DOBRI POLICAJCI: Najboljima pripadaju bolja mesta u požarevačkoj policiji!

U požarevačkoj policiji ima inspektora i policijskih službenika kojima zbog svojih iskustva, rezultata, znanja i moralnih vrednosti pripadaju viša radna mesta.

PU Požarevac

Jedan od njih je načelnik saobraćajne policije, Dragan Ristić koji je stub ovog odeljenja, profesionalac i moralan policajac koji zaslužuje veću funkciju u požarevačkoj policiji.

Sale Ignjatović, nekadašnji šef privrednog kriminala koji je pokazao izuzetne rezultate u otkrivanju privrednog kriminaliteta, radio ozbiljne stvari, jer je imao petlju i nije se plašio nikoga. Da je normalan sistem on bi u najmanju ruku bio zamenik načelnika Policijske uprave ili načelnik OKP.

Nenad Pajić je zasluženo postavljen na mesto načelnika OKP, kako kažu, pošten, neiskaljan policajac i veoma poznaje materiju.

Miloš Stević, takođe treba da napreduje u službi, jer je prošao sva formacijska mesta ima iskustva u odeljenju policije i on bi trebao u najmanju ruku da bude načelnik odeljenja policije.

Takođe, ima i mladih i kvalitetnih operativaca koje treba usmeravati u pravom smeru, a ne u pogrešnom kriminogenom pravcu.

Ovo sve ostalo je luk i voda, projekti nisu uspeli, ne vide se rezultati, a to najbolje znaju šefovi u Beogradu. Najbolje je da se Darko Pajkić-Konča, pre nego što se još više iskvari, vrati u Veliko Gradište kod njegovog bosa Dragana Milića.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker