GRADIŠTANSKI JUTKA: Ne talasaj puno, g…a isplivala na površinu pa može neko da ti upadne u usta!

Stručnjaci procenili da je normalno da opština plati 4.500 evra po aru za svoje zemljište na Belom Bagremu prodavcu Slobi Grandu.

Pored više otvorenih pisama upućenih predsedniku opštine Draganu Miliću, o kvalitetima njegovog bliskog saradnika Duleta Perića (da je vrstan otac i pedagog koji je zajedno sa suprugom koja radi u vrtiću i odgaja našu decu, lično odgajio sina dilera droge, da zloupotrebljava opštinsku kancelariju u kojoj neovlašćeno piše žalbe na rešenja opštinske uprave i sl.) predsednik nije preduzeo nijednu razumnu i očekivanu radnju, kojom bi se izjasnio da je protiv takvih ljudi.

Suština odnosa u opštini je “NE TALASAJ PUNO JER SU G…A ISPLIVALA NA POVRŠINU PA MOŽE NEKO DA TI UPADNE U USTA”. Istina je da bi većina opštinskih nameštenika bila spremna da proguta sve i svašta samo da ne ostanu bez opštinske apanaže.

Svedoci smo da je nedavno i naša opština dobila kružni tok (jer sve imamo pa nam je samo to falilo), a za to je uzurpirana privatna imovina bivše “Mode”. Da bi se nagodio sa vlasnikom Dragan Milić je istom ponudio plac iza stare Kasine koju je takođe kupio Saša Stokić.

Nebi tu bilo ništa čudno osim početne cene po aru od 2.000 evra. Opštinski stručnjaci procenili su da je to prava nadoknada za ar zemlje u centru Gradišta.

Isti stručnjaci procenili su da je normalno da opština plati 4.500 evra po aru za svoje zemljište na Belom Bagremu prodavcu Slobi Grandu, kome je to isto zemljište opština prodala za 850 evra po aru.

Ti dupli aršini vređaju inteligenciju svakom običnom građaninu opštine, u kojoj se bahati opštinski moćnici razbacuju sa društvenom imovinom. Baš nas interesuje da li bi svoje plačeve u centru Gradišta prodavali po 2.000 evra ar a zatim na jezeru kupovali parking mesta po ceni od 4.500 evra ar.

Da nema kraja bezobrazluku i osionosti opštinskog savetnika Dušana Perića govori sledeća činjenica.

Prilikom prodaje parcele iza Kasine prodata je i oronula kuća u kojoj je živela osoba korisnik socijalne pomoći. Kada je vlasnik hteo da ruši zgradu obratila se savetniku predsednika opštine Dušanu Periću za pomoć oko pronalaženja novog smeštaja.

Za pomoć mu se obratila sms-porukom na br. Tel.063-370464:

“Jebiga sada imam drugog gazdu. Prodata sam sa sve plac i kućicu koja prokišnjava”.

Odgovor Dušana Perića na zahtev za pomoć bio je:

“Hajde dođi do mene na jedno pušenje”

Ona je odgovorila:

“Imama goste tj. 2 čoveka za izbacivanje ležaja i đubrad”.

Njegov odgovor bio je:

“Dobro”.

Kao dokaz ona je ponudila snimak ekrana sa jasno vidljivim porukama koji se dostavlja uz članak.

Na građanima je da sami prosude kako će im u slučaju da se obrate opštini za pomoć ista biti pružena. Znali smo da predsednik opštine i njegov savetnik ne osuđuju prodaju droge, ali da se kancelarije opštinske uprave koriste za seksualno iživljavanje nad osobama korisnicima socijalne pomoći, je nov momenat. Da se sve zataška i prećuti nuđena joj je pomoć od dva metra drva uz pretnju da ako progovori o ovom neće ove godine dobiti drva za grejanje.

Kao i do sada ne očekujemo reakciju odogovrnih u opštini, jer su to sve vezana creva, pa bi mogla da usledi kontra reakcija Dušana Perića koji raspolaže gomilom informacija o raznim zloupotrebama u opštini i kojima ucenjuje odgovrne.

(Insajder)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker