PAO DILER: Prodavao drogu maloletnicima iz Petrovca na Mlavi i Žagubice

Policija u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, uhapsila je V. D. (20), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: Screenshot/mup.gov.rs

– V. D. se sumnjiči da je dvojici mladića (16) i (17) iz Petrovca na Mlavi i Žagubice prodao manju količinu marihuane koju je policija i pronašla. Takođe, u pretresu kuće u kojoj boravi V. D. pronađene su četiri kesice sa oko 309 grama marihuane koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji – navodi se u saopštenju Policijske uprave iz Požarevca.

V. D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu odredio mu je pritvor do 30 dana.

– Protiv dvojice mladića će, takođe po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga – piše u policijskom saopštenju koje je prosleđeno medijima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker