DOŠLO JE ZLO VREME II DEO: Nemilosrdna upravnica pošte u Golupcu, i njen prisni poštar Peđa

Dragana Jovanović, upravnica pošte u Golupcu je osiona i bezobzirna prema svojim poštarima, a protežira svog prisnog prijatelja i ljubavnika poštara Peđu i njemu je sve dozvoljeno.

Screenshot/Društvene mreže

Naime, pojedini poštari iz Golupca žalili su se na Draganu jer ih redovno šikanira, čak je bilo reči da je bivši direktor Stošić skloni sa mesta upravnika i prebaci u Veliko Gradište, ali Stošić nije imao petlju da sve to realizuje.

Kako saznaje Insajder Mile Sova od pojedinih poštara, više je nepodnošljivo raditi u pošti u Golupcu i da zaposleni više ne mogu da gledaju forsiranje poštara Peđe koji dolazi sa terena, dosta ranije pre svih, da bi popio intimnu kafu sa svojom miljenicom upravnicom.

Inače, kako kažu poštari, Peđi je upravnica dala najbolji reon dok je ostalim poštarima podelila koske, a planira i da svog Peđu postavi za šalterskog radnika, čim neko bude otišao u penziju.

– Ima toliko dece koji su završili PTT škole, a ona hoće da svog priučenog prisnog prijatelja i ljubavnika stavi na šalter kako bi više vremena provodili zajedno – kažu poštari.

Navodno, Draganu Jovanović podržavaju rukovodioci u požarevačkoj pošti, izvesna Aleksandra i Bojan, dok se zaposleni u golubačkoj pošti nadaju da će novo rukovodstvo pošte da preduzme određene korake po ovom gorućem pitanju u pošti u Golupcu.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker