KOSTURU JE ĆORA DOŠAO GLAVE! Smenjen predsednik Skupštine opštine Golubac

Kako smo najavljivali tako su i učinili. Na sednici Skupštine opštine Golubac koja je održana u ponedeljak 27. marta, došlo je do razrešenja dužnosti predsednika Skupštine opštine Zorana Kostura.

Bivši predsednik Skupštine opštine Golubac, Zoran Ćirković

Demonstracija ozbiljnog psihičkog poremećaja crnogorsko-golubačkog Raspopa, juče je doživela svoj vrhunac.

Naime, Kostur je bio daleke 2014. godine oficir za vezu između Raspopa i dr. Trifunovića uz asistenciju Slobe Zeke vajnog radikala. Tada je Raspopu dobro došlo Kosturovo trčkaranje i pregovaranje. Kostur je bio spona između Rumunskih opština i Golubačke opštine. Kostur je uspeo da očuva svoje švercerske veze iz 90-tih, kad je bio jedan od jačih švercera derivata iz Rumunije, dok, nažalost, Raspop je bio hapšen i osuđen od strane Rumuna.

Naravno, za ovo svoje angažovanje Koska je adekvatno i nagrađen. Suprugu mu je Raspop na miran način u vreme zabrane zapošljavanja, zaposlio u stalni radni odnos. A kao šlag na tortu došlo je i Raspopovo angažovanje prilikom zapošljavanja Kosturovog sina. Sada, bilo kako bilo sve ima svoj početak i svoj kraj. Kosturu je Ćora došao glave.

KO VRŠI VLAST U GOLUPCU

Na čelu ove hobotnice u Golupcu je crnogorsko-golubački Raspop Mijović. Njegov zamenik diplomirani bankar Karićevog univerziteta Stojaković. Predsednik skupštine penzioner u osmoj deceniji života Lamar Stokić. Zamenik Drikića je čovek bez adrese, Đukić. Direktor škole u Golupcu Rođa Đorđević, reči su suvišne šljam i beda, ljudska prostota. Braničevska škola Furunović od Jula, G17, Uba preko psihijatrijske potvrde za suprugu do SNS-a, dok sport vodi čuveni hazarski ratnik Ćora, a sve ovo podržava bulumenta sastavljena u odborničku grupu SNS-a.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ćorča polako zabija i Mijoviću nož u ledja jer zna da je ovome kraj blizu i da mu u se Zabela raduje. Ovo je tek početak sloma mafijaške klike u Golupcu. Nastupaju mnogo jače snage koje interesuje prosperitet
    golubačke opštine, a ne pljačka, jer imaju dovoljno para i nisu pohlepni a i to što su stekli nisu krali već poštenim i mukotrpnim radom po stranim zemljama. Ništa nije večno pa i Mijovićeva lopovska vladavina. Verovatno i švalerka merka novog sponzora.

    1. Mile, nema od toga ništa, dok ne padne Vučić. Skoro svaka opština u Srbiji ima po jednog Mijovića i Jocu Ćoru. Pogledaj Kučevo. Kučevljani imaju isto Crnogorca, ali ne običnog lopova, već mafijaša. Takav je taj napredni kadar.

  2. Deki protiv ovih mafijaša ima ljudi koji se ne libe da se uhvate sa njima u koštac jer su za razliku od ovih kukavica prekaljeni borci. Svako ko ima jasan cilj za koji se bori ne plaši se ničega a ovo postaje borba za život. Polako se Srbija budi i diže na noge.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker