POSLE 30 GODINA: Svečano otvoreno 2 kilometara puta od Velikog Laola do Malog Laola!

Danas je u Velikom Laolu, u opštini Petrovac na Mlavi, svečano u saobraćaj pušten put Veliko Laole – Malo Laole u dužini od 2 kilometara.

Pred velikim brojem meštana, članova rukovodstva opštine, direktora ustanova i preduzeća, kao i drugih zvanica svečanim presecanjem vrpce put su u saobraćaj pustili predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović i predsednik MZ Veliko Laole Nebojša Vlajić. Svečanom događaju prisustvovao je i Veroljub Arsić potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Ovo je istorijski dan za meštane oba sela koji su na asfalt i saobraćajno povezivanje 2 naselja čekali više od trideset godina. Osim što će ovaj putni pravac povezati dva pomenuta naselja, on će povezati i dva regionalna puta što će bitno skratiti vreme putovanja građana koji putuju iz pravca Svilajnca ka Žagubici i obratno.

Vrednost radova iznosi oko 23 miliona dinara a projekat je izfinansiran sredstvima iz javnog poziva Ministarstva privrede „Gradimo zajedno“ i od sredstava lokalne samouprave.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker