HALAPLJIVI: Gradištanskim odbornicima nikad dosta

Ni najveća kriza ne može da spreči alave odbornike

Dok radnici u opštini Veliko Gradište jedva primaju platu, odbornici traže pored dnevnice koju primaju, za koju ćete se složiti nisu zaslužili, jer svi znamo kako se glasa na sednici, naknadu od 5.000,00 po sednici.

Foto: Screenshot youtube

Dragi odbornici, ako vam je malo to što primate, oslobodite vaša mesta i idite radite nešto korisno, umesto što lažete ovaj jadan narod. Pošto je malo što primaju platu, ubačeni su u razne savete gde je naknada 20.000,00 dinara, pa još i plata za sednicu.

Pitanje za narod: Da li stvarno treba da se pozove Vitez Koja da nam pomogne, pa ko zna možda i on postane odbornik? Ili prvo treba da se učlani u stranku, pa da radi u neku ustanovu i onda da postane, pogodite šta –  ODBORNIK, put do uspeha. Što da ne?

Prosečna plata oko 45.000,00 dinara, neki odbornici rade u javnim ustanovama, a vi znate gde to rade, tačnije ne rade ništa, u radno vreme se posećuju frizerski saloni, kozmetički saloni, pa to je radi ulepšavanja, zbog preduzeća, nije to zbog njih. Njima niko ništa ne može, treba da se glasa na sednici, pa vi recite nešto ako smete odbornicima.

Dok ljudi sa fakultetom odlaze u inostranstvo da rade, mi plaćamo porez, da bi se gladna usta zasitila. Da li ovaj narod vidi ko sve dobija posao u opštini. Svi da se učlanite u stranku, i posao garant je vaš.

Možda bi trebalo da pozovemo Popaja da nam on pomogne da rešimo problem?

Glasaj narode na izborima… Da njima bude bolje…

(Čitalac TPKNEWS-a)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker