SRCE FUDBALSKE TRADICIJE U SRBIJI: Meridianbet i Obilić iz Živice zajedničkim snagama u nove pobede

Uzbudljive vesti stižu iz malog naseljenog mesta Živica, smeštenog u opštini Požarevac. FK Obilić, klub s bogatom tradicijom koja traje još od 1935. godine, sve više privlači pažnju ljubitelja fudbala, ne samo u ovom mestu već i širom Srbije.

Foto: Promo

Ponosni klub, koji nikada nije prestao da radi uprkos svim izazovima, osvojio je srca i kompanije Meridianbet, regionalnog lidera u industriji igara na sreću. Kao kompanija koja uvek podržava sportski duh i lokalne zajednice, Meridianbet je sa oduševljenjem ozvaničio saradnju sa fudbalskim klubom Obilić. Ovo sponzorstvo predstavlja ne samo priliku za dalji uspeh kluba već i podršku očuvanju fudbalske tradicije koja je deo Živica.  

Zadovoljstvo ispred kompanije Meridianbet podelio je direktor sektora za sponzorstva, Stefan Glavaš. 

– Izuzetno smo ponosni što pomažemo FK Obilić u održavanju tradicije duge 88 godina. Ovaj klub je istinsko blago i ponos Živica, a mi smo srećni što možemo biti deo toga. Fudbal u Srbiji ima neizmerni potencijal, a manji klubovi, poput FK Obilić, često su temelj i rasadnik najvećih sportskih zvezda – istakao je direktor sektora za sponzorstva, Stefan Glavaš.

Foto: Promo

Između ostalog, ova saradnja omogućila je klubu da novu sezonu započne sa osveženom garniturom dresova, te će u narednih godinu dana na prednjoj strani ponosno nositi logo sponzora, kompanije Meridianbet. Sinergija dve strane imaće i značajan uticaj na budućnost kluba, kao i na razvoj fudbala u ovom delu Srbije. 

Podsećamo, FK Obilić Živica je tokom sezone 2022/2023 ostvario zavidne rezultate, osvojivši šampionsku titulu u Braničevskoj okružnoj ligi. Sa 22 pobede, 4 nerešena meča i samo dva poraza, ovaj klub je pokazao ne samo sportski talenat već i izuzetan karakter.  

Šampionska titula tako je donela novi izazov u Podunavskoj šumadijskoj zoni. Nema sumnje da saradnja sa kompanijom Meridianbet obećava još veći uspeh u narednoj sezoni, dok se svi nadaju plasmanu u još viši rang.

Foto: Promo

– Fudbal je srce Živica, a FK Obilić je njegova duša. Upravo zbog toga je sponzorstvo kompanije Meridianbet od velikog značaja jer donosi podršku koja će doprineti ne samo sportskim uspesima već i jačanju zajednice i fudbalske tradicije – istakao je direktor kluba Aca Ilić. 

Bez malih ne bi bilo ni velikih i zato Meridianbet sa ponosom podržava klubove poput FK Obilić, jer su oni temelj na kome se grade velike fudbalske priče.

(Tpknews.com/PR)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker