NASTAVLJAJU SE ZLOUPOTREBE U OPŠTINI GOLUBAC: Kad zavlada Murta do izražaja dođe i Kurta!

Pored ničim zasluženim privilegijama, nepoštovanja zakona Republike Srbije i kršenja ustava od strane predsednika opštine Golubac, crnogorskog raspopa Mijović Nebojše, polako ali sigurno svoje pipke pušta i raspopova hobotnica Radiša Bogdanović, šurak Kurta.

Radiša Bogdanović i njegov zet, predsednik opštine Golubac, raspop Mijović Nebojša/Foto: Privatna arhiva/Screenshot

Posle diplome turističkog tehničara iz Berana, i apartmana zeta predsednika, na red je došla i zloupotreba radnog mesta i vremena.

Naime, ovaj Rudarsko turistički tehničar sada pored ove dve struke ima i zvanično-nezvanično novo radno mesto u Javnom preduzeću “Tvrđava Golubački grad”, ali kao istureno odeljenje u Turističkoj organizaciji u Golupcu. Kako to? E to ne bi umeo da objasni ni Kurta a verovatno ni njegov zet Murta.

Pored navedenih, još jedna zanimljivost vezana za Kurtu je i titula predsednika upravnog odbora Turističke organizacije u Golupcu.

Na sednici SO Golubac Kurta je izglasan da bude počasni drug i član iz reda zaposlenih u TO Golubac. Međutim, po proverenim informacijama Kurta je zaposlen u Javnom preduzeću “Tvrđava Golubački grad”, koji sedi u turističkoj i izigrava silu. Iživljava se nad zaposlenima i lažno se predstavlja.

(I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker