SAMOSTALNI NASTUP: Šta nudi Veliko Gradište na Sajmu turizma u Beogradu?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište na Sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od 20. do 23. februara, nastupiće samostalno u hali 4.

Srebrno jezero

Posetioci sajma imaće priliku da ove godine uživaju u multimedijalnoj prezentaciji na zidu sastavljenom od LED ekrana. Štand će svojim dizajnom, na interesantan način, privući ljubitelje romantičnog odmora, ali i zaljubljenike u mističnu istoriju.

Pored Srebrnog jezera, bisera kontinentalnog turizma Srbije, ove godine će akcenat biti stavljen na srednjovekovnu Ramsku tvrđavu koja je svoje kapije, nakon obimne rekonstrukcije, otvorila svim posetiocima u avgustu prošle godine.

Glavni dan prezentacije biće 21. februara, od 11:00 časova, kada će se govoriti o postignutim rezultatima i akcijama koje je opština Veliko Gradište pokrenula u cilju jačanja turističke ponude, kao i o investicijama i primerima dobre prakse. 

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, biće najavljeni i festivali i jubileji.

Glavna tema prezentacije biće Ramska tvrđava, priča o Bajazitu II, grofu Lopreštiju ali i o legendarnom prelasku Trajana preko pontonskog mosta.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker