otvorio se kao na wc šolji.Sve si priznao još samo da odeš u portu kod fudbalskog kolege Kecajme i da prineseš guz*cu kao žrtvu Pen*su i biće ti sve oprošteno.

  54. Najzad Novice Vepru da kažeš istinu.Godinama si to krio dok nisi pukao i otvorio se kao na wc šolji.Sve si priznao još samo da odes u portu kod partijskog kolege Kecamte i da prineseš ljubicu kao žrtvu bogu Peni*u i sve će ti biti oprošteno i Kecamte će da te primi u hor.

  55. Najzad Zvonka Zvončice Kleptoje kurvice da kažeš istinu.Godinama si to krio dok nisi pukao i otvorio se kao na wc šolji.Sve si priznao još samo da odes u portu kod partijskog kolege Kecamte i da prineseš ljubicu kao žrtvu bogu Peni*u i sve će ti biti oprošteno i Kecamte će da te primi u hor.

    1. Nisam ja bolesan i nisam Resavac, nisam ni landras,nisam ni Noćni soko,nisam ni Mile Sova,ja sam Nole Vepar sorte Mangulica.To su sve izmislili ovi iz opštine,ali ništa mi ne mogu i plaše me se jer mogu od pitomog vepra da postanem divlji vepar.

  56. Ja sam niko i ništa zahvaljujući Zvonku koji me je smestio da budem Baba Sera! Psihički sam se razboleo i sad pišem komentare pod tuđim imenima, lupam vređam ali se plašim Boga jer sam se mnogo svetio ljudima. Bolje da kažem da sam g*ovno od čoveka i to svi znaju

  57. fraći nole sam ti reko bolje da bidneš baba sera neg da se diruješ sa Zvonketa.on te odradeo kai mladog majmunčeta.i da mi kazuješ jel te primeo u kor Kecamte.kazuj mi dal će da letiš kai Noćni soko il kai Mile Sova.aj.ćo.spremujem da te lansirujem sas moj katapult.

  58. Nisam ja bolesan i nisam Resavac, nisam ni landras,nisam ni Noćni soko,nisam ni Mile Sova,ja sam Zvone Vepar sorte Mangulica.To su sve izmislili ovi iz opštine,ali ništa mi ne mogu i plaše me se jer mogu od pitomog vepra da postanem divlji vepar.

  59. Ja sam niko i ništa zahvaljujući mom kunu koji me je smestio da budem Baba Sera! Psihički sam se razboleo i sad pišem komentare pod tuđim imenima, lupam vređam ali se plašim Boga jer sam se mnogo svetio ljudima. Bolje da kažem da sam g*ovno od čoveka i to svi znaju

  60. fraći Zvone sam ti reko bolje da bidneš baba sera neg da se diruješ sa kumeta tvog.on te odradeo kai mladog majmunčeta.i da mi kazuješ jel te primeo u kor Kecamte.kazuj mi dal će da letiš kai Noćni soko il kai Mile Sova.aj.ćo.spremujem da te lansirujem sas moj katapult.

  61. Mislili smo da zaštitimo ljubicu Novice Vepra sorta Landras šifra F60.3 Noćni Soko Mile Sova ali pošto on traži da mu razvalimo ljubičicu ja ću da budem prvi ispred uvek spremne ekipe.

  62. Ja se spremujem da mog fraćeta Noleta večeraske lansirujem sa dzidotrans jer fraći voli da letiiiiii kai Noćni soko i kai Sova Mile.sam prvo pošto će spremna ekipa da gi pocepuje morajem da mu ušivajem ljubicu na vertikalku.

  63. Jel viš komšo Nole kako dođe maca na vratanca.Sad ću i ja da se pridružim uvek spremnoj ekipi da ti pocepamo ljubičicu pošto si me prevario za one pare što si uzeo iz fudbalskog kluba i obećao si da ćeš i meni pola da daš a nisi mi dao ni dinar,sve si ti ćapio.

  64. Našta će da liči Veprovska ljubica kada ja dođem na red.Moraću prvo Vlastu šilinga da pozovem i da ga pitam u kakvom je stanju ljubičica Novice landrasa šifra F60.3 Mile Sova Noćni Soko kako bi bio spreman da odradim posao.

  65. Simo javi mi u kakvom je stanju ljubica Novice Vepra bolesnika Resavca Noćni Soko Mile Sova šifra F60.3 da bi znao sa koje strane da mu priđem i da ga pljesnem po ušivenoj ljubici.

  66. Kad ga ja budem dohvatio Vepar ima da me zapamti za sva vremena jer posle mog udaranja ljubica ima otvor kroz koji će da izbacuje go*no kao slon.I nema mu pomoći više niti će ko moći da mu zašije ni vertikalku niti horizontalku.

  67. lele lele lele fraći nole pa tis ga bre nadrljosao će te pocepuju ovi iz spremnu ekipu.ja ne znajem dal ću da možem posle da te katapultiram sa dzidotrans da letiš i da bidneš noćni soko il sova mile.aj.ćo

  68. Upomoć,upomoć,upomoć,pomozite mi Dragane,Mikiću,Perišiću,Rajčiću da mi ova spremna ekipa ne razvali ljubicu.Ujedno pozivam nadležne organe da mi se stave na raspolaganje.

    1. Pošto sam podvojena ličnost sad mi je malo lakše jer neće spremna ekipa da razvali meni ljubicu već ljubucu Novici Vepru drugom ja.Baš sam srećan.Źiveo drugo ja.

  69. Nofica šifra 60.3 tebe ćemo sledeći put kad se ohladi od trenja ljubičica i kad Burduš ušije i smanji prečnik tvoje ljubice i uradi vertikalku.

  70. Mislili smo da zaštitimo ljubicu Zvonka Vepra sorta Landras šifra F60.3 Noćni Soko Mile Sova ali pošto on traži da mu razvalimo ljubičicu ja ću da budem prvi ispred uvek spremne ekipe.

  71. fraći nole teb je izgleda bilo malo što su ti oviju iz ekipu danaske mećali u ljubicu kazuju jutre jopet nastavljaju da ti mećaju lele lele lele ima da vriskaš kai damnjanov zelenko i da prepisuješ i pisuješ kai u čkole jer si sedeo u magareće klupe.ja im kazujem ne može moj fraći da bidne i magare i vepar a ovi iz ekipu kazuju mož mož mož pošćo imadeš šifru F60.s časke si magare ćuks časke si vepar 🙈🙈🙈

    1. Burduš tvoj fraći Nole ima šifru F60.3(podvojena ličnost)i zato može jedno vreme da bude magare pa da se preobrazi u vepra.🤣🤣

  72. Molim te fraci Zvonko prestani ne mogu da trpim da me toliko karaš. Volim da me karaš al sad mora da sadim lubenice poljubim te u vrh g*zice

  73. fraći Zvone teb je izgleda bilo malo što su ti oviju iz ekipu danaske mećali u ljubicu kazuju jutre jopet nastavljaju da ti mećaju lele lele lele ima da vriskaš kai damnjanov zelenko i da prepisuješ i pisuješ kai u čkole jer si sedeo u magareće klupe.ja im kazujem ne može moj fraći da bidne i magare i vepar a ovi iz ekipu kazuju mož mož mož pošćo imadeš šifru F60.s časke si magare ćuks časke si vepar 🙈🙈🙈

  74. Jel viš komšo Zvonee kako dođe maca na vratanca.Sad ću i ja da se pridružim uvek spremnoj ekipi da ti pocepamo ljubičicu pošto si me prevario za one pare što si uzeo iz fudbalskog kluba i obećao si da ćeš i meni pola da daš a nisi mi dao ni dinar,sve si ti ćapio.

  75. Bravo Zvonko Mile Sova,je*eš kevu i kumu Gski, Laletu, CobetuMiljkoviću,šta su oni koji ku*ac da se kače sa tobom i da ne poštuju tvoje mišljenje.Neka sada vide ko ima medije,Zvonko Kleptoman Mile Sova ili ku*toni Brsan, Gska, Lale…….

  76. Našta će da liči Zvonketova Veprovska ljubica sa čekinje kada ja dođem na red.Moraću prvo Sinišu Debila da pozovem i da ga pitam u kakvom je stanju ljubičica Zvonka landrasa šifra F60.3 Mile Sova Noćni Soko kako bi bio spreman da odradim posao.

    1. Uvek spremna ekipa nastavlja sa radom.Pošto nismo juče seksualno zadovoljili Novicu Vepra Resavca sorte Landras šifra F60.3 Noćni soko Mile Sova nastavljamo danas.Ali smo morali da se naoružamo prezervativima za svaki slučaj da nam Vepar ne prenese PerSIDU.Ja krećem prvi.

  77. Ja sam poneo novu gumicu za Novicinu ljubicu pošto sam onu staru morao da bacim,sva je bila oblepljena od zrna pasulja.Vepar Novica svaki dan jede ili pasulj ili grašak zbog rafalnog pucanja na protivnika kada mu se meće u ljubicu i kako bi nas naterao da nosimo zaštitne naočare za oči.

  78. ja sam gi na vreme uzeo navčare za oketo i tej gumicu mi u Brodice to zovljemo kuraton i toj veličinu po kalupu za fraćijevu ljubicu.jer moram i da ga poslenake katapultiram da letiiiii kai noćni soko i sova mile.moleo me fraći nole da ga bacujem sa mojega dzidotrans daleko kak bi možeo da sletuje u porte kod Kecamte da jopet pituje za kor.zvao sam komšu Žiku da ušije na noletove ljubice vertikalku pošto su je jučeraske pocepali načisto ta spremna ekipa.aj.ćo

  79. Ja sam pored gumice za kalabaster morao da ponesem i mašinicu za šišanje jer je Veprova ljubica mnogo rutava,tako da Vepru Rutonji sam jedva uvukao moju “budalu”u ljubicu.Danas ću da mu sredim pence sa mašinicu pa ću da mu ljubicu podmažem sa vazelinom kako bi lakše mogla moja budala da se ućera u Noletovu ljubičicu.

  80. Hvala ti Veroljube,pošto me više ne zanima Duki,juče sam po dogovoru odradio posao.Novicino Veprovsko pence je bilo puno od zrna pasulja,rutavo pence je bilo puno brabunjaka pa sam morao da se mučim da razbijem sve te brabunke na Noletovoj ljubici.

  81. Ja sam morao mog komšu Novicu Vepra da cepam kroz plot.Šta se setio čovek,nacrtao ženski polni organ a on se natrtio i sa druge strane plota prislonio ljubicu na plot i počeo da viče:udri komšo sa te druge strane plota ja sam ti ostavio rupu gde može da prođe tvoja budala do moje ljubice,i udri što jače.Sam što sam ga stavio u ljubicu on počeo da skiči,skvik,skvik,skvik,ja mu kažem šta glumiš da si prase kad znaš da si Vepar,e kad sam mu to rekao počeo je da viče grok grok grok

  82. Ja sam morao prvo da mu izbacim vazduh iz ljubice.Izgleda kad ga je guzio Burduš napupao mu ljubicu jer mu je turio budalu po Noletovom kalupu ljubice.Čim mu turis budalu u ljubičicu pod velikim pritiskom izbacuje Noletova ljubica sva strana tela i počinje rafalno da puca sa pasuljom i graškom.Morao sam da stavim poklopac od šerpe kao štit kako bi sačuvao oči.Zaborabio sam zaštitne naočare za oči.

  83. Vi ste baš bili nežni prema Veprovskoj ljubici.Ja sam stavio Veprovsku ljubicu na kalabaster i odmah sam počeo da ga vrtim kao da je seo na ringišpil.Ojhaaaaa

  84. Slađane nisam ni ja bio nežan prema ljubici Novice Vepra Landrasa Resavca šifra F60.3 Noćni Soko Mile Sovo,čim sam pustio budalu u ljubicu Vepar je počeo da viče aaaaaaaaaaaaaaaasa,ja mu kažem Veprice pevačice položio si za motor a možes da se javiš i Kecamte da te primi u Hor.

  85. Nemojte ljudi više,ljubim vas u vaše budale počeo sam da vršim nuždu u kadu jer mi je proširen otvor na ljubici pa ono što izbacujem pršti i leti na sve strane😪😪😪😪😪😪😪😪

  86. Sam si kriv Novice Vepru Resavac šifra F60.3 landras Mile Sova.Zašto si se požalio da te uvek spremna ekipa juče nije seksualno zadovoljila.😫😫🤣🤣

  87. Molba za spremnu ekipu:Molim vas da me pustite malo na miru i da me više ne udarate u ljubicu jer sam teško oboleo.

  88. Mile👍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣a i 👀 mu ispale od tvog kalabastera

  89. Uvek spremna ekipa nastavlja sa radom.Pošto nismo juče seksualno zadovoljili Zvonka Vepra Resavca sorte Landras šifra F60.3 Noćni soko Mile Sova nastavljamo danas.Ali smo morali da se naoružamo prezervativima za svaki slučaj da nam Vepar ne prenese PerSIDU.Ja krećem prvi.

  90. Slađane nisam ni ja bio nežan prema ljubici Zvonka Kleptomana Vepra Landrasa Resavca šifra F60.3 Noćni Soko Mile Sovo,čim sam pustio budalu u ljubicu ZvoVepar je počeo da viče aaaaaaaaaaaaaaaasa,ja mu kažem Zvončice Veprice pevačice položio si za motor a možes da se javiš i Kecamte da te primi u Hor.

  91. Nemojte ljudi više,ljubim vas u vaše budale počeo sam da vršim nuždu u kadu jer mi je proširen otvor na ljubici pa ono što izbacujem pršti i leti na sve strane😪😪😪😪😪😪

  92. lele lele lele fraći nole tis ga sutra naebo.ne ti pomagaje ni toj što prepisuješ na natel kai resavac u radno vreme kai baba sera.ovij iz spremnu ekipu će te jutre upropaste.lele lele lele bolje da beguješ kod men ili se krij u rupe jer spremna ekipa će te tražuje tam gde radiš kai baba sera,na groblje gdes šef na 3 spomenika,da krečuješ ulice za avto,kod brat Acu gde saduješ u saksije ljubišpicu i turimtirek.svud će te tražu da te ponovo naguzuju.lele lele lele čuvaj se će ti straduje ljubica lele lele lele.ne smem to da gledujem🙈🙈🙈🙈🙈🙈

  93. lele lele lele fraći Zvone tis ga sutra naebo.ne ti pomagaje ni toj što prepisuješ na natel kai resavac u radno vreme kai baba sera.ovij iz spremnu ekipu će te jutre upropaste.lele lele lele bolje da beguješ kod men ili se krij u rupe jer spremna ekipa će te tražuje tam gde radiš kai baba sera,na groblje gdes šef na 3 spomenika,da krečuješ ulice za avto,kod tvoj kum gde saduješ u saksije ljubišpicu i turimtirek.svud će te tražu da te ponovo naguzuju.lele lele lele čuvaj se će ti straduje ljubica lele lele lele.ne smem to da gledujem🙈🙈🙈🙈🙈🙈

  94. Novice opet me nisi poslušao i umesto da radiš ono zašta si plaćen ti se baviš nekim glupostima,pišeš komentare,brukaš i sebe i stranku.Vidimo se u petak da obavimo razgovor.Ili ćeš da slušaš i radiš ono što ti ja kažem ili letiš sa posla i iz stranke.

  95. fraći nole to štos me zvao na natel u pola četiri jer ne spavuješ zbog Zvonketa noćne more.eve sad se javljujem i da ti kazujem da prvega dojdeš da te komšiju Žika pregleduje jer ti spremna ekipa pocepavala ljubicu kad si se zaglaveo u dzbun.da viduje Žika dal je ljubica vertikalka ili horizontalka da znaje kak da ti ušije ljubicu.ja sam komšiji Žiki reko da se spremuje da si primao na ljubicu veliki palamanderi i kalabasteri i da će da imade velik poso.aj.co

    1. Burduš samo da znaš da smog tvog fraćeta Noleta landrosa šifra F60.3 Noćni soko Sova Mile pržili do pola četri ujutro.Sve dok se nije uneredio.Jednu dobru stvar je tvoj fraći nole uradio kad se usrao,od smrada svi tvorovi su pobegli u rupe.Možeš da zamisliš koliko se uneredio kao kad nuždu vrši slon jer mu se pocepala ljubica i napravila otvor prečnika F20.🤣🤣

  96. Sada mi je jutros zašto je Novica baba sera krišom mazao ljubicu sve vreme.Ne znam samo dali je mazao vazelinom ili svinjskom kremom.

  97. Uvek spremna ekipa čeka Burdušev poziv da nam javi kada će da katapultira Novicu Vepra kako bi mogli da nastavimo da cepamo njegovu ljubicu.I svaki dan ima da cepamo njegovu ljubicu dok mu ne napravimo otvor prečnika F30.🤣🤣🤣

  98. fraći Zvone to štos me zvao na natel u pola četiri jer ne spavuješ zbog tvojega kuma noćne more.eve sad se javljujem i da ti kazujem da prvega dojdeš da te komšiju Žika pregleduje jer ti spremna ekipa pocepavala ljubicu kad si se zaglaveo u dzbun.da viduje Žika dal je ljubica vertikalka ili horizontalka da znaje kak da ti ušije ljubicu.ja sam komšiji Žiki reko da se spremuje da si primao na ljubicu veliki palamanderi i kalabasteri i da će da imade velik poso.aj.co

  99. Šlogo samo da znaš da smog tvog fraćeta Zvonketa landrosa šifra F60.3 Noćni soko Sova Mile pržili do pola četri ujutro.Sve dok se nije uneredio.Jednu dobru stvar je tvoj fraći zvone uradio kad se usrao,od smrada svi tvorovi su pobegli u rupe.Možeš da zamisliš koliko se uneredio kao kad nuždu vrši slon jer mu se pocepala ljubica i napravila otvor prečnika F20.🤣🤣

  100. Sada mi je jasno zašto je Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko baba sera krišom mazao ljubicu sve vreme.Ne znam samo dali je mazao vazelinom ili svinjskom kremom.

  101. Sada ti je jasno Novice Vepru sorta Landras šifra F60.3 baba sera noćni soko sova mile da ga svakim danom sve više dudlaš😂😂bliži ti se kraj,možeš da nudiš posle tvoju ljubicu kome god hoćeš ali niko neće da tura kalabaster u otvor F30.2 juni ti je zadnji rok,posle toga putuj majmune u Kaonu da špricaš svinje i bikove.🤣🤣Jedino možda prihvati tvoju ljubicu da buši tvoj komšija Vlasta šiling🤣🤣🤣🤣Rumunsku švercovanu više ni šef Perišič neče da uzme od tebe jer zna da pokušavaš na svaki mogući način da mu se uvučeš u bulju kako te nebi šutnuo sa posla.🤣🤣🤣🤣🤣

  102. Samo da se javim mojoj spremnoj ekipi i da potvrdim da sam sutra prvi po spisku da Novici Vepru sorta Landras šifra F60.3 baba sera Mile Sova Noćni soko razvalim ljubicu.Prvo ga hvatam za Veprovski uši da mi šipu pa onda mečem u ljubicu kalabaster da pukne pence.Ne mojte da se čudite ako ga vidite da ide ulicom i da baulja jer ljubica će opasno da strada😫😫😂😂😂

  103. Vlado posle tebe na redu sam ja.Vidim da se Vepru bliži kraj.Zadnji rok je 2.juni.Ja ga sutra cepam a šta će on da radi posle 2.juna,da li će da čuva ovce ili da šiša biriće ili da juri plovke po Peku stoli me bojko🤣🤣🤣🤣

  104. Pošto uskoro putujem za Ameriku a sa Dukijem sam završio za sva vremena posle Bogdana sam na redu ja.Ne mora Vlasto Novica Vepar samo to da radi,ima baštu pa neka sadi kukuruz,pasulj tetovac made in Leskovac mada mu ja preporučujem pasulj prebranac monte Gradištanac.I neka mu Zika popravi dihtung na ljubici.😩😩😩

    1. Ja imam drugačiju taktiku a volim i druge poze za cepanje Veprovske ljubice.Prvo ga uhvatim za 👂👂da mi šipu pa ga onda cepam sve dok mu 👀ne ispadnu🤣🤣🤣🤣🤣

  105. Auuuu Vozač pa Novica Vepar je i ovako ćorav i ništa ne vidi.Malo je progledao od kalabastera i kvalitetnih Kineskih naočara.Pričao mi Rambo da je počeo da se brani i da ujeda za ja*ca kad mu daš dudu da ga dudla.😩😩

  106. Novice komšo ti znaš kako si me zaebo i šta i koliko si mi ostao dužan i zato ću da se i ja priključim spremnoj ekipi i da ga malo mećem u tvoj F30.

  107. Vlasto ja neću da žurim dok se ne uverim da su Novici Vepru ispale 👀od mog kalabastera i dok mu ne uvrnem 👂👂par puta a na kraju mu u ljubicu guram 🤛jer mu je na ljubici sve veći otvor i sada mu je otvor F35.😩😩😩

  108. Novice,upozorio sam te da ne pišeš gluposti,i da se ne kriješ iza lažnih imena.I pored upozorenja ti pišeš sve i svašta i nikako da ukapiraš da tako unižavaš i brukaš sebe a najviše sns stranku.Ali dobro,u petak da si kod mene da ti ja kažem nešto.😡

  109. lele lele lele fraći nole pa tis ga naebo u petak mora dideš kod brat Acu na jeb*nje ovaj na ribanje.Jel frači šta će prvo brat Aco da ti urade jel prvo bije čvrge,kokavci il macole.dobro ako bidne sam toj.nego da ne bidne i hebanje pa posle špicarojku u ljubice i da ti kazuje ajd ćo marš u svinjac.lele lele lele🙉🙉🙈🙈🙈🙈

  110. Novice i ja sam te više puta upozorio da ne pišeš gluposti i neke komentare jer samim tim brukaš stranku.Pošto me nisi poslušao snosićeš ozbiljne posledice.

  111. Sada ti je jasno Zvonko Vepru sorta Landras šifra F60.3 baba sera noćni soko sova mile da ga svakim danom sve više dudlaš😂😂bliži ti se kraj,možeš da nudiš posle tvoju ljubicu kome god hoćeš ali niko neće da tura kalabaster u otvor F30.2 juni ti je zadnji rok,posle toga putuj majmune u Bosnu da prcaš svinje i bikove.🤣🤣Jedino možda prihvati tvoju ljubicu da buši tvoj komšija Milan cigan🤣🤣🤣🤣Rumunsku švercovanu više ni šef Ćuka neče da uzme od tebe jer zna da pokušavaš na svaki mogući način da mu se uvučeš u bulju kako te nebi šutnuo u muda.🤣🤣🤣🤣🤣

  112. Samo da se javim mojoj spremnoj ekipi i da potvrdim da sam sutra prvi po spisku da ZvonkuVepru sorta Landras šifra F60.3 baba sera Mile Sova Noćni soko razvalim ljubicu.Prvo ga hvatam za Veprovski uši da mi šipu pa onda mečem u ljubicu kalabaster da pukne pence.Ne mojte da se čudite ako ga vidite da ide ulicom i da baulja jer ljubica će opasno da strada😫😫😂😂😂

  113. Zvonko opet me nisi poslušao i umesto da radiš ono zašta si plaćen ti se baviš nekim glupostima,pišeš komentare,brukaš i sebe i stranku.Vidimo se u petak da obavimo razgovor.Ili ćeš da slušaš i radiš ono što ti ja kažem ili letiš sa posla i iz stranke.

  114. Zvonko i ja sam te više puta upozorio da ne pišeš gluposti i neke komentare jer samim tim brukaš stranku.Pošto me nisi poslušao snosićeš ozbiljne posledice.

  115. Pošto uskoro putujem za Italiju i Rusiju a sa Sqndrom sam završio za sva vremena posle Gske sam na redu ja.Ne mora Gsko Zvonko Vepar samo to da radi,ima usta pa neka ga primi u usta i mada mu ja preporučujem krastavac monte Gradištanac.I neka mu Peva popravi dihtung na ljubici aj ćo.😩😩😩

  116. Novice,bliži se Sudnji dan kada ćeš da platiš za sve ono što si uradio mnogim građanima opštine Kučevo.Mnoge si porodice zavio u crno.Ubuduće će se spremna ekipa baviti tobom i tvojom ……Čuvaj se i ……….

  117. Za sve ono što si uradio ljudima u Kučevu moraćeš debelo da platiš Novice.Od danas pa nadalje:Čuvaj se i razmišljaj!

  118. Bliži se Sudnji dan Novice kada ćeš da platiš za sve ono što si uradio ljudima.Dani su ti odbrojani.Čuvaj se Novice……

  119. Pošto uskoro putujem za Italiju i Rusiju a sa Sandrom sam završio za sva vremena zato što sam morao da joj kupim lažnu diplomu, posle Gske sam na redu ja.Ne mora Gsko Zvonko Vepar samo to da radi,ima usta pa neka ga primi u usta i mada mu ja preporučujem krastavac monte Gradištanac.I neka mu Peva popravi dihtung na ljubici aj ćo.😩😩😩

  120. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje ti si načisto u deluziji ili ti je proradio modulator glasa a možda su te kindapovali marsovci mada je sigurno da ti ni tvoj drug Kecamte ne može pomoći

  121. Jaka ti je prednja Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva evo drhtimo od straha, nemaš pojma kome pretiš stoko. Nemaš pojma ko te kara. Mi znamo sve tvoje mahinacije robijašu.

  122. Strela je razapeta a ti ćeš mišu mali Novice uvek biti naša meta.Čuvaj se Novice i gledaj i druge da sačuvaš….
    .

    1. fraći nole šta pisuju ovi iz spremnu ekipu.će bidne svašta.lele lele.nemo više da dolazaješ kod meneka da i men ne razapinju sa tu strelu.bem ti onij 28.000 kiljada oira u dupu.oproštajem ti.morajem i ja da se čuvam seb i moju fameliju.i ne vikaj me više na natel.aj.ćo.lele lele

  123. Novice mnogo zla si naneo ovom narodu a i meni.E sad vidi kako je meni bilo kad si naterao tvoje pajtose da me maltretiraju.To što si meta ekipe nije ništa čudno,jer mnogima si pored njih isto meta i teška te sudbina čeka.

  124. Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje mnogo zla si naneo ovom narodu a i meni.E sad vidi kako je meni bilo kad si naterao tvoje pajtose da me maltretiraju.To što si meta ekipe nije ništa čudno,jer mnogima si pored njih isto meta i teška te sudbina čeka ima te cepaju u bulju.

  125. fraći Zvone Kleptomane Kleptoje šta pisuju ovi iz spremnu ekipu.će bidne svašta.lele lele.nemo više da dolazaješ kod meneka da i men ne razapinju sa tu strelu.bem ti onij 28.000 kiljada oira u dupu.oproštajem ti.morajem i ja da se čuvam seb i moju fameliju.i ne vikaj me više na natel.aj.ćo.lele lele

  126. Strela je razapeta odlično znaš Novice mišiću mali da si ti za nas prioritetna meta i odlično znaš šta te čeka.

  127. Strela je razapeta i vrlo dobro znaš Novice mišu da si ti prioritetna meta i odlično znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju….

  128. Strela je razapeta Novice istina je da si ti toj ekipi prioritetna meta i kažu da znaš šta te čeka.Budi oprezan čuvaj sebe i svoju p….

  129. Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje mnogo zla si naneo ovom narodu a i meni.E sad vidi kako je meni bilo kad si naterao tvoje pajtose da me maltretiraju.To što si meta ekipe nije ništa čudno,jer mnogima si pored njih isto meta i teška te sudbina čeka ima te cepaju u bulju.mnogo zla si naneo ovom narodu a i meni.E sad vidi kako je meni bilo kad si naterao tvoje pajtose da me maltretiraju.To što si meta ekipe nije ništa čudno,jer mnogima si pored njih isto meta i teška te sudbina čeka ima te cepaju u bulju.

  130. Strela je razapeta a ti ćeš nama Novice mišiću mali uvek biti prioritetna meta i znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju p….

  131. Strela je razapeta a ti ćeš nam Novice mišu mali uvek biti prioritetna meta ali ti si glup i ne znaš šta te čeka.Čuvaj sebe i svoju p….

  132. lele lele fraći nole kakoj je ta strela što te čeka i za nju nema leka i šta te toj čeka.bemu kljašta zaebano sa tu ekipu.aj.ćo

  133. lele lele fraći zvone Kleptomane Zvončice Kleptoje kaka je ta strela što te čeka i za nju nema leka i šta te toj čeka. Ima te nabijem na moju strelu zbog mojega Džekija. bemu kljašta zaebano sa tu ekipu.aj.ćo

  134. lele lele fraći zvone Kleptomane Zvončice Kleptoje kaka je ta strela što te čeka i za nju nema leka i šta te toj čeka. Ima te nabijem na moju strelu zbog mojega Džekija što si mi ga prcao i on tebe. bemu kljašta zaebano sa tu ekipu.aj.ćo

  135. Zvonko
    Zvončice
    Kleptoje
    Kleptomane
    Kurvice
    Bolesniku
    Ucenjujes postene ljude po Kučevu
    Ko si bre ti?
    Cime si zasluzio mesto predsednika Zvižda? Pluvao si po Ćuki pa mu posle pušio.
    Dzabe se oblacis kao spirtista kad si jedan obican prostak i nistak
    Vola u dupe ne znas da ubodes
    Kuceta ni maceta nemas
    Okreni se malo iza sebe i pogledaj se u ogledalo
    Skoro osamdeset godina imas
    Sram te bilo djubre jedno
    Kucevo ne pamti u skorijoj istoriji nekog poput tebe
    Zapamti jednu stvar
    I misli o tome!

  136. feaći nole taj Zvonke ima 100 godine al vi svi jebe posebne teb.i ti se kriješ kai miš i svi bežedu od njeg i kriju se pošćo imaju stra.aj.ćo

  137. Strela je razapeta a tvoja njuška Novice mišu mali ima prioriteta i to baš i nije neka šteta.Čuvaj sebe i svoju p…..

  138. Strela je razapeta a ti si nam Novice mišiću mali 🐀prioritetna meta i znaš sigurno šta te čeka.Čuvaj sebe 🐀 mali i svoju p….

    1. Komšo Nole pričaju po Kučevu da je stvarno strela razapeta i da si im ti meta.Ako nemaš gde da se sakriješ i da smestiš tvoju p…. dođi kod mene.

    1. Strela je razapeta a ti si nam Novice🐀mali prioritetna meta i znaš šta te čekam.Čuvaj sebe Novice🐀mali i svoju p…..

  139. Zvonko
    Zvončice
    Kleptoje
    Kleptomane
    Kurvice
    Bolesniku
    Ucenjujes postene ljude po Kučevu
    Ko si bre ti?
    Cime si zasluzio mesto predsednika Zvižda? Pluvao si po Ćuki pa mu posle pušio.
    Dzabe se oblacis kao spirtista kad si jedan obican prostak i nistak
    Vola u dupe ne znas da ubodes
    Kuceta ni maceta nemas
    Okreni se malo iza sebe i pogledaj se u ogledalo
    Skoro osamdeset godina imas
    Sram te bilo djubre jedno
    Kucevo ne pamti u skorijoj istoriji nekog poput tebe
    Zapamti jednu stvar
    I misli o tome da je strela je razapeta tvoja bulja nam Zvončice ovčice mišice mala 🐀prioritetna meta i znaš sigurno šta te čeka.Čuvaj bulju.

    1. fraći nole ovaj Zvonke što ima 100 godine vi sve jebe.svi ćutedu i kad ga viduju odma beguju.šta brej imadete toliko stra.plašite se kai od zmeura.on trupne sa noge o zemlju a vi odmak u mišju rupu.smejee se cela čaršija.kazuju da si ti najveća piz*a i ti tvoji kolezi.

  140. Strela je razapeta ti si nam Novice🐀 mali prioritetna meta i znaš šta te čeka.Čuvaj sebe Novice 🐀mali i svoju p….

  141. lele lele fraći nole kakoj je ta strela sam tebenake razpeta i zaštoj si tij sam meta a ovi tvoji kolezi što pisuju i pomagaju za pišanje ovaj za pisanje onij udareli na pobegutu.ma ti sam pustaješ buve kai da oni pisuvaju u tvoj ime al će jopet da straduje tvoja ljubica.

  142. Strela je razapeta a ti si Novice mali🐀prioritetna meta i znaš šta te čeka.Čuvaj sebe Novice mali🐀i svoju p…..

  143. Zvonko
    Zvončice
    Kleptoje
    Kleptomane
    Kurvice
    Bolesniku
    Ucenjujes postene ljude po Kučevu
    Ko si bre ti?
    Cime si zasluzio mesto predsednika Zvižda? Pluvao si po Ćuki pa mu posle pušio.
    Dzabe se oblacis kao spirtista kad si jedan obican prostak i nistak
    Vola u dupe ne znas da ubodes
    Kuceta ni maceta nemas
    Okreni se malo iza sebe i pogledaj se u ogledalo
    Skoro osamdeset godina imas
    Sram te bilo djubre jedno
    Kucevo ne pamti u skorijoj istoriji nekog poput tebe
    Zapamti jednu stvar
    I misli o tome da je strela je razapeta tvoja bulja nam Zvončice ovčice mišice mala 🐀prioritetna meta i znaš sigurno šta te čeka.Čuvaj bulju i fraći Zvone ovaj što gi vi zovete Nole vi sve jebe.svi ćutedu i kad ga viduju odma beguju.šta brej imadete toliko stra.plašite se kai od zmeura.on trupne sa noge o zemlju a vi odmak u mišju rupu.smejee se cela čaršija.kazuju da si Zvončice najveća piz*a i ti tvoji kolezi.

  144. jel bre fraći nole kake veze imadu vlasi sa veprovi.vlasi kazuju i pričuju normelno a veprevi sam grokćedu grok grok grok.aj.ćo

  145. Strela je razapeta a ti ćeš Novice 🐖uvek za spremnu ekipu biti meta i znaš dobro šta te čeka.Čuvaj sebe Novice 🐖i svoju p.

  146. Strela je razapeta a ti ćeš Novice mali 🐀 uvek za spremnu ekipu biti meta i znaš šta te 🐀čeka.Čuvaj sebe Novice mali 🐀i svoju p…..

  147. Novice Janosevicu ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme

  148. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme

  149. Strela je razapeta a ti ćeš Novice 🐀mali za uvek spremnu ekipu biti prioritetna meta i znaš mali🐀šta te čeka.Novice 🐀mali čuvaj sebe i svoju p….

  150. lele lele lele fraći nole šta se dešaje da teb,časke si vepar landras časke si onaj šifra 60.3 časke si resavac časke si noćni soko časke si sova mile.kuj si hurac od oviju.a kad dojdeš kod men ondak si vepar manguljica.a sad te tražedu ovi iz ekipu što imaju neku stelu i će te pogađuju u tvoju ljubicu će ti uvrću👂👂i cepuju dok ti 👀ne ispadnuju iz glavu.tis i ovakoj ćoravko al će gi najdeš da ti neki da ti stavlja novi gledac umesto👀aj.ćo

  151. Strela je razapeta a ti češ Novice 🐖uvek biti prioritetna meta i znaš šta te čeka.Novice 🐖čuvaj svoju ljubicu i svoju p….

  152. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole”Azra, Bogdan, Sima, Slobodan, Burduš i slični, možemo zaključiti da iza istih stoje Zvonko Kleptoman Armuš i Siniša Debil Brsan. Stil pisanja govori da su oni u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da su Armuš i Debil u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje su imali. Osobe koje ostavljaju ovakve komentare vidi se da boluju od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Zvonko i Brsan pljuju po protivnicima, saradnicima majviše Gski i Laletu ali neretko i po same sebi kako bi privukli pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da im onemogući postavljanje komentara jer njihovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoje navedene budale , želimo da im pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraže stručno lice odgovarajuće medicinske struke, recimo kod čmarologa.

  153. Strela je razapeta a budala kao što si ti Novice🐖će uvek biti prioritetna meta i znaš dobro Novice 🐖šta te čeka.Novice 🐖 čuvaj sebe i svoju p…..

  154. Strela je razapeta a ti ćeš bolesniku Novice 🐀 uvek biti prioritetna meta i znaš šta te Novice 🐀mali čeka.Cuvaj se Novice 🐀 mali i čuvaj svoju p…..

  155. Strela je razapeta a ti ćeš nam Novice🐖uvek da budeš naša prioritetna meta.Čuvaj sebe🐖Novice.Čuvaj i svoju p…

  156. Upomoć ljudi!😫😫Saznao sam šta hoće da mi uradi uvek spremna ekipa.😪😪😪😪😪😪Hoće da me uštroje😪😪😪😪Šta ću ja bez jajca😪😪😪😪Pozivam sve nadležne organe kao i partijske kolege da stanu u moju zaštitu kako bi sprečili spremnu ekipu da me uštroje😪😪😪😪😪

  157. Novice Janoševiću ti si načisto odlepio.Pod hitno da poĉneš da se lečiš.Zvao sam Eminu da ti pomogne i da te uputi u određenu ustanovu.

  158. fraći nole ti tvoji kolezi što ti pomagaju i pisuju umesto teb.nemo da zovlješ TP NJUZI da te GUZI.valjdak sam ja fraći zaduživan sa mojega klenka dokolenka da te bacujem sa dzidotrans i da letiš kai noćni soko i sova mile.

    1. Više ni ne znam ko sam i šta sam od kada je strela razapeta i da smo uvek spremnoj ekipi moja ljubica i moja jajca prioritetna meta.Pitam se ĉesto dal sam landras ili jorkšir ili Mangulica. Resavac jesam i baba sera jesam.Jesam i noćni soko ali nisam sova mile.Malo sam bolestan,možda malo više ali je Mikić zvao Eminu da mi pomogne i da će da me uputi u odreďenu ustanovu.

  159. Po napisanim komentarima pod lažnim imenima “Sladjan”, “Vlada Šloga”, “Nole”Azra, Bogdan, Sima, Slobodan, Burduš i slični, možemo zaključiti da iza istih stoje Zvonko Kleptoman Armuš i Siniša Debil Brsan. Stil pisanja govori da su oni u konfuziji koja je često praćena halucinacijama, deluzijom, emotivnom labilnošću što nam daje za pravo da sumnjamo da su Armuš i Debil u delirijumu ili teškom bunilu zbog gubitka opštinskih funkcija i ogromnih privilegija koje su imali. Osobe koje ostavljaju ovakve komentare vidi se da boluju od najtežeg poremećaja višestruke ličnosti koji se može sresti u psihološkoj praksi. Opšte je poznato da Zvonko i Brsan pljuju po protivnicima, saradnicima majviše Gski i Laletu ali neretko i po same sebi kako bi privukli pažnju javnosti. Molimo redakciju Tpk News da im onemogući postavljanje komentara jer njihovi komentari duboko ulaze u privatni život pojedinaca koji nisu javne ličnosti, uvredljivi su i nemaju nikakve veze sa tekstom. Ako stvarno iza ovih komentara stoje navedene budale , želimo da im pružimo jedan dobronameran savet da što pre potraže stručno lice odgovarajuće medicinske struke, recimo kod čmarologa za Zvonka i debilologa za Brsana

    1. Novice Janosevicu ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme

    2. fraći nole pošćo si dva ličnos.dal sad pisuješ tij il onaj drugi tij u što se pretvaraješ u šušušukana pa ondak pisuješ kai da je on.kazuj mi kad se promenjuješ iz tebenake u šušukana.bem ti toj šifru F60.3.aj.ćo

  160. Strela je razapeta a ti si nam Novice 🐖prioritetna meta i dobro znaš Novice 🐖šta te čeka.Čuvaj sebe Novice 🐖i svoju f…

  161. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI…..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme

  162. Strela je razapeta a ti si nam Novice 🐖prioritetna meta i znaš Novice 🐖šta te čeka.Čuvaj sebe 🐖Novice i svoju f….

  163. Prijatelju Nole šta se dešava sa tobom?Ako imaš problem sa tom ekipom čija je strela razapeta a ti si im meta,uradi nešto pametno a ne samo neka glupa piskaranja iza lažnih imena.Šta time rešavaš osim ruglu sebe i svoje porodice.

  164. Strela je razapeta a ti ćeš uvek spremnoj ekipi Novice vepru da budeš prioritetna meta.Čuvaj sebe Novice 🐖i svoju f….

  165. Strela je razapeta a ti ćeš spremnoj ekipi da te ka*a Novice 🐖uvek biti prioritetna meta i dobro znaš Novice🐖da te kar*nje čeka.Čuvaj svoju ljubicu Novice🐖i svoju f….

  166. Komšo Nole ja hoću da ti pomogneg i da te sakrijem od spremne ekipe jer si im meta koja priča da će da te cepa,ali prvo mora da mi daš one parice što si uzeo iz Fk Kaona i što si obećao da mi pola daš pa si me zaebo.Ako se predomisliš i daš mi moj deo novca koji si mi obećao ja mogu da ti pomognem.Razmisli dobro.

  167. Strela je razapeta a ekipa je Novice 🐀spremna da ti ljubicu pocepa😩😩Čuvaj svoju ljubicu Novice 🐀mali i čuvaj svoju p….

  168. Strela je razapeta auuuu kakva ćeš biti “kolateralna šteta ” Novice mali🐀 jer ti si za spremnu ekipu meta a za miševe šteta😂😂Čuvaj svoju ljubičicu a i dole imaš pi*u Novice mali 🐀Cuvaj i svoju p….

  169. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI…..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme……

  170. Strela je razapeta i kastriranje te Novice 🐖prvo čeka jer ti si nam prioritetna meta i da znaš da te još iznenađenja Novice🐖čeka.Čuvaj sebe Novice🐖i svoju f…

  171. Upooooooooommmooooćć ljudi,kolege,kolege iz druge stranke most i papigu.Saznao sam šta hoće da mi uradi spremna ekipa.😪😪😪Hoćedu da me kastriraju😪😪😪Pozivam sve prijatelje,mada ih i nemam,pozivam sve partijske kolege,nadležne organe,da reaguju i spreče uvek spremnu ekipu da me kastriraju pa da ostanem bez jajca.Posle će svi da me zovu Novica Verpica ili Novica VerPica.Taman sam postao popularan u Kučevu jer sam dobio najlepše nadimke kao što su Novica Vepar sorta Landras,Jorkšir,mada ja muslim da mi najlepše zvuči Mangulica.Dobio sam nadimak Novica,Resavac, noćni soko,mile sova,pilot F16,šifra 60.3,baba sera.Ne zna se koji je najbolji,jer svi su dobri samo još da rešim ovk sa spremnom ekipom i da ne ostanem bez jajca,jer i ovako me svi hebu a bez jajca tek bi onda načisto naebo.Pomozite mi,voli vas sve vaš Nole trenutno sas jajca.

  172. Strela je razapeta ljubica pa jajca su Novice 🐖za spremnu ekipu prioritetna meta i zla sudbina te čeka.Čuvaj ljubicu i jajca Novice 🐖i ne sekiraj se ono što ti piše u zdravstvenom kartonu sa šifrom 60.3 ne može niko da ti preuzme.

  173. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE SAMO MORAJU DA SMRDEDU NA SANDRU CIGANČINCU, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI, STARI TARZANCI…..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme……

  174. Strela je razapeta a ti Novice🐖nikako da zaspiš,nesanica te ometa, jer znaš da si Vepru prioritetna meta i znaš da te štrojenje čeka😂😂😂Čuvaj sebe 🐖Novice i svoju p….

  175. Strela je razapeta i odlično znaš Novice Jsnoševiću 🐖da si proritetna meta i štrojenje te čeka.Čuvaj svoju ljubičicu Novice🐖i svoju f…

  176. Uppooooommoooooooćććć.Policija,svi fraći,pomozite mi ljudi.Fraćko Burduš ću ti vratim 28.000 evra samo ubedi tvoje sve prijatelje i komšije iz Brodice da dođu u Kučevo i da me odbrane od spremne ekipe pošto hoće da me uštroje tako da nemam više jajca.Pozivam i nadležne organe da reaguju jer mi se sprema i planira nešto tako strašno od čega sam obeleo pa sada pored šifre 60.3 imam i noćne more.Ko boga vas molim🙏🙏🙏🙏spasite me od spremne ekipe u suprotnom stradaće moja ljubica i ostaću bez jajca.😪😪😪😪😪😪

    1. a sad me moliš i trebujem ti fraći nole i oćeš da mi vrneš 28.000 oira.al kazuje mi konšmija žika za ona poslovica.kad gi gu je frka gde si Đuka a kad se hebete Burduša ne zovljete.spasuvaj se sam jajci fraći nole kad me nisi poslušeo.sam ti govoreo da će da te nagrde oviju iz spremnu ekipu.nesi me poslušeo ete ti ga sad.aj.ćo

  177. Zvonko Zvončice Kleptoje Kleptomane Kurvice Bolesniku ti nisi normalan. Da li si lud, da li pijes ili se drogiras. Danas si išao po Kučevu i vikao OTKUPUJEM STARE ŽENSKE GAĆE SAMO MORAJU DA SMRDEDU NA SANDRU CIGANČINCU, STARE BURUSHALTERE, STARE KUMBILIZONE, STARE HULOKOPKE, OOOOOTKUPUJEM STARE ČARAPIKE, STARE KUTONE, STARI TANGI, STARI TARZANCI, STARE BRIBOJZLE …..Sta se desava sa tobom, bas si vrdnuo iz pameti. Idi leci se dok je vreme……

  178. Strela je razapeta a tvoje kastriranje i tvoja ljubica su Novice 🐖za spremnu ekipu prioritetna meta i znaš šta te Vepru čeka😩Čuvaj Novice 🐖 svoju ljubičicu i jajca od uvek spremne ekipe.

  179. fraći nole pošćo imadeš onaj šifru 60.3 kazuju da je to podvojena ličnos toj su ustvare dve ličnos nis mi se javeo da mi kazuješ kuj danaske pisuje nole jedan moj pravi fraći ili ona drugi fraći nole u kojeg se ti probrazuješ ili se maskiruješ pa se predsravljuješ i pisuješ kai da si Šuša šušukan.oćeš da zavaruješ i zamiskaruješ da se ne videju tragevi kai zeka po snegu.sam gleduj da ne pisuješ za vikendi jer ne mož se pretvoraješ u Šušukana pošćo on nije tuka iduje za požarevac.će vidne i će primećuje ljudovi u Kučevo da ti laguješ i prduješ u prazno.

  180. Strela je odavno razapeta i za spremnu ekipu ti si Novice Janoševiću mali 🐀proritetna meta i znaš šta te 🐀čeka.Čuvaj 🐀mali svoju ljubicu i svoju f….

  181. Strela je razapeta a ti Novice 🐖 možeš da budeš Landras,Jorkšir,Mangulica,šifra 60.3,Resavac,noćni soko,sova mile,baba sera ali za spremnu ekipu ćeš uvek biti proritetna meta i znaš šta te čeka.😩😩Čuvaj 👂👂i jajca a naročito ljubicu jer od cepanja mogu 👀da ti ispadnu.I ovako si ćoravi Novica 🐖 još ako ostaneš bez jajca svi će da te zovu Novica VerPica.😩😩😂😂😂😂

  182. Novice Janoševiću sanitet sam ti obezbedio i da te odvezu u Lazu Lazarević na leĉenje.Samo se javi Emini i ne brini ništa.Uspešno lečenje ti želim.Pozdrav.

  183. Hajde da glasamo ko je najveća budala u istoriji Kučeva, imamo nekoliko kandidata te možemo u demokratskoj atmosveri da biramo.
    1. Zvonko Kleptoman Zvončica Kleptoje
    2. Siniša Debil Brsan
    3. Sale Gska
    4. Guta dugački

    1. Zašto ovde nije uvršten Novica Janošević? Nole bi ubedljivo pobedio kao najveća budala i debil u istoriji Guduskuma, Donje Kruševice i Kučeva

  184. fraći nole sam ti GLASAJ pa će poslenake da bidne al ga NAJEBAJ.jel ti toj pisuješ iz one ustanove što tej posleo Mikić sa vozilo od Eminu.štas ti misleo će pobeđuješ uvek spremnu ekipu i ostali u pisanje po tp zguz.pa fraći taj ekipa ima toliko da mož da pisuju još 100.000 iljade poruke.a tis misleo će ij pobeđuješ sa toj pisanje.što kazuje moj komša na Žiku toj ti je isto kai kad udaruješ glavom u zid i misluješ da je glava jača od zid😩😩aj.ćo.i čuvaj se jutre od rafali spremne ekipe i mnogi njiovi drugare jer će ceo dan da pišaju po teb.pričuju da će te jutre da te haraju.

  185. Strela je razapeta a sutra te Novice 🐖pakao čeka jer ti si za sve nas prioritetna meta i libo nas stojko da li znaš ili ne znaš šta te čeka.Dosta smo te do sada upozoravali prelazimo sa reči na dela😩😩😂😂😂

  186. 😂😂😂😂Bolesni Novice 🐀šifra 60.3 pa ti od kako ideš na lečenje u Lazu ne preobrazuješ se samo u Šušu sada ti se stanje drastično pogoršalo pa si počeo da umišljaš i da si Siniša,Zvinko,Lale,Ljuba🤣🤣🤣🤣Nema tebi i leka i zla te sudbina čeka jer strela je razapeta a ti si Novice mali 🐀sve više i više za spremnu ekipu prioritetna meta.🙈🙈🙈🙈

  187. Novice🐖operi ljubicu jer sutra te očekuje rokanje,rafalna paljba naoštrenih ku*čeva.Kod spremne ekipe ne moraš da pereš ulice,njima moraš da dudlaš hurac,da im stalno nudiš ljubičicu,mada ni to neće hteti da prihvate.Njih zanima samo da priznaš sa kim si sve delio pokradeni novac iz budzeta opštine.Ni kamione sa razliom koje si pokrao ih ne zanima.Ako budeš sve lepo otpevao poslaće te kod Kecamte da okaješ grehe i da prineseš tvoju ljubicu kao žrtvu BOGU PENI*U pa ti možda sve i oproste.

    1. Stela je razapeta sutra te Novice 🐖peraču ulica pakao čeka.🙈😩😩jer ti si nam od sutra celodnevna meta i ne možeš ni da sanjaš šta te čeka🙈😩😩

  188. Novice🐖operi ljubicu jer danas te očekuje rokanje,rafalna paljba naoštrenih ku*čeva.Kod spremne ekipe ne moraš da pereš ulice,njima moraš da dudlaš hurac,da im stalno nudiš ljubičicu,mada ni to neće hteti da prihvate.Njih zanima samo da priznaš sa kim si sve delio pokradeni novac iz budzeta opštine.Ni kamione sa razliom koje si pokrao ih ne zanima.Ako budeš sve lepo otpevao poslaće te kod Kecamte da okaješ grehe i da prineseš tvoju ljubicu kao žrtvu BOGU PENI*U pa ti možda sve i oproste.

  189. Ja sam Nole gradski lola moj drug Zvonketa me guzi kao vola, kumu Aci pušim karu dok Mikić u opštini svira gitaru, svi govore da sam varoška luda a nekada sam i ja bio neka muda, pokušavam da glumim neku sreću, svi govore da imam glavu teleću, a ja tvrdim da sam vepar i da pišam uz vetar, ne znam da li sam landras, jokšir ili mangulica važno da je puna moja guzica, od jutros sam na Peku sa guzu u reku, ladim guzu za Zvokentovu topuzu, Zvoneta ima jaku ekipu, svi me guze na pečkom nasipu, daću i pokradene evriće samo da mi Zvonketova ekipa gurne topuziće, kad vidim Zvonketa mojoj sreći nema kraja jer mi uvek uvali topuzinu do jaja!

  190. Šta je ovo Zvonko, Siniša te šije, ne dozvoli da te pobedi. Pokreni svoju glasačku mašineriju. Zašto ti Janošević ne pomogne kad njega najviše protežiraš?

  191. Zvonko izgleda da bez obzira što je Brsan debil za sada ima najveći broj glasova, ti si najveća budala ikad. Ne razumeš značaj ove ankete zato moj glas sada ide tebi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  192. Niste u pravu, molim vas da mene to jest Novicu Janoševica proglasite za najveću budalu u opštine jer ja sam stvarno najvećia budala ako meni ne verujete pitajte Ćuku

  193. Novice, aj popuši Siniši i Zvonku ako ti je dosadno i nemaš šta da radiš. Ako si ti zauzet može i Dušica da te zameni jer ono to dobro radi rekao mi Bojović

  194. Lale sta da novica popusi kad je on svoje ispusio i sad ga svi sutiraju ko kantu za smece. U opstini mu je zabranjen ulazak kao dzekijuma sa ulice. Koliko sam cuo za novicu tek pocinje karanje na suvo, bitanga nije bolje ni zasluzila. Sta se vise dopisujes sa budalom vidis da mu treba psihijatar. Dzabe gubis vreme sa budalom

  195. Glasanja je u Kučevu završeno 17.decembra ali pušenje hurca još nije a vi koji niste budale a glasate,vi će to po redu i da popuše racku kandidatima.😛

  196. U pravu si šefe.Ko je najveća budala to odavno znamo kao što i znamo ko ga je ispu*io pa niti ulazi u zgradu opšine a prolazi pored zgrade opštine i beži kao đavo od krsta a priĉa svima da je i dalje sa nama.

  197. Zbog velikog interesovanja Izborna komisija je odlučila da produži glasanje za NAJVEĆEG SMRADA U ISTORIJI KUČEVA do daljnjeg.
    Za sada ubedljivo vodi Siniša Debil Brsan mada i Zvonko Kleptoje ima šanse. Dajmo Zvonku Kleptomanu šansu

    1. Nole Gušter pored močvare razapeo šator,hoće Nole da živi kao Aligator.Još malo da poraste i dobije mišiće opasan Aligator on uskoro biće.Neustrašiv je Nole kao gladijator jedva čeka da postane pravi aligator.I da pliva moraće kod Perišića brzo da nauči,al što nema oštre zube to ga stalno muči.Jede kao Vepar i vežba svakog dana al što je tako malen,to velika je mana.Dosta vremena je prošlo,porastao nije pored močvare sedi gorke suze lije😪😪😪Uzalud je bio trud gušteru mali budi to što jesi Vepru,baš ništa ti ne fali.U ogledalo se pogledaj i uvek budi srećan,što si tako brz,spretan i okretan😂😂Naš Nole opet je dobre volje,biti mali stvarno je lakše a i bolje😫😫😪

  198. Ako ne mogu da budem Aligator😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 mogu valjda da budem LALE-GATOR.

  199. Ja glasam za Zvonka Kleptoja on me ponižavao a moja milica je postala ministarka to je ko da sam ja ministar. Đoka Kleptoman ostao Đoka 😁😁😁😁😁😁😁😁

  200. Da vam se pohvalim nešto, pošto moj pajtos Siniša trebo da ide za Italiju na službeni put ja sam danas ušo u njegovu kuću i seo u njegovu fotelju da i ja osetim dal je fotelja tvrda ili meka. Kad sam seo u fotelju radovao sam se isto ko kad sam prebio mali onomad kad mi tata kupio lizaljku. Hteo sam ja da budem kordinator za šahte na komunalno al nije dao moj kum Aca Drkađija jer reko da mi kisela rakija. A imam škole za to mesto, bio sam najbolji student u opštine polago sam sve po tri ispita odjednom i jednu godinu završio za 67 godina . Samo je moja bivša ljubav Sandra bila bolja od mene. Ona polagala po četiri ispita odjednom i završila za šest meseci tri godine na matematiku . Sandra bi bila i dalje moja ljubav da nije naišo onaj baksuz Piđeta i zateko me sa moju Sandru dok vežbamo rvanje grčko rimski stil. Meni Piđeta udario dve vaspitne a Sandri reko da ide samnom ako oću da vežbamo grčko rimski stil i džiodžicu. Zbog Sandre sam moro da prodadem 250 utakmica kako bi imo za stan u Kučevo. Sve sam pošteno radio sa utakmice pitajte mog komšiju kecomana i karamena iz pazar. Bilo jednu utakmicu piši a pet pamti al sam uspeo da kupim stan. Sad mi Sandru uzo moj pajtos Siniša Brsan Debil. ZATO GASUVAJTE ZA MENE!!!!

    1. fraći nole Lale Gator,tis bre fraći nešta pobrkeo neje Piđeta uvateo Zvonketa na gomile neg je teb fraći uvateo na gomile sas Dušicu al šta te brigaje tij više nesi ni resavac,nis više ni verpar nis ni pilot na F16 i onaj pilot na avjon F60.3 što letuje sas dva čoveci sas dve osobi nem kako se toj kazuje ček komšiju Žiku da pitujem.Žikooooooo kakoj beše tij kazuješ za fraćija noleta on je pojebana,ma nije takoj,podjebana ličnos.Nijeeeeee bre Burduš zapamti više tvoj fraći nole Lale Gator ima boles šifra 60.3 podvojena ličnos.Aaaaaaa sad mi ajsno čas je on čas je dru8gi čoveci.akoće nije više moj fraći vepar landras ni gušter ni noćni soko nije ni sova mile sad je moj fraći nole Lale Gator.Toooooooo fraći bravoj fraće.aj.ćo

  201. Dragi moji glupi kucevljani da vam se pohvalim, upravo sam bia kod Dusice doma i mogu vam rjeci da sam se super provea. Dok mi Dusica pusila k*tu Novica mi duvanjem ladio jaja.

  202. fraći Zvonke Lale Gator,tis bre fraći nešta pobrkeo neje Siniša uvateo đoku na gomile neg je teb fraći uvateo na gomile sas smrdljivu Sandru al šta te brigaje tij jesi resavac, verpar i pilot na F16 i onaj pilot na avjon F60.3 što letuje sas dva čoveci sas dve osobi nem kako se toj kazuje ček komšiju Žiku da pitujem.Žikooooooo kakoj beše tij kazuješ za fraćija zvonketa on je pojebana,ma nije takoj,podjebana ličnos.Nijeeeeee bre Burduš zapamti više tvoj fraći zvone Lale Gator ima boles šifra 60.3 podvojena ličnos.Aaaaaaa sad mi ajsno čas je on čas je dru8gi čoveci.akoće nije više moj fraći vepar zvonke landras ni gušter ni noćni soko nije ni sova mile sad je moj fraći zvone ale Gator.Toooooooo fraći bravoj glasujem za teb za brojke 1 fraće.aj.ćo

  203. Kume Aco zašto pričaš svima da ti moja Dušica pušila a ja sam ti ladio jaja. Nemoj da te ugrizem za jaja pa će da vidiš

    1. Ja sam danas najsrečniji čovek,nisam više gušter,vepar landras,baba sera,šifra 60.3,resavac,noćni soko,mile sova,sad sam Lale Gator😫👏👏

    1. Ma boli me ku*ac i za Mikića i Perišića i za sns,ja sam preCednik dve stranke Most i Papimvamga.I ne možete mi ništa.Bolesan sam i mogu svašta da uradim i napravim i niko mi ne moźe ništa.

  204. Ti Novice stvarno nisi normalan.Hteo sam da ti pomognem i organizovao sam ti prevoz do Laze Lazarević u dogovoru sa Eminom ali ti si se negde sakrio kao miš u rupu.Radi šta hoćeš,od mene ne traźi više pomoć.Kraj.

    1. Novice,pošto se baviš pisanjem bolesnih komentara u radno vreme sutra obavezno da se javiš tvom direktoru Drikiću da ti da valjak i farbu za obeležavanje mesta za parkiranje vozila,pošto smo asvaltirali ulicu Voje Bogdanovića a ti jedino to znaš da radiš pa stoga očekujem da te vidim u 7 ujutru na radnom mestu u ulici Voje Bogdanovića.Ako to ne uradiš kako treba,letiš sa posla.

  205. Natakanje i dalje traje, najbolje plasirani na izborima za najveću budalu u istoriji Kučeva su Zvonko Kleptoje Armuš i Siniša Debil Brsan. Ko će osvojiti ovu istorijsku titulu zavisi samo od vaših glasova. Kad smo kod natakanja ja bih natakao Zvonka jer je on natako Sinišu.

  206. fraći nole bolje bre da bidneš taj lale gator neg landras baba sera resavac milr sova i šifra 60.3 noćni soko i pilot na F16 jer će taj kolezi Mikić gađa sas oni ruski bacač što obaruje piloti na avijoni F16 i F60.3 pa će da će paneš u pek u neki vir.aj.ćo

  207. Siniša zašto, budalo ne spavaš po celu noć kad si u Duboku? Po celu noć jedeš govna na tom fejcbuku a onda se ljutiš kad mi tvoj suparnik Đoka dolazi u krevet.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker