ZLI JEZICI PRIČAJU: Ljubavni trouglić trpi dečiji ormarić

Đaci u Požarevcu od ponedeljka u školi više neće smeti da koriste mobilne telefone. Od trenutka kada kroče u školu pa sve dok ne krenu nazad kući, za njih će mobilni biti zabranjeni. To znači da neće moći da ih uzimaju čak ni dok su na malom i velikom odmoru.

Foto: Screenshot/Facebook

Direktorica OŠ “Dositej Obradović” u Požarevcu je iznenada donela prva odluku u Srbiji, i prva dobila ormariće sa ključićima, da zaključava mobilne telefone deci koje su im roditelji kupili. Kako tvrde pojedini riditelji, direktorica je fantastičan manipulator i glumica, koja se uvek trudi da dođe do dobrog glasa, kako bi prikrila svoj dvostruki život.

Po požarevačkim čaršijama kruže priče da direktorica nije umela da se uda za dobrog, zgodnog i obrazovanog muškarca, ali zato danas kao direktorica već četiri godine šeta zgodnog i mladog dasu informatičara. Zli jezici pričaju da je on njoj odlična reklama, jer kad je vide drugi muškarci sa zgodnim dasom, pomisliće da ona sigurno nešto vredi, čim šeta i vuče za nos i muža i švalera.

Direktorica ima odličan performans za grad Požarevac, i nema razloga da se stidi sebe…ako skroz padne ponovo na umornog i iscrpljenog ugostiteljskog radnika, tj. svog muža. Na taj način leči svoje komplekse još iz detinjstva, s obzirom da nije lako biti u isto vreme sponzoruša mlađanom dečku i svom mužu.

Stara koka dobra supa, vazda bila. Uvek je bilo i biće žena koje brukaju muški i ljudski rod i pomažu da se neki stereotipi održe, da se brak očuva, pa makar i po ceni života zbog okoline. I upravo zbog toga, dečiji mobilni telefoni su krivi za sve.

Direktorica je umislila da može da mobinguje i roditelje i decu, s obzirom da sami roditelji ne smeju da zucnu niti da se pobune, jer u suprotnom, direktorica naredi da deci neposlušnih roditelja nastavnici podele samo dvojke i trojke. Međutim, deca su pravi i iskreni špijuni, koji su putem društvenih mreža otkrili ljubavnu priču njihove direktorice.

Ova ljubavna priča počinje pre četiri godine, kada je aktiv direktora krenuo na put ka Zlatiboru da isprazne stare, i napune nove baterije. Hotel “Palisad” predivan za ljubavne romanse, i tako se na službenom putovanju tragikomična ljubav naše male (niske) direktorice i velikog (visok) zavodnika, ljubavnika, informatičara dogodila. Verovatno pod pritiskom umišljenog vlasnika ugostitelja, direktorica nije znala šta će sa sobom zbog njegove nervoze, zato što je shvatio, da on i njegova supruga direktorica nisu na istom intelektualnom nivou, i da zato njegova direktorica mora da ima rezervnog muškarca. Da je malo pametniji, ne bi smeo da joj zameri ništa, pošto se on zaista bogato udao za direktoricu, pa bi morao i nešto da prećuti.

Aktiv direktora Hotel “Palisad” Zlatibor/Foto: Privatna arhiva

To što direktorica ima ljubavnika, nije strašno a ni novo, ali je zato lekovito. Zbog toga njen muž za protiv uslugu dobio je “ŠANSU” da čisti, riba, polira, izigrava VIM, i da ima love od pazara koliko god hoće, ali za uzvrat ne sme da nervira direktoricu. Kad je iznervirana, ona donosi pogrešne odluke, kao ovo o oduzimanju i zaključavanju privatnih mobilnih telefona deci.

Izgleda da suprug ne razume da nije lako biti direktorica, zavodnica i član SNS-a. Velike su to obaveze, ali suprug ne može da shvati, jer je završio samo srednju školu. Mučio se da studira, ali nije uspeo da položi ni jedan ispit, na kraju, bilo mu je lakše da se uda za bogatu ženu, a direktorica zna šta radi, završila pedagogiju, pa može stručno da manipuliše sa ljudima i roditeljima, ali sa decom izgleda da ne može.

Deviza direktorice je – “Deco, vi ste mene otkrili u mojoj ljubavnoj vezi, zato je odluka jasna, mobilni telefoni biće vam zaključani do daljnjeg”.

Sada se postavlja pitanje – Ima li razlike između svetice i direktorice? Izgleda da nema. Nije ona kriva, kriv je gospodin nastavnik računarstva-informatike, bivši direktor “Gimnazije”, koji je sada pobegao iz paukove mreže za Beograd, jer ne želi da se zbog stare koke razvodi.

Avantura je avantura, a njegova sadašnja poslovna pozicija je mnogo važnija od direktorice. Bilo pa prošlo, sada će samo vikendom.

(Tpknews.com/Barbika)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. “Lepo” je što se dve osobe “vole” (krljaju),gde stignu,ali nije u redu da nabijaju “rogove” neupućenim supružnicima!?!
    Bilo bi ok,da pomenuta “direktorka” i pomenuti “haker”,lepo kažu supružnicima,kakva je situacija,pa da nađu neki kompromis,na primer,da postanu svingeri,to bi bilo najbolje!?!
    To što “direktorka” privremeno oduzima telefone deci, verovatno je nezakonito,jer se radi o kršenju više zakona,veoma je izraženo i maltretiranje dece!?!
    Usput da pomenemo, đaci u BGD će dobiti “tablet PC”, verovatno neispravne,jer to tako radi Sićve!?!
    U skandinavskim zemljama je normalno da deca u školi koriste tablet PC,jer je takva aktivna nastava!
    Umesto da je raspomamljena “direktorka” iskoristila “baju hakera”,pa progurala neki namešteni tender za izradu nekih aplikacija za dečije mobilne telefone,em bi “haker” “zaradio” neku kintu,em bi napaljena “direktorka” omogućila nabavku neke nekretnine,gde bi im bio štek tipa “ljubavni golubarnik”,ovako puče cupi!?!

    “Pravda za ljubavnike?!?”

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker