NAPREDNJAŠTVO NA GOLUBAČKI NAČIN: Treba ispuniti kvotu od 5 autobusa za miting SNS u Požarevcu

U Nedelju 27. marta zakazan je predizborni skup SNS u Požarevcu. Očekuje se dolazak Vučića lično. Kako to obično biva podeljene su i takozvane kvote po opštinama unutar Braničevskog upravnog okruga.

Ilustracija

Tako je, kako saznajemo, Golubac dobio kvotu od 5 autobusa. Predsednik opštine Golubac ugledni privredni preduzetnik je na sebi svojstven i pokvaren način, u petak 25. marta održao sastanak sa zaposlenima u lokalnoj upravi na kome je uputio poziv zaposlenima da prisustvuju mitingu SNS u Požarevcu. Na krajnje umilan i pokvaren način, da nebi na sebe navukao gnev zaposlenih zbog ovog poziva.

Odmah po završetku sastanka usledio je obilazak kancelarija i zaposlenih u opštini Golubac lica zaduženog za prljave poslove u ime predsednika opštine, oličenog u zamenika predsednika.

Naime, ovaj Teletabis je nosio papir na koji je upisivao imena onih koji sigurno idu, odnosno ne idu. Kako drugačije protumačiti ovaj gest nego kao ucenu i pritisak na zaposlene i njihove članove porodica.

Dokle može ds ide cinizam i bezobrazluk Predsednika i njegovog zamenika. Da li zamenik predsednika opštine svoju platu zarađuje tako što neprestano sprovodi partijski aktivizam na radnom mestu i u radno vreme?

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Da napuni pet autobusa sigurno neće. Valjda je i botovima došlo iz zadnjice u glavu. Da se ide protiv Vučića e bogami bilo bi i za 15 autobusa.

  2. Ради иде Србин на Вучићев митинг, “два га вуку а тројица туку” уз то ако не иде на митинг, може да добије отказ из јавног предузећа. То је спонтано Вучићево окупљање. Зато ја не радим у јавном сектору и не морам на митинг а ви остали ако хоћете да више не идете на митинг, гласајте против Вучића, за било кога само не за њега.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker