ŠVALERKE ĆE MU DOĆI GLAVE: Jutki iz Homoljske “Severne Koreje” nije lako! (FOTO)

Ko kuću nema, vreme je da se napljačka i da je napravi. Ko nema karijeru, sad mu je šansa. Ko se nije dokazao kao stručnjak, red je da malo bude presednik ili bar neki funkcioner.

Foto: Privatna arhiva

SNS-ova vlast u Žagubici, koja vrišti na strane plaćenike i domaće izdajnike i kojoj se na svakom ćošku priviđaju špijuni, u ovom trenutku je ozbiljno ugrožena iznutra i to direktno preko kreveta!

Naš dobro obavešten izvor iz opštine Žagubica tvrdi da će Safetu Pavloviću, široj javnosti poznatiji kao predsednik Homoljske “Severne Koreje”, koji pretenduje da nastavi svoju dugu vladavinu u ovoj opštini, glave doći baš njegove švalerke.

Tako je, kako navodi naš izvor, jedna od bivših ljubavnica Jutke iz Homoljske “Severne Koreje” Devica Cenaković, nakon objavljenog članka na našem portalu: “NEVALJALA ODBORNICA: Seks-afere će zadrmati Safetovu vlast u Homoljskoj „Severnoj koreji“!” rešila da se osveti njenom bišem ljubavniku i njegovoj novoj mezimici zbog koje je dobila šut kartu.

Bivša Safetova švalerka Devica Cenaković

Kako nam je naš dobro obavešten izvor iz opštine Žagubica potvrdio, nedavno je Safetova odbornica i bivša ljubavnica Devica Cenaković, telefonom pozvala njegovu sekretaricu i novu mezimicu Marinu Živković i obavestila je da će je postaviti na zid srama čim joj se za to ukaže prilika.

Moralno posrnuće Jutke iz Homoljske “Severne Koreje” i pojedinih lokalnih funkcionera iz opštine Žagubica, koji budžetski novac odavno troše kao svoj, za lične potrebe i potrebe svojih stranaka, ogleda se i u zloupotrebama iznajmljivanju apartmana koje koriste za intimne sastanke samo sa svojim zvaničnim švalerkama.

Redakcija portala “TPKNEWS” poseduje i dokaze o nemoralu i bludničenju Jutke iz Homoljske “Severne Koreje” i drugih lokalnih funkcionera iz Braničevskog okruga o trošku građana Republike Srbije u apartmanima koje koriste za intimne sastanke sa svojim švalerkama.

Safetova nova mezimica Marina Živković

Mnogima su ovi vanbračni izleti srušili brakove, a kako je krenulo, i vlast bi u Homoljskoj “Severnoj Koreji” mogla da bude ozbiljno uzdrmana svojevrsnim udarom preko kreveta. Daleko ozbiljnije nego naporima opozicije!

(Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker