DOŠLO JE ZLO VREME: Sa šaltera pravo u fotelju upravnika preko obrađenih genitalija

Mnogo je zemalja u kojima kriminal cveta, ali samo u Srbiji je mafija jača od države. Pri tom, i mafiju i državu vode ista bića, Krimosi. To i ne čudi, za njih je politika samo sredstvo koje upotrebljavaju u kriminalnim aktivnostima.

Ljilja Živanović, Ilija Titović/Foto: Privatna arhiva

Sadašnji predsednik Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost“ Aleksandar Titović je pod sumnjivim okolnostima napustio vojsku i zaposlio se kao poštar u JP “Pošta Srbije”, u međuvremenu je završio privatni fakultet i sada je saradnik poštanske mreže.

Njegov sin, Ilija Titović je takođe završio privatni fakultet i sada tata urgira preko Đorđevića da mali Titović bude rukovodilac poštanske mreže.

Inače, mlađi Titović je prgav, nezreo i nadobudan, pa je za kratko vreme imao verbalne sukobe sa dvojicom kolega.

Dati tako nezrelom čoveku da vodi poštansku mrežu još sa nekom sumnjivom diplomom je sramno i žalosno.

Sa njima je i upravnica pošte u Kučevu, Ljilja Živanović koja je sa šaltera sela pravo u fotelju upravnika preko obrađenih genitalija Aleksandra Perišića, ili kako ga svi iz milošte zovu Aca Crnogorac, bos kučevačko-crnogorskog kartela.

Ljilja je napravila haos u svojoj pošti, sveti se poštarima, šalje ih po selima i hvali se da ona ima leđa, jer je podržavaju Ilija Titović i Aca Crnogorac.

Inače, kažu radnici da Ljilja ima duboko grlo. Do zadnje kapi isisava sve u jednom cugu.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Hajde Kučevljani, gde su vam komentari? Da li je Ljilja stvarno majstorica felacija ili je ovaj tekst njena plaćena reklama?😉 Nešto mi je ovaj Mile Sova sumnjiv, previše autentično je dočarao priču.😂

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker