POBUNA UGLEDNIH ČLANOVA SNS U KOSTOLCU: Milena Cerovšek i njeni potpredsednici iz kafića

Milena Cerovšek, nema ni dva petka kao predsednik MO SNS u Kostolcu, a već je počela da mešetari i da postavlja drugove iz “CHILL-OUT kaffea” za svoje potpredsednike i najbliže saradnike i da se nije prethodno konsultovala sa mesnim odborom, već je sve to odradila ispod žita uz zeleno svetlo nekih rukovodioca partije.

Foto: Facebook

Ugledni članovi MO SNS u Kostolcu požalili su se našem Insajderu Miletu Sovi da je Cerovšekov najbolji drug i saradnik po pivu iz “CHILL-OUT kaffea” Milan Đalović, zamenik predsednika skupštine opštine Kostolac, prvi potpredsednik, dok je čuvena i na glasu učiteljica, Jelena Tošić drugi potpredsednik naprednjaka u ovoj maloj varošici.

Kako kažu, mnogi ugledni članovi u ovom odboru, koji su imali sjajne rezultate na prethodnim izborima, nisu dobili ni jednu funkciju, a i te kako zaslužuju da budu potpredsednici SNS u Kostolcu, čak neki najavljuju povlačenje iz partije.

– Očekivali smo sasvim drugi scenario, ali ovo nema smisla, onaj ko je imao najbolje rezultate na prethodnim izborima sedi i dalje na rezervnoj klupi, a nečiji kućni prijatelji nezasluženo sede u fotelji potpredsednika lokalnog SNS u Kostolcu – kažu ugledni članovi MO SNS u Kostolcu.

Inače, Serdžo Krstanoski, predsednik opštine Kostolac je ostao bez funkcije u partiji, jer je izgleda došlo vreme naprednog i veselog društva iz kafića.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker