“MALTRETIRAO ME PSIHIČKI GODINAMA…”: Šokantni navodi Suzane koja je zarila nož u vrat mužu u Trstu (VIDEO)

Suzana Stamenković (54), Srpkinja koja je u petak u Trstu svog muža Dragana Stamenkovića (60) ubola kuhinjskim nožem u grlo, na saslušanju u ponedeljak je detaljno iznela svoju odbranu.

Foto: Screenshot/Facebook

Suzana je, kako prenose italijanski mediji, rekla sudiji da je svog muža napala nožem iz osvete za godine maltretiranja.

– Godinama me je psihički ozbiljno maltretirao. Uznemiravao me i vređao, ali nisam smela da ga prijavim. Nisam mogla više da izdržim to verbalno i psihičko zlostavljanje, zato sam ga ubola. Tog dana smo se posvađali, po ko zna koji put, a kada su se strasti smirile, on je zadremao. Tada sam uzela nož i skočila sam na njega – rekla je Suzana u svojoj odbrani, prenosi Il Piccolo.

Žena je, kako se saznaje, odbranu iznosila puna dva sata, a sudija joj je odredio kućni pritvor pod uslovom da njen suprug, kada ga otpuste iz bolnice, boravi na drugoj adresi, odnosno kod njihove ćerke koja takođe živi u Trstu.

Podsetimo, Suzana je u petak u vrat ubola Dragana i nanela mu teške povrede. Čovek je izgubio mnogo krvi, a prema njegovim rečima, napadnut je dok je spavao.

Oružje, kuhinjski nož, pronađeno je ispred zgrade u kojoj živi ovaj bračni par, a pretpostavlja se da ga je ranjeni muškarac bacio pošto je uspeo da pobegne iz stana. Takođe, komšije su potvrdile da su videle tragove krvi u zgradi, ali niko nije čuo Dragana kada je jauknuo i izašao iz stana.

Za bračni par komšije nisu imale loše reči. Kako su ispričali, viđali su ih i delovali su im sasvim obično.

(Tpknews.com/Il Piccolo)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker