KONAČNI OBRAČUN: Podnete krivične prijave protiv lokalnog šerifa iz Kisiljeva i izvršitelja Tiće iz Velikog Gradišta (FOTO)

Usvojen prigovor Damira Ćirića iz Velikog Gradišta, kome je 22. septembra 2017. godine, bez najave i za vreme njegovog odsustva, lokalni šerif iz Kisiljeva kod Velikog Gradišta, uz pratnju policije i izvršitelja obio kuću u Ljubinju, i, iz nje odneo sve skupocene stvari i novac.

Sud u Velikom Gradištu usvojio je prigovor Damira Ćirića iz Velikog Gradišta kao trećeg lica, kome je 22. septembra 2017. godine, Bogićić Branislav iz Kisiljeva kao zastupnik dvoje punoletne dece, bivši gastarbajter i bivši svekar Damirove sadašnje žene Klaudije, koji je radio u Švajcarskoj i sada kao penzioner izigrava lokalnog šerifa, bez najave dok su Damir i njegova supruga bili odsutni, uz pratnju policije, sudije Aleksandra Rajevića i izvršitelja Tihomira Paunovića zvani Tića, obio kapiju i vrata na njihovoj kući u Ljubinju i iz nje odneli dva televizora, mlin za kukuruz, stakleni stočić, računar-kompjuter sa monitorom, aluminijumske merdevine, plinsku bocu i ugaonu garnituru u kojoj je bio sakriven nočanik sa 1.800 evra ušteđevine.

Obaveštenje o popisanim i zaplenjenim stvarima

Pošto je postupak ovog kriminalnog akta koji je počinio lokalni šerif Bogićić Branislav uz podršku službenog lica izvršitelja Tihomira Paunovića zvani Tića, obustavljen i proglašen nedopustivim, Damir Ćirić, kao oštećeno treće lice u celoj ovoj situaciji, ima rok od 15 dana da pokrene parnični postupak da mu se vrate oduzete stvari i nadoknadi odšteta.

Podsetimo se, Damirova žena Klaudija bila je udata u Kisiljevu za Sašu zvanog Gibanica, koji je preminuo a sa kojim je imala dva deteta. Damir pre nego što je upoznao Klaudiju bio je oženjen sa ćerkom sadašnjeg predsednika opštine Velikog Gradšta Dragana Milića. Nakon razvoda Damir i Klaudija kupili su seosko domaćinstvo u Ljubinju pod ugovorom o doživotnom izdržavanju.

This slideshow requires JavaScript.

Međutim, Klaudijin bivši svekar Branislav uspeo je da ubedi decu da se on stara o njima i sudskim putem da dobije privremeno starateljstvo nad njima. Nakon toga Branislav je podneo tužbu protiv Klaudije zbog neplaćanja alimentacije. Sud je tada doneo presudu kojom se Klaudija obavezuje da za svako dete na ime alimentacije, svaki mesec uplati po 100 evra. Nakon te presude, Klaudijin svekar je podneo novu tužbu i za plaćanje zaostalih neplaćenih alimentacija za vremenski period od 2009 do 2012 godine. Po toj tužbi je doneta nova presuda kojom je Klaudiji naloženo, da plati alimentaciju za taj period i to odmah 1.200 evra, a nakon toga da redovno nastavi sa plaćanjem. Klaudija je tokom 2011-2012 godine, na ime zaostale neplaćene alimentacije uplatila 1.200 evra, a nakon toga nastavila sa plaćanjem svakog meseca 100 evra po detetu. Međutim, bez obzira što je uplatila zaostalo, Klaudija je putem pošte dobila od suda u  Velikom Gradištu, da će zbog neisplaćene zaovstavštine da joj se popišu stvari.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker