MINISTAR MARTINOVIĆ ZADOVOLJAN: Rodno selo predsednika opštine Veliko Gradište, kompletno pokriveno LED rasvetom

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović posetio je opštinu Veliko Gradište, gde je obišao halu sportova na Srebrnom jezeru u čiju je izgradnju to ministarstvo uložilo oko 18 miliona dinara, kao i renoviranu skupštinsku salu gde je uveden sistem za elektronsku pripremu i praćenje rada sednica lokalnog parlamenta.

Foto: Promo

– Državni vrh će nastaviti saradnju sa ovom opštinom koja ima ogroman, pre svega, turistički potencijal. Radimo na tome da manje opštine dostignu nivo razvijenosti velikih gradova. Nema potrebe da se pravi razlika između Beograda i Velikog Gradišta ili bilo koje druge lokalne samouprave – , istakao je Martinović.

Prilikom obilaska Kumana, rodnog sela predsednika opštine Veliko Gradište, jednog od 25 naselja u Velikom Gradištu gde je postavljena kompletna javna LED rasveta uz finansijsku podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Martinović je istakao da se ovim pokazuje da država ne pravi razliku između gradskih i seoskih sredina.

Martinović je ujedno najavio da će građani ove opštine u bliskoj budućnosti dobiti i Jedinstveno upravno mesto, koje će im u značajnoj meri olakšati ostvarivanje brojnih prava koja imaju pred organima državne uprave i lokalne samouprave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker