IZVINJENJE PORODICI IZ VOLUJE: Ispovest oca iz Požarevca kome je dete preminulo u hraniteljskoj porodici (VIDEO)

Porodici Ristić-Jovanović iz Požarevca socijalno je oduzelo pet deteta zbog lošeg materijalnog stanja. Oduzeta deca su širom teritorije Braničevskog okruga smeštena u različitim hraniteljskim porodicama.

Vuleta Ristić

Našoj redakciji obratila se majka oduzete dece koja nam je, kako nam je danas rekao njen nevenčani suprug rekao, u stanju šoka greškom nam je rekla da joj je preminuo petogodišnji sin koji je smešten u hraniteljskoj porodici u Voluji kod Kučeva.

Po rečima oca Vuleta Ristića, u sredu 10. aprila, došla je policija i saopštila im je da im je jedno dete preminulo.

– U sredu je došla policija koja nam je saopštila da nam je jedno dete preminulo. Za nas je to bio šok. Mene su nakon toga pokupili i odveli na sahranu a mojoj supruzi su rekli da im je rečeno da ne može da prisustvuje – , kaže otac Vuleta Ristić.

Kako kaže otac Vuleta, nakon sahrane niko od nadležnih im nije dao više informacija od onih koje im je saopštila policija. Tek par dana nakon toga saznali su da im je preminuo dvogodišnji sin Aleksa koji je bio smešten, po njegovim saznanjima, s obzirom da socijalno krije lokacije hraniteljskih porodica u kojima su smeštena deca, na teritoriji Petrovca na Mlavi ili Velikog Gradišta, nakon što se, navodno, ugušio čepom od Koka Kole.

Inače, kako nam je prethodno kazala majka preminulog dečaka, ona sumnja u obrazloženje smrti njenog sina od strane nadležnih službi.

Sa druge strane, naša redakcija je pokušala da od nadležnih službi dobije više informacija o ovom tragičnom događaju, ali na žalost, naišli smo na zid ćutanja.

Ovim putem redakcija tpknews.com se izvinjava čitaocima i hraniteljskoj porodici iz Voluje zbog prethodno delimično pogrešnih iznetih informacija, ali da nadležne službe rade svoj posao kako treba, ova greška ne bi se ni desila.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Zamolio bih TPK News, da se zauzme i traži ekshumaciju tela, kao i obdukciju. Nešto se krije, čim je dete ekspresno sahranjeno. Ne znam ko im je uopšte dozvolio, da se obavi sahrana, a da se ne uradi obdukcija. Ovu vest bi trebalo poslati svim medijima u Srbiji, da se uzbuni javnost, a onda bi se sve išlo po redu.

  2. Može li neko iz Voluje ili Kučeva da se javi i potvrdi da li je ovo tačno? Posle slučaja male Danke, ovo bi bilo previše.

    1. Juče sam ovu vest prosledio Kuriru, jer za razliku od tpknews koga čita samo braničevski okrug, Kurir čita cela Srbija. Najpre su vest objavili, a onda su je obrisali. Obavestili su me da je vest lažna, jer niko od zvaničnika u Kučevu nije potvrdio, da je dete stvarno umrlo. Mogao bi dopisnik iz Kučeva proveriti ovu vest i ako je tačna da obavesti javnost, zašto zvaničnici ćute.

  3. Deki dopisnik iz Kučeva bi trebao da proveri svoje psihičko stanje jer je ovo lažna vest kao i sve vezano za Kučevo u tpknews

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker