HTEO DA JE SILUJE DOK JE VOZIO TAKSIJEM: Deda iz Velikog Gradišta osuđen na zatvor zbog zlostavljanja devojčice

Taksista Anđelko Rajić (72) iz Velikog Gradišta pravosnažno je osuđen na godinu dana i tri meseca zatvora jer je u avgustu 2021. godine tokom vožnje, kako je to sud utvrdio, dodirivao svoju maloletnu mušteriju, koja je u tom trenutku imala 14 godina, a čije roditelje poznaje.

Foto: M.V./Ilustracija

Osnovni sud u Velikom Gradištu doneo je 13. decembra 2023. godine prvostepenu presudu da se okrivljeni Anđelko Rajić za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem osudi na godinu dana i tri meseca. Okrivljeni je potom uložio žalbu, a Viši sud u Požarevcu 8. februara je odbio tu žalbu i potvrdio prvostepenu presudu, čime je presuda postala pravosnažna. Okrivljenom je određena i mera bezbednosti i zabrane prilaska oštećenoj maloletnici.

Rajić je, kako se navodi u optužnici koju je podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, krivično delo počinio 3. avgusta 2021. nakon što je oštećenu devojčicu vozio kući u jedno obližnje selo nakon Svetoilijskog vašara koji je bio u Velikom Gradištu.

Naime, kako se navodi u optužnici, taksista je tokom vožnje parkirao automobil pored puta i protiv njene volje ljubio je u obraz, prelazio rukom preko grudi. Devojčica se uplašila i tražila je da je odveze kući, što je on i uradio, ali tokom nastavka vožnje devojčicu je dodirivao po butinama.

Devojčica je nakon vožnje sve ispričala svojim roditeljima koji su bili šokirani onim što čuju, pa su slučaj odmah prijavili policiji. Osećali su se užasno, pogotovo što je to čovek kog su poznavali i poverili mu da preveze njihovo dete do kuće.

Tokom suđenja okrivljeni je sve vreme negirao krivicu, tvrdeći da devojčica laže i kako je to sve njena bujna mašta.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker