HUMANITARNA AKCIJA: Potrebna pomoć za lečenje male Aleksie Žigrai (2) iz Požarevca

Porodici dvogodišnje Aleksie Žigrai iz Požarevca neophodna je novčana pomoć, kako bi je lečili u inostranstvu od urođenog TAR sindroma.

Foto: Facebook

Zbog ovog retkog genetskog oboljenja devojčici su ruke kraće, jer im nedostaje po jedna tanka kost u podlaktici.

Doktori u Srbiji smatraju da se ne može mnogo učiniti i da Aleksia nikada neće moći da se samostalno hrani i obuče, crta i piše.

Nada u izlečenje dobijena je nakon kontakta sa predstavništvom klinike „Dr Paley and orthopedic institute“ u Poljskoj, gde bi Aleksii bila urađena ulnarizacija, najsavremenija metoda koja će pomoći da joj se isprave ruke i da koristi palčeve i šake. Zbog toga su njenoj porodici neophodna novčana sredstva za troškove operacije i smeštaja u toku intervencije.

Svi koji žele da se priključe ovoj akciji, koju medijski podržava i Fond humanosti kompanije „Novosti“, novac mogu uplatiti:

Na dinarski račun, broj 160-6000000006092-09, na devizni broj 00-540-0004331.4 IBAN: RS35160005400004331438 SWIFT/BIC: DBDBRSBG, uplatom platnim karticama putem linka E-doniraj i uplatom s PayPal naloga putem linka PayPal, i preko SMS poruke upisivanjem broja 771 i slanjem na broj 3030.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker