JEZIVI DETALJI ZLOČINA U SALCBURGU: Dejan iskasapio Dajanu, a onda joj ostavio poruku na Fejsbuku!

Nenad Lazarević (26) iz Kušeljeva ubio je svoju suprugu Dajanu (22) iz Porodina u stanu u Salcburgu. On je zatim iskasapljeno i krvavo telo supruge sakrio u fioku za posteljinu u kauču, kako dadilja, koju je pozvao da pričuva decu, ne bi videla leš.

Foto: Facebook/Screenshot

On se zatim odvezao do glavne policijske stanice u Salcburgu i policajcima rekao šta je uradio. Da situacija bude još bizarnija, pre nego što se predao policiji na Fejsbuku svoje supruge ostavio je jezivu poruku.

“Počivaj u miru srce moje”, napisao je on na Fejsbuk profilu supruge koju je brutalno ubio nožem i to onda kada za zločin još niko nije znao. Nakon toga Nenad se predao policiji i ispričao im da je posle svađe Dajanu izbo nožem.

Screenshot

Ovaj jeziv zločin dogodio se u jednoj sobi, dok su u drugoj spavale njihove maloletne ćerkice od sedam meseci i tri godine.

Nenad je Danijelu nekoliko puta ubo kuhinjskim nožem i kada je podlegla povredama, pozvao je dadilju da hitno dođe da pričuva decu dok on nešto završi. Dadilja je pristala ni ne sluteći da se u stanu nalazi iskasapljeno telo mlade majke.

Policija je brzo došla u stan i pronašla Dajanino telo. Nenad je uhapšen i saslušavan je do kasno u noć. Tužilaštvo je naložilo obdukciju ubijene žene.

– Utvrđeno je da je ubijena nožem iz njene kuhinje – navode austrijski mediji i dodaje da je ubistvo usledilo nakon višegodišnje torture koju je nesrećna mlada žena trpela.

Kako pišu mediji, Dajana je početkom ove godine podnela zahtev za razvod braka od Nenada. I to nakon što mu je, u februaru, austrijski sud odredio zabranu prilaska Dajani. Poznanici ubijene Dajane kažu da je bila dobra devojka i da je, nakon što se udala za Nenada, otišla u Austriju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker