POTRAGA SE NASTAVLJA: I dalje tragaju za Željkom iz Šljivovca kod Malog Crnića

Željko Avramović (47) iz Šljivovca kod Malog Crnića, nestao je iz svoje kuće 24. juna prošle godine, u ranim jutarnjim časovima, i do danas nije pronađen.

Nestali Željko Avramović

Njegov otac, Miodrag Avramović (67), narednog dana nestanak je prijavio policiji, jer potraga porodice i meštana nije urodila plodom. – Prvo smo pomislili da je otišao u Poljanu da kupi cigare. Međutim, kad ga dugo nije bilo da se vrati, pomislili smo da je rešio da obiđe ćerku u Toponici, ali se ispostavilo da ga ona nije videla – kazao je Miodrag.

Ono što ga najviše brine, jeste to što Željko sa sobom nije poneo ni ličnu kartu, ni mobilni, ni zdravstvenu knjižicu. – Moj sin je ranije, u par, navrata, odlazio od kuće, ali samo zato da bi se javio na lečenje u bolnicu, kad bi se osećao loše, jer ima psihičke probleme. Tada bi nas nazvao neko od osoblja i javio da je Željko kod njih, da ne brinemo. Međutim, to sada nije slučaj, jer smo proverili i u bolnici ga nema – rekao je Miodrag.

Tog jutra kad je Željko nestao, Miodrag je skuvao kafu i pozvao ga da ustane. Međutim, njega nigde nije bilo, ni po sobama, ni u dvorištu. Pretraživali su svud okolo, i danju i noću, ali od Željka ni traga, ni glasa. U potragu se dala i policija, ali do danas nema novosti. Miodrag je u poslednje vreme počeo da sumnja da je Željko otišao kod bivše supruge u Rumuniju, pa se obratio policiji da obavi proveru.

Ukoliko neko od građana ima bilo kakve informacije o Željku, ili ga negde sretne, Miodrag ih moli da to jave policiji ili njemu na broj 064 448-55-57.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker