U PETROVCU NA MLAVI BORBA SNS KLANOVA DO ISTREBLJENJA! Nedinić smenio Ristićevog čoveka sa mesta direktora bolnice

U svetlu najnovijih dešavanja u vezi sa formiranjem novog pokreta Aleksandra Vučića rasplamsala se očajnička borba SNS klanova u Petrovcu na Mlavi jer je jasno da će neko biti pušten niz vodu i završiti iza zabelskih rešetaka.

Foto: RTV Braničevo

Jedan klan predvodi predsednik opštine Duško Nedinić i njegov dugogodišnji savetnik advokat Uroš Cvetojević, dok se sa druge strane nalaze Nedinićev zamenik Ristić i pomoćnik Boris Gvozdić.

Stari lisac, predsednik skupštine opstine Milanče Aćimović se za sada drži po strani i po svom starom običaju čeka rasplet situacije da se priključi pobedniku.

Socijalisti za sada više drže Nedinićevu stranu, ali su i oni rezervisani i oprezni.

Jedna od prelomnih situacija u ovom njihovom međusobnom obračunu desila se pre nekoliko dana kada je Nedinić, da se medicinski izrazimo “tajnom operacijom”, preko svog saveznika Cvetojevića koji je jedan od ključnih ljudi koji iz senke upravlja petrovačkim zdravstvom postavio upravo Cvetojevićevu suprugu, doktorku Danijelu Cvetojević za direktorku petrovačke bolnice umesto Ristićevog čoveka doktora Branka Lukića.

Danijela Cvetojević/Foto: Facebook

Iz pouzdanih izvora, Insajder Mile Sova saznaje da je to razbesnelo Ristića i Gvozdića pa se u narednom periodu može očekivati međusobna borba do istrebljenja između ova dva suprotstavljena petrovačka SNS klana.

(Insajder Mile Sova)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker