U toku su intenzivni radovi na izgradnji lokalnog puta od Krivače do Radenke u opštini Golubac

I pored loših vremenskih uslova, u toku su intenzivni radovi na izgradnji lokalnog puta od Krivače do Radenke u opštini Golubac. Radovi se odvijaju nesmetano, u skladu sa propisanim tehničkim uslovima.

U proteklih deset meseci u opštini Golubac obavljeni su radovi na modernizaciji lokalne putne mreže, a u toku su radovi na izgradnji šetno- biciklističke staze od Usija do Golupca i lokalnog puta Krivača prema kučevačkom naselju Radenka.

Radove na izgradnji puta od golubačkog naselja Krivača do Radenke u opštini Kučevo u dužini od 3 kilometara, koje izvodi preduzeće za puteve iz Požarevca, obišli su zamenik predsednika opštine Saša Marjanović i predsednik Skupštine opštine Zoran Ćirković.

Izgradnja ovog lokalnog puta od Krivače do Radenke je važan projekat za bolji život i rad meštane ova dva susedna naselja kao i za razvoj samog turizma opština Golubac i Kučevo.

Sredstva za izgradnju puta u iznosu od 27 miliona dinara obezbedila je opština Golubac iz svog budžeta.

Za meštane Krivače i Radenke izgradnja ovog puta je od velikog značaja, jer dosadašnji nije bio u dobrom stanju i sa mnogo problema putovali su do svojih rođaka, prijatelja ili svojih njiva.

Ovaj put je kako kažu meštani ove dve opštine, doprineo dosta sklapanju međusobnih brakova.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker