GLASALI STE, PLIVAJTE: Dok se petrovačka opština opet davi, čelnici opštinske jagnjeće i praseće brigade leče mamurluk nakon noćne pijanke (FOTO)

U opštini Petrovac na Mlavi proglašena je danas vanredna situacija na delu teritorije zbog poplava koje su napravile veliku štetu u selima u ovoj opštini.

Foto: RTV Mlava

Noćašnja jaka kiša u opštini Petrovac na Mlavi prouzrokovala je slivanje velike količine vode sa okolnih brda, pa su poplavljene saobraćajnice i jedan broj domaćinstava na teritoriji ove opštine, zbog čega je u selima Dobrnje, Vošanovac, Lopušnik, Bošnjak, Tabanovac, Busur i Burovac proglašena vanredna situacija.

Inače, kako saznajemo, dok opština Petrovac na Mlavi ponovo pliva u vodi, predsednik opštine Duško Nedinić, a ujedno i komandat štaba za vanredne situacije, umesto da je sa opštinskim rukovodostvom došao na lice mesta da zajedno sa građanima nadgledaju trenutnu situaciju, on sa kompletnom opštinskom jagnjećom i prasećom brigadom leči mamurluk nakon noćašnje pijanke na svadbi u Ždrelu.

Prema informacija do kojih je došao naš portal u samom Petrovcu na Mlavi nije bilo ozbiljnih problema sa poplavama. Meštani kažu za TPKNEWS da je u Petrovcu tokom noći voda stigla do dvorišta, ali da se ona već rano ujutru povukla.

Poplave su napravile i velike probleme u redovnom saobraćaju, pa je tako Laolski put, koji se nalazi na magistralnom putu Petrovac-Svilajnac poplavljen, a od 12:45 saobraćaj na ovom putnom pravcu je obustavljen.

Prema fotografijama koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama, vidi se da je voda nabujala u dvorišta, kuće i garaže i da je već sada napravljena ogromna materijalna šteta.

(Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker