KORONA LUDILO U ŽABARIMA: Upucao partnerku i njenu ćerku jer sumnja da mu je prenela zarazu

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju.

I Dejan i njegova partnerka Svetlana B. (55), koji su u emotivnoj vezi bili skoro osam godina, zaraženi su koronom. Pre desetak dana su bili pozitivni na testiranju, ali su sa blagim kliničkim slikama poslati kućama u izolaciju.

Zbog toga je Svetlana ubeđivala Dejana da ne dolazi kod nje. Međutim, on je, kriveći svoju partnerku da mu je prenela virus, sa pištoljem otišao u njenu kuću u Žabarima.

Videvši ga naoružanog, Svetlana je pobegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamenika komandira PS Žabari, a Dejan je krenuo za njom.

Kada je pištolj uperio u Svetlanu, ona i Bogoljub su pokušali da mu otmu oružje, i tada je pištolj opalio i ranio Svetlanu u šaku, a zatim i njenu ćerku Anu (35).

Incidentu je prisustvovao i načelnik PS Žabari Zoran M.

Dejan je odmah uhapšen i urađen mu je alko-test, a prema saznanjima nije imao alkohola u krvi.

Iz najbližeg okruženja Dejana i Svetlane, saznajemo da par nikada nije imao nesuglasice niti je ikada bilo prijave za porodično nasilje.

Saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu zakazano je za petak.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker