JUNAK DOBA ZLOG: Dragan Furunović, kontroverzni saradnik crnogorsko-golubačkog raspopa Mijovića

Rodi me majko srećnog, nesposobnog, pokvarenog da budem kao Dragan Furunović direktor OŠ “Veljko Dugošević” u Braničevu. U golubačkoj opštini, nikad gora situacija nije bila otkako je na čelo ove podunavske opštine, postavljen napredni raspop golubačko-crnogorski zet Nebojša Mijović.

Kontroverzni direktor Dragan Furunović/Foto: Facebook

Urušeni su svi međuljudski odnosi, u sukobu je sa većinom kolega, da je atmosfera došla do usijanja, a sa druge strane opet ga kritikuju njegovi napredni šefovi da je veoma jalov u svom poslu. Bitno je da je on lojalan SNS i predsedniku opštine raspopu Nebojši Mijoviću, jer od njega ima neku korist.

Naime, ko je zapravo Dragan Furunović. Njegovi prijatelji i drugovi su u javnosti poznati kao prevaranti i korumpirani funkcioneri koji imaju kriminogenu prošlost. Furunović je kadar sa juga Srbije sa zvanjem učitelja.

Prilikom dolaska u krajeve istočne Srbije, dobio je angažovanje u isturenom odeljenju osnovne škole u Golupcu, u naselju Krivača. Tamo je ostao upamćen po sakupljanju novca za izgradnju ograde oko seoske škole. Marljivi ljudi su dali prilog a od ograde ni traga ni glasa.

Nakon toga ovaj vešti prevarant postaje blizak sa strankom JUL, kojoj se pripisuju različita zla dela, tokom 90-tih dvadesetog veka. U isto vreme pokušava da bude i serviser bele tehnike. Međutim brzo uviđa da nije on za taj posao i počinje ozbiljnije da se politički angažuje.

U sprezi sa JUL-om, dolazi do zemljišta koje je bilo vlasništvo Zemljoradničke zadruge u Golupcu, na kojoj je izgradio kuću. Nakon toga napušta Krivaču, ili bolje reći beži od meštana koji su već tada pisali peticiju protiv njega i dolazi u selo Maleševo da radi.

Sa grupom sebi sličnih osniva stranku G17+, i uz pomoć sebi pokornog otima primat u ovoj stranci u Golupcu. Zahvaljujući ovome postaje predsednik skupštine opštine Golubac i na taj način obezbeđuje sebi dodatan izvor prihoda u visini prosečne mesečne plate. Uspeva da izdejstvuje lakše radno mesto za svoju suprugu i na taj način je povuče iz nastave.

Dolaskom SNS-a na vlast u ovoj opštini, dovodi investitora Italijana za izgradnju fabrike dečije konfekcije. Inače, ovaj investitor je doveden u Golubac u saradnji sa ljudima iz Rumunije sa kojima se Furunović zbližio mračnih 90-tih dvadesetog veka. Furunović bi imenovan tada za direktora fabrike u izgradnji.

U isto vreme je već postao direktor osnovne škole u Braničevu. Sukob interesa ili već šta li je, to je već nebitno, a kao nagradu za prelet dobio je radno mesto za sina, i nabacio je ženi i snaji dodatne procente do plate od 100%.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

9 Komentari

  1. A golupčanima svejedno. Važno da vode tudju brigu a za sopstvenu ih zabole. Treba Mijović i klika da im oderu kožu sa ledja a oni će još više da pogbu glavu i spuste gaće.

  2. Narode Braničevskog okruga, dokle cemo da trpimo da nam Milogorci zagorcavaju i upravljaju nasim zivotima i zivotima nase dece. Isti takav kao da je preslikan zivi u Kučevu. Nadam se da ce doci taj dan kada ce svi gradjani iz svih opstina Branicevskog okruga da se udruze i skinu sa vlasti ovu naprdnjacku bandu.

  3. opet svi napdate naseg Miovica. pa nije on sto kaze vuko za rukav ovog da dodje ovde kod nas i da se tako ponasa po selima i da uzima pare za ograde i sta ja sve znam i dda pravi fabrike i sve. al dobro je za tu fabriku jer tamo sto kaze se radilo e sad ja ne znam dali to jos radi neznam. greota jer to nas Miovic nije imao vise snage da on to uzme od sto se kaze pod svoje ali on puno radi za sve nas da nam bude dobro . i nije ali sta je tuje sto se kaze a ja nisam nista cuo lose o ovom sto ne znam zasto coveka tako zovete furunovic. stalno zovete smesna imena svim koji vam smetaju. onaj raspop onaj kazanova ovaj onako ovaj onako sada furunovic. stvarno nie lepo da to vise radite sa porodicnim ljudima. pa nije on tamo dok je ucio decu da lepo pisu i pricaju kako treba samolozio furunu kad je deci bilo hladno i da jeste pa sta ali stvarno to nije lepo od vas svih ovde. nemam vise sta da kazem samo da vodite vase politike a ne tudje bilo bi bolje eto

  4. Čoveku je prezime Furunović i niko ne tera podsmeh sa njim sem ovog Mileta koji svoje ime piše malim početnim slovom. Nama nije važno kako se on preziva već šta je mahnuo od građana

  5. Za Mileta. Možeš ti da kuješ Mijovića u zvezde ali istina se ne može sakriti. Mora da i ti imaš dobru zaradu što pišeš o njemu u superlativu samo što ti to ne vredi. Lopov je lopov ma kako se predstavljao. I ti to najbolje znaš. Sa ovakvim hvalospevima ispadaš smešan. Srdačan pozdrav od onih koji su za istinu i protiv lopova.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker