AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni požarevački narko-diler i krijumčar oružja (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, u dve odvojene akcije u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 2 osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP

Policija je uhapsila D.S. (34) iz Požarevca, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njegovog stana, pronađeno je više od 10 kilograma sirovih stabljika marihuane. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Policija je uhapsila G.J. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela kratež, lovački karabin, lovačku pušku „Pumparicu“ marke „Warning boke“, vazdušnu pušku, 35 patrona, sedam metaka za lovački karabin, deset komada pištoljske municije, 123 metka različitog kalibra, okvir za pištolj, drvena kutija, šnala za kaiš i lovački nož.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker