POTVRĐENO: Nedinić podnosi ostavku, vlast preuzimaju socijalisti u Petrovcu na Mlavi!

Zbog pojedinih aktivnosti koje nisu bile u skladu sa funkcijom na kojoj se nalazio, Duško Nedinić je prodao svoje mesto predsednika opšine SPS-u, i u narednim danima podneće ostavku.

Kako je za „TPKNEWS“ potvrdio izvor iz redova naprednjaka iz Petrovca na Mlavi, aktuelni predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić, prodao je svoju funkciju socijalistima, tako da u narednim danima treba da podnese ostavku na mesto predsednika opštine Petrovac na Mlavi.

Povodom ove potvrde našeg izvora iz redova petrovačkih naprednjaka, stupili smo u kontakt i sa našim izvorom iz redova socijalista iz Petrovca na Mlavi, koji nam je takođe sve potvrdio da je tačno, i dodao da nakon Nedinićevog pristanka da njima proda svoje mesto iz igre za mesto predsednika opštine ispada njegov pomoćnik Boris Gvozdić. Novi predsednik opštine Petrovac na Mlavi biće iz redova socijalista.

Probali smo od našeg izvora iz SPS-a da saznamo koja cifra novca je u pitanju, međutim nije hteo da otkrije, jedino što nam je potvrdio jeste da se radi o veoma maloj cifri. Nedinić im je tražio samo koliko da pokrije par dugova koje ima.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker