PROFESOR IZ GRADIŠTA DEMANTUJE: „Nisam švaler, apsolutna laž da sam bio u vezi sa direktoricom”

Povodom objavljenog članka na našem portalu “ZLI JEZICI PRIČAJU: Ljubavni trouglić trpi dečiji ormarić” u nedelju 06. marta 2022. godine, obratio se bivši direktor Srednje škole “Miloje Vasić” u Velikom Gradištu, koji u poslatom demantiju našoj redakciji navodi da je sve što smo izneli u objavljenom članku laž, i da direktorku poznaje isključivo poslovno?!

Foto: Screenshot/Facebook

“U navedenom članku iznosite niz neistina o mojoj navodnoj vezi sa direktorkom škole koja navodno traje već 4 godine, navodno započetoj na putovanju aktiva direktora na Zlatibor, a takođe i da sam zbog toga “pobegao” za Beograd.

Sve to je apsolutna laž, direktorku poznajem strogo poslovno kao što poznajem i sve ostale direktore svih škola u okruženju. Od kad sam se povukao sa mesta direktora Srednje škole “Miloje Vasić” u Velikom Gradištu pre više od dve godine, navedenu direktorku nisam uopšte video, niti sam sa njom imao bilo kakav kontakt. Pre toga, par puta sam imao strogo poslovnu komunikaciju vezanu za preuzimanje radnika i organizaciju odlaska svojih zaposlenih na pregled završnih ispita i to je sva komunikacija. Ne znam odakle vam uopšte informacija ili ideja da sam uopšte mogao biti u bilo kakvoj vezi sa navedenom direktorkom.

Za svojih 16 godina staža, nikada nisam imao ni jednu mrlju na profesionalnom planu, možete se raspitati bilo kod koga ko me poznaje ili sa kim sam saradjivao, ko je i kakav je Zoran Tašić, profesor matematike u Srednjoj školi u Velikom Gradištu i direktor iste škole u periodu 2015-2020. Ukoliko želite, rado ću Vam poslati i svoju dosta obimnu biografiju. Na privatnom planu, porodica mi je na prvom mestu i nikada nisam ni pomislio, a kamoli radio bilo kakve “nedolične” radnje koje bi ugrozile čistoću mog obraza i ugled mene i moje porodice”, navodi u svom demantiju bivši direktor Srednje škole “Miloje Vasić” u Velikom Gradištu, Zoran Tašić.

Međutim, u ovom demantiju bivši direktor nije jasno naveo jedno – tvrdi da je sve apsolutna laž, a u isto vreme potvrđuje da je bio na putovanju aktiva direktora na Zlatibor, kada je bila i dotična direktorica, odnosno da je kontakte prekinuo sa direktoricom pre dve godine kada se povukao sa mesta direktora škole.

Dakle, kakav je bio njihov odnos od 2018 do 2020 nakon upoznavanja na Zlatiboru, nije jasno naveo. Nadamo se da će da se oglasi i direktorica, pa da napokon saznamo pravu istinu, da li je zaista bilo ljubavne romanse, ili ne.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Au,”rođače”,znaš onu “narodnu izreku”- “Nije majka klela sina,zato što se kockao,nego što se vadio!”
    Alo,”partijski ekspertu”,libo me qrac,za tvoje “pravdanje”,niti me interesuje priroda vaših oralno-genitalnih kontakta,svrha teksta je da običnoj osobi predstavi sodomiju vlastodržaca-kabadahja i nesposobnih partijskih direktora javnih institucija!?!
    Kapiraš,”pedagogu”,ovim tekstom je plastično dočarana agonija,nesreća,nemoral,ludilo,…,zlo koja vlada ovom državom,već više od 30 godina.
    Nije bitno,ko šta,ko sa kime,ko koga,već geneza zla!!!
    J.bi ga,očekivao sam da si obrazovaniji,ali…tipičan podobni kadar!!!

    1. Glišić pre nego što bilo koga vredjati proverite koliko uopšte ima istine u svemu ovome. Vaš komentar je neprimeren.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker