TEKTONSKI POREMEĆAJI U GRADIŠTANSKOM SNS-u: Milić se ograđuje od SNS-a, odbornici čekajući promenu vlasti, pa preletanje!

Dok se Dragan Milić za svaki slučaj polako ograđuje od SNS-a, gradištanski odbornici čekaju promenu vlasti i polako se spremaju za preletanje.

Da li je neko u poslednje vreme postavio pitanje gradištanskim odbornicima – Da li su uz narod i njihova produžena ruka, ili su isključivo Milićevi piuni na šahovskoj tabli koji podržavaju samo svoje interese?

Prema našim saznanjima, među gradištanskim naprednjacima došlo je do tektonskog poremećaja i podeljenosti na više struja, koje su međusobno nepopravljivo posvađane i koje su stranačke interese podredili svojim ličnim interesima. S jedne strane aktuelni predsednik opštine Velikog Gradišta Dragan Milić, daje nam do znanja da se za svaki slučaj polako ograđuje od SNS-a preko svoje FB stranice “Dragan Milić za selo i grad”. Dok pojedini odbornici na društvenim mrežama šeruju objave protiv vlasti na svojim zatvorenim profilima, iako su mnogi od njih zbrinuti na dobrim i lepo plaćenim mestima i u odborima gde su takođe plaćeni, stvarajući sebi odstupnicu za preletanje iako za sada još uvek ćute.

Kao primer, baš ti odbornici koji ćute i koji se kriju iza svojih zatvorenih profila, trebali bi da povedu građane ličnim primerom na ulici, jer je sada lustracija jedini lek.

Međutim, kao što je cela Srbija Jutka, i mi u Gradištu imamo svoje Jutke, koji na svoj način, neko psihički a neko fizički, siluju, prete, zlostavljaju…

Šta rade Jutke direktori u javnim ustanovama i preduzećima u Velikom Gradištu?

Prema našim saznanjima, direktori Doma zdravlja i JKP “Dunav” održali su sastanak sa zapošljenima u tim ustanovama od 5 minuta, na kome su ih “dobronamerno” upozorili da svako od njih mora da prenese svim svojim poznanicima da izbegavaju aktuelne proteste “#1 od 5 miliona” koji se svake subote održavaju u Gradištu.

Na kraju jedno otvoreno pitanje redakcije Tpknews.com za sve gradištanske Jutke aktuelne vlasti:

Zašto je svim radnicima javnih ustanova i preduzeća u opštini Veliko Gradište zabranjeno da komentarišu naše objave?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker