TRAGEDIJA NA RADNOM MESTU U ITALIJI: Darko iz Voluje kod Kučeva, poginuo u padu s krova zgrade (FOTO)

Državljanin Srbije Darko Pajkić (42) iz Voluje kod Kučeva, poginuo je u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko 8 metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Foto: Vigili del fuoco/Facebook

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić, koji je živeo u San Bonifacio, i njegov sedmogodišnji kolega G. M. (57) koji je i vlasnik firme u kojoj je Pajkić bio zaposlen, u sredu 4. okotobra oko 15:00 sati, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvodu radove na sanaciji.

Kako pišu italijanski mediji, do nesreće i pada je došlo usled urušavanja zida nadstrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda.

Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

Pajkić je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povreda koje je zadobio, dok je G. M. van životne opasnosti.

Pajkić je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance Dimitrija i Sebastijana.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker