VREĐAO, PRETIO I UDARAO JE PO GLAVI: Osuđen Slobodan iz Kisiljeva jer je pijan tukao majku

Slobodan Stefanović (51) iz Kisiljeva, osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na devet meseci kućnog zarvora, jer je izvršio porodično nasilje nad svojom majkom.

Foto: M.V/Ilustracija

Njemu je izrečena i dvogodišnja zabrana prilaska oštećenoj na manje od 100 metara i zabrana komuniciranja sa njom.

Presuda Osnovnog suda je pravosnažna, jer je doneta na predlog osnovnog tužioca posle sporazuma o priznanju krivice sklopljenog sa optuženim. Ovo krivično delo osumnjičeni je izvršio 19. decembra prošle godine, u porodičnoj kući svoje mjke Drinke Paunović (67) u Velikom Gradištu.

Slobodan je kod svoje majke došao pijan, sa 2,23 promila alkohola u krvi, i spavao je do 4 sata ujutru. Kad se probudio, počeo je da se svađa sa majkom, da je vređa i preti joj. Tad ju je i više puta udario rukom po glavi i telu i zabranio joj da izlazi iz kuće. Posle toga je zaspao, pa je majka otišla kod komšije i telefonom napad prijavila policiji. Patrola je uskoro stigla i uhapsila osumnjičenog, uz određenje pritvora do 48 sati.

Inače, Stefanović je i pre pet-šest godina osuđen zbog istog krivičnog dela, uslovnom zatvorskom kaznom, zbog nasilja nad svojom suprugom.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker