SPEKTAKULARNO HAPŠENJE: Negotinska policija zaplenila kokain vredan oko 60.000 evra!

Policija u Negotinu uhapsila je sinoć S.Z. i N.A. iz Majdanpeka i A.R. iz Negotina zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prava filmska akcija dešavala se sinoć na negotiskim ulicama kada su trojica narko dilera, prolazeći Negotinom u „sitroen ksari“ ugledali policajce u civilu i, prepoznavši ih, dali se u bekstvo. To je bio znak policajcima da krenu za njima i zaustave ih u negotinskoj Hajduk Veljkovoj ulici.

Kada su ih pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu zaustavili i izveli iz automobila, gotovo da nisu bili iznenađeni kada su u vozilu pronašli narkotike, ali jesu kada se posumnjalo da je kokain.

Kokain se do sada na ovim prostorima, gde je marihuana glavni narkotik kojim se „trguje, nalazio i bukvalno u tragovima. Ovoga puta policajci su u dva paketa pronašli skoro 600 grama supstance za koju se opravdano sumnja da je kokain.

Vrednost ove zaplene procenjuje se na oko 50.000 do 60.000 evra, ako se ima u vidu da se gram kokaina u Negotinu i istočnoj Srbiji, u zavisnosti od kvaliteta, prodaje po ceni od 80 do 100 evra.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.R. iz Negotina i S.Z. i N.A iz Majdanpeka određeno je zadržavanje do 48 sati.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker