GRADIŠTANSKA INSPEKCIJA U KONTROLU: Paprene kazne za svakog ko ne održava svoja dvorišta i javne površine oko svojih kuća

Odeljenje za inspekcijske poslove Opštine Veliko Gradište, kako u gradu, tako i na selima, kreće sa kontrolom svih kućnih dvorišta i javnim površinama oko kuća.

Odeljenje za inspekcijske poslove obaveštava sve građane Opštine Veliko Gradište, da u skladu sa odredbama opštinske Odluke o komunalnom uređenju i higijeni svi građani na teritoriji Opštine Veliko Gradište dužni su, kao vlasnici ili korisnici katastarskih parcela, da vrše redovno održavanje istih košenjem trave, čišćenjem smeća i drugog otpada kako u samoj parceli tako i na javnim površinama oko parcele, tršenjem žbunja i šiblja u i oko parcele kao i orezivanjem grana višegodišnjih zasada koje prelaze na javne površine i koje mogu da ugroze bezbedno odvijanje saobraćaja, kretanje pešaka i isporuku električne energije.

Zato Odeljenje za inspekcijske poslove moli sve građane da svoje katastarske parcele drže redovno u urednom i čistom stanju.

Za neizvršavanje ovih radnji zaprećene su kaznene odredbe za svaki pojedinačni prekršaj u visini od 10 hiljada dinara i izdavanjem prekršajnog naloga.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker