MIKIĆU, SVAKA TI SE REČ POZLATILA! Nasilnik i lopov u izjavi izrazio nadu da narod neće da bira nasilnike i lopove

Na sastanku OO SNS Kučevo kriminalac Nenad Mikić, predsednik OO SNS Kučevo i zamenik predsednika opštine Kučevo izjavio je da gaji nadu da građani na izborima neće da biraju nasilnike i kriminalce.

Nenad Mikić

– Uskoro ćemo se sresti na izborima, gde će narod ponovo pokazati da ne želi više lopove, prevarante i divljake na vlasti – izjavio je osuđeni lopov, prevarant i nasilnik.

Screenshot

Kučevljani mu odgovaraju da žele od srca da mu se svaka reč pozlati i da mu napokon vide leđa iza rešetaka, jer će, kako kažu, svaka afera tokom Mikićevog i Rajičićevog mandata biti iskontrolisana i procesuirana.

O strahu naprednjačko-socijalističke koalicije govori i to što je komentar na Fejsbuku gospođe Desanke Šakić obrisan munjevitom brzinom.

Screenshot

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

14 Komentari

  1. Nema većeg lopova od robijaša Mikića.Odležao u prdekani 6 meseci zbog pronevere i malverzacija.Krao je gde god je mogao,kao predsednik plivačkog kluba Pek a najviše je para uzeo dok je radio u Srbijašume i čekićao trupce a svaka njegova oznaka i propratnica za kamion je debelo naplaćena.Priča se da je uzimao 250 evra po kamionu.

  2. Crni Mikiću spremaj ti polako kofere i gledaj da šibneš iz Kučeva pre Perišića jer te očekuje višegodišnja prdekana u Zabeli.

  3. Pazi sad Mikić je protiv nasilja? Ne mogu da verujem! A onih 30 nasilnika što ih doveli na vlast, čiji su oni? Svi znamo da su se presvlačili u crne majice kod nasilnika i prevaranta Ace Karatiste u dvorištu njegove kuće. Zar za ovakve da glasamo?

  4. Savet Mikiću i ostalim lopovima. Pogledajte epizodu Bele ladje kada Ćirko pakuje Šojiću koferče za zatvor. Treba će vam, ide zima.

  5. Ovaj glupi Mikić je verovatno mislio na sebe,nećemo sigurno da glasamo za tebe i acu zvanog pacov. O bože kako si glup!

  6. Mikiću ponesi sutra salamu a od Jarca uzmi tepsiju bureka pa da idemo da jedemo na terasi hotela kod našeg šefa Perišića.

  7. Ivane rekao sam Mikiću da kupi onu salamu podrigušu što je naš šef Vučić reklamira i da svrati da kupi lebac od prekjuče a ja ću da ponesem kobastisnem ti ga,najbolju kobaju.Za salatu ce se snađemo,rekao Kecman ce da ukrade iz plastenika u vrtiću.

  8. Nole fali vam majonez, mozda Gicq sekretar stranke ima onaj od jednog jajet da baci na leba, ako se nije pretvorio u surutki, al mozda Prasica zna neki fazon da iscedi neki kvalitet iz Kraljevskog dragulja. Nemoj da Mikic jede suv leba sa parizer i tu nemacku Kobastissnemm kobasicu pre nego sto ode u Zabelu.

  9. Mrš, đubre jedno lopovsko, kako te nije sramota da otvoriš usta da izjaviš tako nešto kad svi znamo ko si šta si. I iz uprave prihoda te isterali zbog kradje. Mrššš……

  10. Микићу не с*рендај превише. Цело Кучево зна ко си ти. То што си рекао мислио си на себе и на твог газда Ацу Каратисту највећег олоша. Знамо како сте направили власт у Кучеву, зашто сте ви морали да будете део власти и чиме се бавите цело време. Немојте мислити да полиција не зна шта ви радите?

  11. Razmišljam glasno i dolazim do zaključka da je glavni organizator nasilnog postavljanja sadašnje naprednjačke vlasti u Kučevu Novica Janošević smenjeni i išutirani bivši predsednik OO SNS Kučevo? Znači po ovome on je doveo batinaša u Kučevu da biju jadan narod. Po izjavi Mikića u planu je procesuiranje Janoševića! Ako i treba

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker