USPEŠNE AKCIJE POŽAREVAČKE POLICIJE: Uhapšeni dileri sa preko 300 grama raznih droga!

U samo nekoliko dana u Srbiji su tri maloletnika preminula usled upotrebe prekomerene količine droge, mahom od ekstazija. Zbog tih slučaja srpske vlasti su krenule u odlučnu akciju obračunavanja sa dilerima svih vrsta droga.

Toj akciji pridružila se u saradnji sa Višim tužilaštvom i požarevačka policija, koja je u samo nekoliko dana imala dve uspešne akcije u kojoj su uhapšeni dileri sa većom količinom raznih vrsta droga(marihuana,amfetamin, ekstazi).

Najpre su uhapsilu D. U. (47) iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: PU Požarevac

Prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla 30 grama marihuane, 27,3 grama amfetamina i vagu za precizno merenje.

U sledećoj akciji tokom vikenda pripadnici policije iz Požarevca uhapsili su požarevljanina N. A. (24) zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega pronašli određenu količinu narkotika, koja je bila kudi kamo veća u odnosu na prethodnu akciju.

Foto: PU Požarevac

Policija je prilikom pregleda N. A. na ulici u Požarevcu našla 62,8 grama marihuane, pet tableta nepravilnog oblika nalik ekstaziju i vagu, koje je on držao sakrivene u garderobi i donjem vešu.

Kasnije, u blizini železničke pruge, policija je našla i kesu sa 58 paketića, u kojima se nalazilo 87,8 grama marihuane, kao i oko 75 grama neupakovane biljne materije nalik na tu opojnu drogu.

Foto: PU Požarevac

Oni su nakon prestanka policijskog zadržavanja predati nadležnim tužilaštvima na dalji postupak.ù

M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker