PROVERAVA SE DA LI JE NESTALI HRVAT: Izvučeno telo u fazi raspadanja iz Dunava kod Kostolca

Iz Dunava kod Kostolca, u delu koji se zove Pepelište gde se odlaže pepeo od elektrane, u petak je izvučeno beživotno telo nepoznate osobe.

Foto: Ilustracija

Telo stradale osobe se nalazilo u jako lošem stanju i za sada nije moglo da se utvrdi ni da li je reč o muškarcu ili ženi.

Prema informacijama koje su dobijene od Policijske uprave Požarevac, dežurni tužilac naložio je obdukciju tela i DNK analiza, kako bi se obavila identifikacija i eventulno utvrdio uzrok smrti.

Izvor iz istrage navodi da se u ovom trenutku pretpostavlja da nije reč o nestalom Perišu, ali da se ta mogućnost svakako proverava.

Otac nestalog mladića Nenad Periš se oglasio ovim povodom.

– Nemam informaciju iz policije. Čekam da mi se jave. Ne želim da se bavim spekulacijama. Zanima me samo istina kada je u pitanju moj sin Matej – rekao je Nenad za Telegraf.

Za nestalim Splićaninom traga se duže od dva meseca. Mladić je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. Prijatelji su ga poslednji put videli u klubu Gotik, nakon čega su izgubili kontak.

Utom su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi mladić koji trči Beton halom. Signal njegovog telefona uhvaćen je poslednji put kod Velikog ratnog ostrva.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker