PLATI PA TRČI: Konačno se petrovački naprednjaci dosetili da naplate znak sećanja na prvog učesnika Olimpijskih igara iz Srbije

Memorijalna atletska trka Dragutin Tomašević održava se po 15 put u selu Bistrica u opštini Petrovac na Mlavi, u znak sećanja na prvog učesnika Olimpijskih igara iz Srbije.

Ako nam je za utehu navešću reči nobelovca Marija Vargasa Ljose: ,,Politika nije za čistunce, ona je za ljudsko biće u najgorem smislu te reči”. Zahvaljujući ,,uspehu” napredne SNS politike, hohštapleri u petrovačkim redovima naprednjaka setili su se da naplate Memorijalnu atletsku trku Dragutin Tomašević na kojoj je učešće 14. godina unazad bilo besplatno.

Naime, svako ko je ove godine hteo da učeštvuje na trci, morao je da odabere jedan od dva paketa koji su ponudili napredni petrovački naprednjaci. Osnovni paket i Prošireni paket.

Osnovni paket podrazumeva da svaki učesnik mora da uplati 800 dinara, dok za prošireni paket mora da izdvoji čak 2.200 dinara.

Neumitno, izgleda da se petrovački naprednjaci utrkuju gde sve i na šta da uvedu nove namete. A, nije ni tajna da Srbija slovi za ,,veliku tajnu”. Sve je moguće pod velom tajne. Moguće je, kao glinene golube, poubijati viđene i cenjene ljude. Dok na sve ovo, neko će reći: Ma koga ,,klati”. Ne ,,klatimo” mi njega nego nas ,,klati” sopstvena nesposobnost.

U ovoj zemlji sve se ,,klati” pa tako i napredni petrovački naprednjaci, koji su uhvaćeni u niz nelegalnih radnji, i dalje ,,klate” na istoj funkciji!?

Da li će ikada stići naplata onima zbog kojih klatno na životnom satu Srbije ,,klati” vreme unazad?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker