POKUŠALI DA NAS KUPE: Zahvaljujemo se Gvozdiću, Nediniću i Aćimoviću, 80 hiljada evra podelite socijalno ugroženim porodicama

Poštovani čitaoci portala www.tpknews.com, vladajuća koalicija iz Petrovca na Mlavi odlučila je da sa veoma primamljivom ponudom kupi naše dalje ćutanje.

Da podsetimo, portal www.tpknews.com počeo je sa radom pre pet ipo godina kao jedan mali medij stacioniran u selu Topolovnik, kojim se upravlja online sa par različitih lokacija. U početku smo se bavili vestima iz našeg kraja u opštini Veliko Gradište, a kasnije smo proširili sa izveštavanjem iz čitavog Braničevskog okruga i regiona. Malo po malo, iz dana u dan posećenost našeg portala i fejsbuk stranice bivala je sve veća i veća, da bi u poslednjih dve godine dostigla do, neverovatnih, nekoliko stotinu hiljada pregleda. Razlog takve čitanosti je naša uređivačka politika koja se bazira na brze, tačne i istinite vesti, koje su zanimljive za konzum koji pokrivamo. Takođe, poverenje konzumenata našeg sadržaja zadobili je i to što nismo ničiji i što vesti radimo, kako bi se reklo: „ni po babi ni po stričevima“. Ono što je za pohvalu-pohvaljujemo, a što je za kritiku-kritikujemo, bez obzira ko je, šta je i da li je neko na vlasti ili ne. Za nas je važno da su informacije koje iznosimo istinite, a oni koje se ljute zbog iznetih činjenjenica koje im ne odgovaraju, je njihov problem. Ti rezultati nas čine ubedljivo najčitanijim portalom u Braničevskom okrugu

Prethodnih dana urednik portala www.tpknews.com je imao više razgovora i ubeđivanja od strane vladajuće koalicije iz Petrovca na Mlavi da prekinemo dalje, kako je njihov pregovarač Boris Gvozdić to definisao, napade i iznošenja neistine na račun lokalnih Šerifa iz Petrovca na Mlavi. Umesto da zastanu i razmisle (ukoliko imaju sa čime) o problemima o kojima smo do sada skretali pažnju u opštini Petrovac na Mlavi, i reše ih, lokalni Šerifi su pokušali da nas podmite, ponudivši nam čak i za nas nezamislivu cifru od 80 hiljada evra.

Međutim, nakon jučerašnjeg sastanka kompletne ekipe portala www.tpknews.com doneta je jednoglasna odluka da se odbije ponuda Borisa Gvozdića, koju nam je ponudio u ime predsednika opštine Petrovca na Mlavi i predsednik u skupštine Milančeta Aćimovića, i nastavljamo sa našom dosadašnjom uređivačkom politikom koja se bazira na brze, tačne i istinite vesti, jer zahvaljujući našim čitaocima koji redovno posećujete naš portal, mada su nas mnogi u početku gledali sa podozrenjem, postali smo respektabilni i uticajni u sredinama na kojim delujemo. Zbog toga smo stekli, pored prijatelja koji nas podržavaju, i neprijatelje kojima smetamo. Oni na svaki moguć način pokušavaju da nas ućutkaju i otupe oštricu našeg izveštavanja. Ti, kojima smetamo pokušavali su razno-raznim pretnjama da nam stanu na put, poručujući nam da se manemo „ćorava posla“. Pretili su nam da će da nas pobiju, zapale kuće, prebiju, ugase naš portal sudskim putem. Kada nas nisu uplašili fizičkim pretnjama onda su prešli pretnjama da će da nas tuže i da će da nam putem suda uzeti sve pare. Pretnje tužbama nezadovoljni našim pisanjem su nam upućivali pojedini advokati koji zastupaju „kriminalce“ u sudskim postupcima, oni koji su se ogrešili o zakon i koji su na udaru policije i tužilaštva, neki policajci i vatrogasci, lokalni političari i funkcioneri u lokalnim samoupravama, lovci, ribolovci, kao i neki obični ljudi. Sve smo to pregrmeli i nastavili istim putem svesni da će i dalje biti pretnji i ucena, ali mi ćemo i pored toga nastaviti našu misiju. Kao što Vam je poznato, uloga medija je da, pored redovnog izveštavanja javnosti o događajima sa teritorija na kojim deluje, je i to da su društveni korektiv. Kao takav korektiv dužni su da javnost obaveštavaju o negativnim društvenim pojavama, kao što su loši potezi vlasti koje time šteti društvu, zagađivanju životne sredine, porodičnim nasiljima i nasiljima nad decom, lošem odnosu prema životinjama… Mediji svojim ukazivanja podstiču nadležne da deluju i da zajedničkim snagama rešavaju te probleme, čime se štiti društvo u celini. Samo tako može se postići viša društvena svest, a samim tim i bolji život sviju nas.

S druge strane, isti taj Boris Gvozdić koji se već par dana uveliko hvali po Petrovcu da zahvaljujući njemu mi smo prešli na stranu lokalnih naprednih štetočina iz Petrovca, u više navrata istima dao auto gol, pod pseudonimom insajderff@tutanota.com poslavši nam dosta zanimljivih priča koje smo mi objavili u vezi njegovih velikih šefova.

80 HILJADA EVRA PODELITI SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA

Za kraj, pošto su lokalni šerifi iz Petrovca na Mlavi već rešili da odreše kesu, a ekipa portala www.tpknews.com jednoglasno odbila, zahtevamo da tih 80 hiljada evra napredna gospoda iz Petrovca podele socijalno ugroženim porodicama u opštini Petrovac na Mlavi. Njima su te pare potrebnije nego nama.

Ekipa portala “TPKNEWS”

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker